Ateate, Xena Spidermonkey, Bananowaa, Maybe_me- Przywołuje was:) chociaż wiem, że powinna to zrobić nasza kapłanka:D
Co się stało z naszymi starymi, dobrymi czasami?? Gdzie porządek na naszym forum, przy naszym Bogu ??
Co się stało z naszym zakonem i powtórnym wyjazdem do Jay'a ??Co z naszymi żartami, marzeniami?? Czemu już się nimi nie dzielimy?? Wracajcie do mnie i zróbcie tu porządek :D
Zamieszczajcie filmiki, zdjęcia jak dawniej :D Opowiadajcie swoje sny :D i oddawajcie "cześć Bogu" :D
Przepraszam, że pełnie rolę kapłanki naszego zakonu, ale chyba o nas już zapomniał świat.... Zapraszam nowe wyznawczynie i wołam stare przyjaciółki!!!
Siostry nie zapominajcie o naszym powołaniu!!
yhy.. też tak myślę^^
A tak na pocieszenie to jak się ma ok 20 lat to chłopacy inaczej patrzą na dziewczyny no chyba że są debilami ... ale to już ich problem =]
Oluś najwyraźniej trn ktoś nie jest ci przeznaczony i tyle.... dobrze że się aż tak mega nie załamujesz .... wiem że jest ci ciężko ale od czego masz nas?;DD
http://www.youtube.com/watch?v=CV-HpAfF-O4&feature=related jak ja te urywki kocham xD hahaha
Hehe - naćpany Snippy rządzi:) A ten gość, co grał Adama powinien się cieszyć, że rola Jay'a była tak mocno okrojona, bo inaczej chłopak zabrałby mu cały film swoją osobą.
dokładnie ^^
A to jak śpiewał xD
hahahahaha.....
Rozwalające xD
Ja bym go najchętniej zobaczyła w jakiejś fajnej komedii romantycznej xD
albo w mega strasznym horrorze .;p
Oby ten horror był naprawdę straszny. Bo ten wcześniejszy (Pray for the morning) był jakimś nieporozumieniem :/
Jestem załamana. I to nawet bardzo, ale co mam zrobić. Całą noc spać nie mogłam, a dzisiaj to mnie nic rozśmieszyć nie umie. No ale mówi się trudno. Znajdę sobię innego.
Ja ostatnio z nimi nie gadam, tylko to wczorajsze im powiedziałam. Jedna z nich zaczęła pocieszać, ale drugą to nawet nie zainteresowało i powiedziała, że ja w życiu nie bede miala szansy na prawdziwą miłość. ;( Akurat to zrobiły takie inne dziewczyny. Nie chodziłam z nimi do gimnazjum. Tym z gimnazjum tylko jednej powiedziałam i nic złego nie mówiła... ;)
Jakoś lepiej się już czuję. Ale dziwnie, bo przez tego mojego doła nie podoba mi sie nikt inny. Czyli również Jackson...;/
Jedyne osoby, które się cieszą, że Jackson mi się podoba. <lol2> Szkoda, że moje koleżaneczki tego nie widzą... ;)
Moja "choroba" objawia się tym, że śnią mi się bardzo ciekawe rzeczy. Dziś np.śniło mi się, iż z Jacksonem bawiliśmy się w Indian i przywiązałam go do drzewa...<lol2>
brunet.. miał białą koszule i szary sweter zarzucony na plecy..staliśmy tak jakby w szkole ale to miejsce wyglądało jak taki taras .... a za bardzo nie pamiętam wiem że był ładny^^
i że mieliśmy jakiś problem. Nie wiem jak ja wyglądałam ale on wyglądał na ok. 20 pare lat ^^ niby nie był w moim typie ale ładny ;D
Nie no fajny sen. Ja nadal nie mogę się otrząsnąć z tych Indian. Jackson fajnie wyglądał przy tym drzewie...<lol>
widzę że mamy podobną reakcje jak ja gdy mi to samo zaproponowała koleżanka xD
Ja go sobie jestem w stanie jako murzyna wyobrazić a ty?;p
Właśnie nie bardzo. Już raz w tym tygodniu przestał mi się podobać, więc nawet nie próbuję...;)
mi się on zawsze podobał ^^
a ostatnio zaczął mi się Depp podobać i teraz będziesz się śmiał i historia życia Chopina xd
A wież że Fryderyk był leniwy xD
Ja sobie chyba ustawię ten temat jako strone głowną. I tak ma u mnie najwięcej wejść. W innych tematach jest straszny bałagan. Ktoś mi wczoraj powiedział o tym i popieram. Ta osoba wie o kim mówię... ;)
gadacie cos o osobach leniwych ?
