Jackson Rathbone

Monroe Jackson Rathbone V

7,1
4 993 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jackson Rathbone

Ateate, Xena Spidermonkey, Bananowaa, Maybe_me- Przywołuje was:) chociaż wiem, że powinna to zrobić nasza kapłanka:D

Co się stało z naszymi starymi, dobrymi czasami?? Gdzie porządek na naszym forum, przy naszym Bogu ??
Co się stało z naszym zakonem i powtórnym wyjazdem do Jay'a ??Co z naszymi żartami, marzeniami?? Czemu już się nimi nie dzielimy?? Wracajcie do mnie i zróbcie tu porządek :D

Zamieszczajcie filmiki, zdjęcia jak dawniej :D Opowiadajcie swoje sny :D i oddawajcie "cześć Bogu" :D

Przepraszam, że pełnie rolę kapłanki naszego zakonu, ale chyba o nas już zapomniał świat.... Zapraszam nowe wyznawczynie i wołam stare przyjaciółki!!!
Siostry nie zapominajcie o naszym powołaniu!!

KoraRockDay

Może kiedyś takiego znajdziesz....

A ja piszę, żeby się wyładować - wtedy tworzę przeważnie kryminały, albo horrory - tematy typowo niekobiece.

KoraRockDay

ja nie cierpie spiewac .
ludzie mnie bic zaczynaja x DDD
nie chce wiedziec co wtedy przezywaja .
ale za to kiedys byla ze mnie dobra aktorka ale po przeprowadzce nie zapisalam sie do kolka teatralnego i ogolnie nie mialam na to wszystko czasu ;dd

ola239

Jeszcze nic straconego. Jeszcze możesz kiedyś znów zacząć grać jako aktorka.

xena_4

A moim marzeniem jest to aby być piosenkarką...tylko w sumie wole być sprzątaczką w budzie niż stracić prywatność....

xena_4

to takie moje marzenie ;d
tak jak fotografia .
a prawdopodobnie bede fryzjerka ; dd

ola239

ja chcę zostać prawnikiem ....
xd

KoraRockDay

oj , czeka cie masa nauki ..
ale zawod naprawde fajny :))

użytkownik usunięty
ola239

Ja chce być kimś od turystyki.Nawet nie wiem jak to nazwać ;/ Mam nadzieje, że to spelnie...

użytkownik usunięty
ola239

Śpiewanie jest fajne. W podstawówce chodziłam na chorki, ale w Gimnazjum mialam dużo więcej nauki i nie znalazlam czasu.;/

fajne jest gdy spiewasz a nie ranisz uszy x DD

użytkownik usunięty
ola239

Ja wcale świetnie nie śpiewam. Ja mam głos tylko do niektorych piosenek. Piosenek Muse nigdy nie zaśpiewam...;/

do piosenek muse to tym bardziej xdd

Ja byłam w chórku szkolnym ale pani od niego jest walnięta więc zrezygnowałam ...

KoraRockDay

w sumie w tym całym śpiewaniu chodzi o to by się dobrze przy tym bawić.... i wcale tak nie jet że tylko osoby z super głosem są sławne... po potrzebne jest jeszcze to coś;D

KoraRockDay

ja wole tanczyc gdy leci piosenka x D nie usiedze spokojnie :pp

ola239

ja kiepsko tańczę.....ale lubię czasami potańczyć....
Ja piszę piosenki ..... ale takie prymitywne xd heh ....
a wy macie jakieś hobby?? ^^

użytkownik usunięty
KoraRockDay

Ja wlasnie hobby nie mam. Oprocz muzyki to raczej nic. Sportu nie lubię...

