Jadwiga Kaczyńska

4,0
3 oceny występów osoby
powrót do forum osoby Jadwiga Kaczyńska

Wychowała dwóch wspaniałych synów,którzy pokochali Polskę,na pewno należą jej się za to wielkie podziękowania.
W tym roku odeszła do Domu Ojca,jestem przekonany,że tam zaznała spokoju,i jest tam wraz ze swym synem,Lechem,który poświęcił życie za prawdę,za Polskę.
To tylko pokazuje jak wspaniałą kobietą,matką i człowiekiem była Jadwiga Kaczyńska.

xxKasiurkaxx

yezzu, jakie to puste i sztuczne.

użytkownik usunięty
xxKasiurkaxx

hoho, co za idealizacja...

xxKasiurkaxx

Koszmarna wypowiedź, ktoś Ci za to zapłacił? Jeżeli była tak wspaniałą matką to dlaczego nie wpoiła swojemu synkowi Jarosławowi, że podstawą jest rodzina? Że powinien mieć żonę i dzieci aby dać przykład innym polakom co jest najważniejsze w naszym katolickim kraju.

gimi

Nie każdy znalazł swoją drugą połówkę tak i nie tylko on jest sam. W dzisiejszych czasach coraz więcej ludzi jest samotnych...

xxKasiurkaxx

Ciekawi mnie jak zdobyłeś te dwie główki obok avataru

xxKasiurkaxx

Idąc Twoim tropem to matka Trynkiewicza była najgorszą matką na świecie, skoro "wychowała" potwora!

xxKasiurkaxx

ale jaka brzydka xD

xxKasiurkaxx

słaba i oklepana prowokacja

ikonay

Chciałbyś lewaczku.

xxKasiurkaxx

W obliczu tego co się ostatnio stało, wycofuję się z tego, co przed trzema laty, tu pisałem. Dziś jest mi za to wstyd.
Tych ''dwóch wspaniałych synów'' (co brzmi teraz jak żart), jak się okazuje, popierało obecny tzw. kompromis aborcyjny, pozwalający na mordowanie niewinnych dzieci za czyny ich ojca, albo za to, że mogą być chore.
Czytałem gdzieś, że ponoć Jarosław Kaczyński jest za mordowaniem dzieci w przypadku, gdy zostały one poczęte w wyniku gwałtu, czyli tak naprawdę karanie ich śmiercią za czyny innej osoby właśnie ze względu na wpływ, jaki miała na niego matka.
Wspaniała matka nie przekazuje synom takich ''wartości''. Nie uczy ich, że zamordowanie dziecka jest normalne, i powinno być legalne, gdy ich ojciec jest gwałcicielem i dokonuje takich czynów.
To prawo to dowód na to, że komuniści nigdy nie odeszli, i ustanawiali dalej swoje chore prawa, obarczające odpowiedzialnością za czyny gwałciciela - niewinne dziecko. Tymczasem to dziecko jest tak samo niewinne jak każde inne i nie różni się od nich niczym. Ma takie samo prawo do życia. Teraz, gdy wydawało się, że idzie Dobra Zmiana, wyszło na jaw, że Pan Jarosław Kaczyński, od lat kreujący się na wielkiego Katolika i prawicowca, jest przeciwko zmianie tego nieludzkiego prawa.
A Lech i Maria Kaczyńscy, co więcej, popierali utrzymanie je w całości, nawet w przypadku ewentualnej choroby dziecka, co zresztą jest kolejnym nieludzkim przepisem.
Już nie jestem przekonany co do tego, gdzie poszła Jadwiga Kaczyńska, jeśli prawdą jest, że tak wychowała synów. Podobnie zresztą z parą prezydencką.
Nie dziwi już teraz okazywanie wielkiego wsparcia ukraińskiemu bandycie. PiS przynajmniej dopóki rządzą nim tacy ludzie jak Kaczyński nie będzie bronił niewinnych Polaków, bestialsko pomordowanych. To zresztą trwa do dzisiaj. I widzimy to na przykładzie sprawy aborcji.
Przykro mi, że kiedykolwiek miałem o tej rodzince takie zdanie, ale z tym koniec. Te wszystkie ich zasługi teraz wydają się błahe, w obliczu aborcyjnej rzezi, która wciąż odbywa się za przyzwoleniem rządzących. Odrzucono znakomity projekt, powstrzymujący aborcyjną rzeź. Zdradzono tych małych Polaków, do tego tłumacząc się tym, że projekt przewiduje możliwość karania zleceniodawczyń morderstwa swojego dziecka. W jakim kraju my żyjemy?
Ludzie, którzy nazywają aborcję morderstwem, są jednocześnie przeciwko karaniu za nią. Jak więc takie prawo, nawet jeśli weszłoby w życie miałoby działać?
Kobieta, która chce zabić swoje dziecko nie będzie nadal mieć żadnych oporów. Ale to i tak był tylko pretekst.
Lider PiS popiera aborcję i jej zakazu nie będzie.

xxKasiurkaxx

Ustawa aborcyjna o której było tak głośno w mediach nie wyszła z inicjatywy PIS-u tylko ORDO IURIS. To oni zebrali odpowiednią ilość podpisów i weszło dalej. Ludzie poczytajcie wszystko zanim łykniecie to co w mediach powiedzą.
Cała ta nagonka przykryła ustawę CETA, na którą zagłosowali PIS Nowoczesna i jeszcze jakaś partia.
Wszystkie partie anty PiS ale przy ustawach to głosują jak jeden mąż. Dużo informacji jest na profilu Kukiz'15...

