Jackson Rathbone

Monroe Jackson Rathbone V

7,1
4 993 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jackson Rathbone

Ateate, Xena Spidermonkey, Bananowaa, Maybe_me- Przywołuje was:) chociaż wiem, że powinna to zrobić nasza kapłanka:D

Co się stało z naszymi starymi, dobrymi czasami?? Gdzie porządek na naszym forum, przy naszym Bogu ??
Co się stało z naszym zakonem i powtórnym wyjazdem do Jay'a ??Co z naszymi żartami, marzeniami?? Czemu już się nimi nie dzielimy?? Wracajcie do mnie i zróbcie tu porządek :D

Zamieszczajcie filmiki, zdjęcia jak dawniej :D Opowiadajcie swoje sny :D i oddawajcie "cześć Bogu" :D

Przepraszam, że pełnie rolę kapłanki naszego zakonu, ale chyba o nas już zapomniał świat.... Zapraszam nowe wyznawczynie i wołam stare przyjaciółki!!!
Siostry nie zapominajcie o naszym powołaniu!!

dla mnie wygląda tutaj znowu jak dzieciak z "dnia wagarowicza"

użytkownik usunięty
ateate

no może trochę...

użytkownik usunięty

http://www.jackson-rathbone.com/gallery/displayimage.php?album=664&pos=7
kocham ten uśmiech ;)
i ten dołeczek...

a dla mnie sie tamto zdjęcie kojarzy jakby o coś prosił... tak jak psy czasami robią :) albo kot ze shreka :D

no a ten uśmiech jest cudowny.. :)

goosssia15

Nie wiem, czy już wiecie, ale dzisiaj na polsacie pojawił się pierwszy odcinek "Pięknych". Ale dziwnie mi się patrzyło na młodszego, jeszcze dziecinnego Jacksona. I trzeba przyznać, że od tamtego czasu bardzo się zmienił. Stał się bardziej dorosły i męski.

xena_4

To chyba dobrze że taki się stał??? ;D

użytkownik usunięty
xena_4

Właśnie dzisiaj oglądałam. Tak nie przyzwyczajona jestem do oglądania go takiego. Takie to dziwne było... I rzeczywiście dziecinnie wyglądał. Naprawdę bardzo wydoroślał. I to dobrze, bo lepiej wygląda... ;D Dużo lepiej.

heh kiedyś doszłyśmy do wniosku z dziewczynami że im jest starszy tym lepiej wygląda:)) i taka jest prawda:))
kilka zdjęć:D i jego miny są zabójcze:D
http://www.jackson-rathbone.com/gallery/displayimage.php?album=769&pos=96

http://www.jackson-rathbone.com/gallery/displayimage.php?album=786&pos=16

http://www.jackson-rathbone.com/gallery/displayimage.php?album=769&pos=20

http://www.jackson-rathbone.com/gallery/displayimage.php?album=769&pos=48

http://www.jackson-rathbone.com/gallery/displayimage.php?album=769&pos=68

goosssia15

ale miałam ubaw <lol2> oglądałam zdjęcia Jaya z "The Last Airbender" New York Premiere normalnie on wyskakiwał tam z takimi minami, że myślałam, że padne ze śmiechu :D:D
może to trochę zbyt pogmatwana wypowiedz ale piszę to w całkowitym śmiechu :D

użytkownik usunięty
goosssia15

Jakoś ostatnio też oglądałam. Niektóre były naprawde niezłe. Hehe ;D

użytkownik usunięty

A najśmieszniejsze, że dzień przed premierą miałam sen, że gdzieś Jackson ubierze się na biało. Następnego dnia oglądam zdjęcia z premiery. Na biało... ;/

wlasnie dzisiaj rano wlaczylam tv a tam jackson . :pp
bede ogladac bo nie mialam okazji nigdy , nie mialam pojecia o tym serialu ;d

alex123 - jak ci sie cos jeszcze przysni to pisz x DD

użytkownik usunięty
ola239

Jakoś ostatnio nic mi się nie śniło. A jak nawet to chyba niezbyt ciekawe to było skoro nie pamiętam. ;/

mi sie niestety zadko sni :(

użytkownik usunięty
ola239

Na początku mi się bardzo rzadko śnił. Później jakoś niemal codziennie i teraz znowu raz na tydzien może. Czasem nawet mniej...