No może jeszcze zaliczyć Jacksona...;D

użytkownik usunięty
KoraRockDay

Dosładnie. Zawsze w domu śpiewam dla zabawy. śpiewam czasem nawet nawet piosenki, ktorych nie lubię... Ale przynajmniej mozna sie posmiac

Ja lubię nagrywać z koleżankami teledyski .... bo to super zabawa....

hobby?
hmm.. lubie jesc wprost kocham i to jest w pewnym sensie moje hoby x DD
gra w siatkowke, taniec ( niestety nie mam czasu na szkole taneczna :( )

ola239

z kolezankami nagrywamy tez rozne wyglupy , oraz te rozmowy po pijaku hahahaha ;))

ola239

ja ostatnim teledysku mam wyznania chłopaków z mojej klasy.
Chłopak którego przezywamy foczek [bo mówi na laski foczki] wyznał że jego dziewczyna będzie miała pupcię wielkości Hawaj xD buhahahaha..... albo jak ja śpiewam po niemiecku xd heh

ola239

zaliczenie jacksona?
dlaczego o tym zapomnialam ?! ;PP

ola239

O co chodzi? bo coś nie w temacie jestem xD

użytkownik usunięty
ola239

Ja jakoś wolę grać w ręczną. A i oczywiście podróże. To jest moja wielka pasja.

Bo nauka to najgorsze co istnieje (oprocz geografii...;D)

z gegry mialam 2 ;//
nie moge zapamietac tych wszystkich miejsc na mapie ;dd
a gleby i klimaty ? masakra

użytkownik usunięty
ola239

Gleb tez nie lubię.Ja miałam szanse na 6, ale nie zawalczylam;/ Dlatego teraz idę do klasy z gegrą ;D

ja lubię religie bo można ściągać.... teraz idę do gimnazjum ;/ a ja w cale nie chcę...! w ogóle moim zdaniem to są głupie podział gim. i podstawówka kiedyś było 8 klas podstawowych i było ok.

KoraRockDay

ja miałam 2 z Matmy nienawidze jej ...xD

KoraRockDay

a ja 4 .
rozumiem ja .
oczywiscie wszyscy sie dziwia . ola i .. rozumie :pp

ola239

http://cdn.buzznet.com/media/jjr/headlines/2009/09/jackson-rathbone-eclipse-kara te.jpg Mmm..... jaki on w tych okularach jest cudny xD

KoraRockDay

a mi sie nie podoba w tej wersji jakos ..

ola239

a mi bardzo xD

użytkownik usunięty
KoraRockDay

Dla mnie on tu dziwnie wyglada ;/

KoraRockDay

idealny!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
ola239

Ja mialam 4 przypadkiem...;D My miałyśmy problem, bo 4 Ole w klasie były... Jak nauczyciele jedną wołały to od razu ja i 3 inne dziewczyny glowe w strone nauczyciela ;D

No ja nie lubię jak jest jakaś ooa koło mnie ...bo też mam na imię Ola xD i w tedy nie wiem czy ktoś mówi do mnie czy do niej....

użytkownik usunięty
KoraRockDay

No to wszystkie trzy jestesmy Ole ;D Przez neta nie ma problemu z tym xD

no...xD
A wy jak Ola Aleksandra ?
Bo ja Ola Olga xDD

użytkownik usunięty
KoraRockDay

Ja mam Aleksandra. Nie lubię swojego imienia...;/

Ja nie lubię Ola wole jak mówią do mnie Olga..ale wszyscy mówią Ola ...Ale nie mamy takich łych tych imion xD

użytkownik usunięty
KoraRockDay

No tak złe nie są, ale ja jakoś niekoniecznie je lubię.;/

Jackson na pierwsze ma głupie imię xd buhhahhahaha

użytkownik usunięty
KoraRockDay

No raczej... ;D Z dziewczęcym mi się kojarzy...

ta..... xena w innym temacie napisała że ponoć jego imię oznacza po polsku kłopoty xD

użytkownik usunięty
KoraRockDay

No może... Nie znam się na angielskim;D

ja Ola Aleksandra xd
mi sie jego pierwsze imie nie podoba i nie umiem go wymowic x DD

ola239

mama na kompa chciala wejsc i przez chwilke mnie nie bylo . ale wszystko przeczytalam ; PP

użytkownik usunięty
ola239

Wymówić jeszcze potrafię. Jednak to nie zmieniea faktu,iż kojarzy mi się z dziewczęcym...;D

użytkownik usunięty

Ja mam lepiej bo mam 5- dniowe dziecko w pokoju i mu gorąco. Więc co jakiś czas muszę wyłączać kompa jak np. teraz...;/

Jak będziecie pisać jak dotej pory to nie nadąże nad czytaniem... ;D