luk52

A gdzie ja napisałem, że ustawa wyszła z inicjatywy PiS? Gdzie cię tak uczą kłamać?
CETA jest niekorzystną umową i PiS ją popierając, po raz kolejny zadziałał przeciwko interesowi Polski. Ale nic nie jest i nie może być ważniejsze od życia niewinnych dzieci. Gdyby debatowano nad twoim życiem, też nazywałbyś to tematem zastępczym? Oni szli do wyborów z hasłami ochrony życia, Kaczyński jak i Szydło po pojawieniu się tej ustawy, obiecywali, że zagłosują jako Katolicy za zakazem.
A co zrobili? Wszyscy widzieliśmy.
Zdradzili te dzieci, okryli się hańbą.
Pokazali jacy z nich Katolicy, jacy z nich prawicowcy.
To wszystko były kłamstwa, aby zdobyć nasze głosy, a potem zdradzić ideały, cieszyć się z dorwania do koryta.

xxKasiurkaxx

No dobra nie napisałaś tego ale są ludzie co tak myślą to to napisałem.
Jestem zdecydowanie za obroną życia i przeciwnikiem aborcji. Wyjątkiem może być jak ciąża zagraża życiu matki bądź płodu.
Jak popatrzysz wstecz to inne partie co rządziły to też sprzedawały nasz kraj. Ile jest polskich zakładów, które coś produkują? Większość niemieckie koncerny i my robimy jako tania siła robocza.

luk52

Oczywiście, że tak. PO próbowało z nas zrobić niemiecką kolonię.
Sprzedano Polskę, sprywatyzowano 97 proc. naszego majątku. I co gorsza, oni próbowali wmówić ludziom, że to sukces.
Wielkie sieci handlowe niemieckie i francuskie nie płaciły podatku. Za rządów PO tak skonstruowano prawo, że pod przykrywką różnych ulg podatkowych i dzięki mechanizmom niewykazywania zysków, umożliwiono wielkim sieciom handlowym niepłacenie podatków. W tym samym czasie małe i średnie firmy polskie były obkładane coraz wyższymi poborami na rzecz skarbu państwa. PO zlikwidowało też w kraju przemysł stoczniowy. Nie zostały zlikwidowane drogie niemieckie stocznie, lecz konkurencyjne wobec nich polskie. Stocznia Gdańska, Gdyńska i Szczecińska, zostały zamknięte, zaś rynek po polskiej konkurencji szybko przejęli Niemcy. Przykładów prób uczynienia z Polski wasala Niemiec jest mnóstwo. Do dziś oni posiadają tu ogromne wpływy.
Powinniśmy postawić na patriotyzm gospodarczy, nacjonalizm.
PiS niby obiecywało, że z tym skończy, a teraz wyraża poparcie dla CETA.
Ta partia stosuje podwójne standardy. Potrzebujemy bardziej radykalnej siły.
Bardziej narodowo-katolickiej. Nie jest co prawda tak źle jak PO. Rząd ma też kilka sukcesów, ale nie chodzi przecież o to, aby popierać mniejsze zło.
Ostatnimi działaniami niestety zhańbili się. Działają wbrew interesowi Polski. W sprawie Wołynia, CETA, aborcji.
Takiej polityce ''prorodzinnej'', że morduje się niewinne polskie dzieci, byłem przeciwny i miałem nadzieję, że to się skończy. Niestety. W tej sprawie jest tak samo jak było. Codziennie jest mordowana trójka dzieci. Tylko teraz na konto PiS. Nie mogę ich dłużej popierać, po tym co ostatnio zrobili. Pokazali ile w nich fałszu i zakłamania.

P.S. Nie jestem kobietą

xxKasiurkaxx

Jaka by nie była partia to i tak nas sprzedadzą. Jesteśmy marionetkami na usługach innego państwa. Ale z drugiej strony jestem zadowolony, że Merc postawi swoją fabrykę i może da zarobić.
Niemniej jednak mamy taki potencjał i możemy swoje auta klepać...

xxKasiurkaxx

Coś tam jednak już PiS zrobiło z aborcją zakazując jej w przypadku wad letalnych ale nadal jest ona dozwolona. Orzeczenie Trybunału Konstytucyjnego wywołało burzę wśród lewicowych radykałów i ekstremistów którzy rozpoczęli ataki na kościoły i dewastowanie mienia w imieniu chorej ideologii. Twz. Strajki Kobiet są tylko przykrywką dla opozycji w celu walki o władzę no i forma tych protestów poraża swoim zachowaniem i bandytyzmem.

xxKasiurkaxx

Pogadamy jak ktoś ci zgwałci 11, 12-letnią córkę, która zamiast skończyć szkołę i iść na studia, będzie musiała urodzić zboczeńcowi kolejnego zboczeńca i żebrać w mopsie do końca życia. Oczywiście pod warunkiem, że przeżyje poród, co wcale nie jest oczywiste.
Radzę ci też zapoznać się z tym, co to są "wady letalne" i nie kompromitować się sprowadzaniem ich do terminu "choroby". Mamy najbardziej rygorystyczne prawo antyaborcyjne w Europie, które nie powinno istnieć, bo to oznacza, ze w katolickim kraju nie ufa się katolickim sumieniom i próbuje się je dyscyplinować świeckim prawem.

xxKasiurkaxx

Chciales napisac ze wychowala nowego stalina albo mao zedonga ale to chyba za lekkie porownanie jak na niego

avada_kadavra

Dokładnie, ale mamy tutaj przypadek zrytego, moherowego bereta - nic się na to nie da poradzić.