macie tu najwiekszego leniwego czlowieka na ziemi x D
wystarczylo by pogadac z osobami z mojego otoczenia :DD
ja zadko pamietam moje sny ;/
Ja nawet na jawie czasem przeżywam różne ciekawe fantazje.;D Moje rozmowy z koleżana są super. Teraz rozmawiałyśmy o tym,że chcę żeby on mnie przelecial... ;D My takie fazki mamy często. A przynajmniej ja... <lol2>
No tak widzialam. Kurde koleżanki to się dziwią jak ja tak mogę gadać jak ja niepełnoletnia jestem. <lol2>
Ja jestem dzieckiem..w sumie nastolatką ale wygodnie mi się żyje jako dzieciak ^^
A dojrzałość jest tylko w pewnym stopniu super...
np. jak nauczycielka mówi na lekcji słowo sex a wszyscy się śmieją to bezsensu ;/, a potem przy takiej osobie nic nie można się powygłupiać bo dojrzałe osoby się tak nie zachowują ^^
kurde i taka osoba uważa się za dojrzałą?
Albo chwalenie się swoim chłopakiem wszystkim to to niby jest dojrzałość ?
Nie znoszę ludzi którzy udawaj dojrzałych
Ale dojrzałość sama w sobie nie jest zła ...
Ja nie jestem bardzo bardzo dojrzałą ale też nie jestem lekkomyślna ani w ogóle nie dojrzała
o kurde zaczynam filozofować !;p mówiłam już że jestem dziwna?;p
Ojj wiele rzeczy. Z przyjaciólką potrafilyśmy zatrzymywać na ulicy facetów i mówić im że ich kochamy i wielbimy. Potrafiłam wiele rzeczy robić dla chlopakow ktorzy mi sie podobają...;)
a ja z kumpelami :
- transformers !!!
- ej , wychodze z siebie !!
- srubasabarubanienieryshybyszczybushhh
- co ?
- jajco ku***
- o Henriii .
- Tadek , Tadek , Tadeusz
- młynosz
- piekosz
- sklepikosz x D
( hmm .. taki przyklad jednego z naszych dialogow ( skopiowane z konferencji) ... )
My kiedyś gadałyśmy w konferencji z kolegą. Moja przyjaciółka chyba zapomniała że on tam jest i wyznała mu miłość. Nie wychodziła z domu przez tydzien. A trudno się siedzi cw pokoju całym obklejonym Kellanem;/
Kiedyś kręcilyśmy parodie Zmierzchu w lesie. Ja bylam Jasperem, ona Belką, a taki kolega Edziem. Mialam ją napaść... ;D Zauważyłyśmy że jakaś para się całuje. Uznaliśmy że warto byłoby ich napaść. Zaczailiśmy się w krzakach i nagle wyskoczyliśmy z okrzykiem "bumbalubmaczakalaka". Ci ludzieuciekali jakby ducha zobaczyły. ;D
Dobra wiecie co... Rozumiem że fajnie tak sobie pogadać... Ale.. Kurcze... to jest o Jacksonie.. a nie o tym jak ktoś kiedyś straszył ludzi i w ogóle...
Wystarczy zauważyć co pisały osoby w innym temacie.. co na nas "napadły"... one miały racje... nie chce tu nikogo obrażać czy coś... Ale może zajmijmy się tematem i rozmawiajmy o Jacksonie...
Właśnie. Jak już napisałam w innym temacie... Nie róbcie tu bałaganu. Inaczej nadal będą nas atakować. A z perspektywy czasu, uważam, że po części mięli rację. Niestety.
Dzięki Xena za wsparcie :))
nie wiem czy ten filmik już był... :)
http://www.youtube.com/watch?v=bYh9G-7oRNA&feature=player_embedded
Nylon TV+ Jackson :)