cos sie znowu cicho robi ; ))

ktora oglada "pięknych" ? : DD

użytkownik usunięty
ola239

Nie mogę się przestawić do wstawania o 9, ale oglądam... Już nawet przyzwyczaiłam się do młodego Jacksona. ;)

ja mam budzik ustawiony .
zwykle spie do 11 , ale co zrobic x D

użytkownik usunięty
ola239

Ja odkąd budzik mam ustawiony na 9:20 to budzę się o 7. Dzisiaj mi sie przysneło i zaspałam. Ale na szczeście zdążyłam na początek. ;D

ja tez na 9:20 x DD
ogladam serial i dopiero sie ogarniam ;pp

użytkownik usunięty
ola239

Ja musiałam sobie przygotować najszybsze śniadanie na świecie żeby zdążyć.;/ Ale na szczęście zaczęło sie troche pozniej wiec mialam jakas minute zeby zdazyc wrocic do lozka;D

Wydaje mi się, że on zaczął się zmieniać już podczas kręcenia tego serialu. Zauważcie, jak wygląda na początku, a jak w ostatnich odcinkach z jego udziałem (np. w "zimowej" scenie rozstania z Sophie). To chyba był moment, jak zaczął przemieniać się w mężczyznę.

xena_4

widziałam dużo zdj właśnie z "zimowych" scen . Podoba mi się w krótkich włosach ; )
Ale teraz wygląda zupełnie inaczej .. i lepiej ; ))

a ja zaczynam teraz biegac o 8:30 bo po serialu jest za gorąco ..;/ oj , nie wiem czy dam rade x D

ola239

Dasz radę. Ale czy jest za gorąco? Hmm... Jestem od kilku dni na urlopie w PL i jakoś nie nauważyłam tego. Chyba, że mieszkasz na wschodniej części... Jeśli tak, to.... Zazdroszczę tego ciepła :)

xena_4

Dzisiaj było naprawdę ciepło ;) Fajnie jest jeszcze raz tą całą serie zobaczyć. ;-)
wydaje mi się, że Jackson w trakcie trwania tego programu był niewyspany http://www.jacksonrathbonesource.org/gallery/displayimage.php?album=427&pos=7 :P

xena_4

tak pogodę to my tu na wschodzie (lub jak kto woli "w krainie białych niedźwiedzi i żubrów) mamy bardzo sprzyjającą ;)

ateate

mieszkam w wielkopolsce . rano było bardzo ciepło .

ola239

Czyli tam, gdzie ja. A gdzie dokładnie? (ja mieszkam w Mosinie, na południu od Poznania)

użytkownik usunięty
ateate

W okolicach Łodzi (i wgl całym województwie) było strasznie... Na szczęście już przeszło i jest zimniej. Jednakże żeby w lato chodzić w kurtkach to już lekka przeszada... ;/

użytkownik usunięty

A właśnie tak odchodząc od tematu. Nie wiecie gdzię mogę w internecie obejrzeć Pięknych? Wyjeżdżam na tydzień i nie będę oglądać. A serial mi się spodobał ;D I nie tylko dlatego, że Jackson tam gra... ;)

tak lekka przesada

ateate

w Rawiczu . jest to jakies 60 km ( tak mi sie wydaje ) na polnoc od wroclawia .

ola239

alex123 wszystkie odcinki po angielsku masz na youtube i na aresie po hiszpansku bo sciagalam ;pp

ola239

Rawicz? To ja mam bardzo blisko do Ciebie. Nawet z chęcią bym Cię odwiedziła, zwłaszcza, gdy teraz jestem w Polsce na urlopie. Jest tylko jedno małe "ale" - problem ze zdrowiem (a dokładniej - z poruszaniem się o własnych siłach).

I zgadzam się. "Piękni" są na youtubie, gdzie obejrzałam sobie w wersji oryginalnej, bez tłumaczenia. A teraz oglądam sobie drugi raz na polsacie i przy okazji sprawdzam, na ile dobrze zrozumiałam wcześniej dialogi.

xena_4

wlasnie patrze na mape . zgadzam sie , jest blisko ;p

ja niestety angielskiego sie nie ucze i nic nie rozumiem ;/

użytkownik usunięty
ola239

Wlasnie znalazłam wczoraj. Ja tez nie mam angielskiego, więc też tego zbytnio nie rozumiem ;/

użytkownik usunięty

Tak ostatnio przeglądajac zdjecia Jacksona uznałam że lepiej mu w tych krótkich włosach, co ma teraz, niż w dłuższych. Teraz wygląda ślicznie, a wtedy taki dziwny był ;D Ale to tylko moje zdnanie ;)

tez tak uwazam ;dd myslalam ze sama jestem x DD

teraz jest w wersji dla grzecznych nastolatek, wcześniej był zbuntowany dziki napalony nieprzewidywalny agresywnie seksowny teraz wygląda jak grzeczny chłopak z sąsiedztwa

goosssia15

Ja jednak wolałam go jako takiego dziwaka, buntownika. Teraz jest dla mnie taki za grzeczny. Wręcz nudny (z wyglądu oczywiście, bo osobowość ma nadal ciekawą).

Odbiłam, żeby się łatwiej czytało i pisało :)

xena_4

oj , ile bym dala zeby go poznac . :))

użytkownik usunięty
ola239

Ja już nawet się szykuje, żeby w przyszłości wyjechać do Stanów. Niestety z moim angielskim potrafię powiedzieć tylko, że go kocham... ;/ Na tym opiera się mój angielski. W szkole nauczyli mnie jeszcze, że mówi się Spain, a nie Hiszpanien... ;D

żebyś go tym wyznaniem nie spłoszyła tylko - on takich wyznań na wstępie ma po dziurki w nosie i weźmie ciebie za jakąś groźną fanatyczkę jeszcze i co wtedy???

użytkownik usunięty
ateate

No właśnie. Dlatego nie pojadę do Stanów lub wezmę się do nauki języka,którego od 1 wrzesnia będę się uczyć wreszcie ;D W niemieckim bym sobie jakoś poradziła może...;/

ucze sie niemieckiego od 9 lat i mowie
" ich haben " nie umiem odmieniac nawet x DD ja po polsku czasem nie potrafie sie dogadac ..
a do jacksona potrafila bym sie tylko usmiechnac . nie dowazyla bym sie krzyknac ze go kocham ... jestem stuknieta ale bez przesady ;dd

ola239

alex123 ja po niemiecku mowie " polsken" tak ze spoko ;dd

ola239

to może po prostu wytatuujcie sobie serduszka z imieniem Jackson w środku i nic nie mówcie bo wyjdzie na jaw że w ojczystym języku nawet się nie potraficie wysłowić nie mówiąc już o innych językach oczywiście - chyba że myślicie o francuskim nie mówionym!!!!

ateate

albo napisze to co chce powiedziec po polsku wkleje w googlach to mi przetlumaczy , dam mu kartke a on nic nie zrozumie bo tlumacz wszystkiego nie potrafi . ahh , te marzenia :))

ola239

do tłumaczeń w google to ja podchodzę z dużą dozą ostrożności i Tobie też tak radzę

ateate

oj , napisalam kiedys pare zdan na niemiecki i podziekowalam ..