Jakub Gierszał

8,2
34 739 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jakub Gierszał

Cześć ! Mam dla Was krótki filmik z konferencji na festiwalu, Kuba mnie tutaj rozbroił, dystans do siebie to on ma !
http://www.youtube.com/watch?v=81L4-KhPeKA

niemamczasu

no bez jaj, ja ogladam powtorke o 23:35 bo sie zdenerwowalam teraz ;)

niemamczasu

k u r w a, błagam

gierszal_blog_onet_pl

ja oglądam, bo muszę i jak Wy mi mówicie, że on ma dziewczynę to chyba nadeszła wielka chwila na którą tak długo czekałam

niemamczasu

Teraz to i ja nic nie widzę bo ojciec się dorwał do telewizora:(
Kuba siedzi w lewym rzędzie. Siedzi jakiś facet, Kuba i ta blondynka. Wydaje mi się że ta dziewczyna już kiedyś z nim gdzieś się pojawiła. Znalazłam zdjęcie Kuby i Bartka Gelnera i tam jest też jakaś blondynka. Tylko twarzy nie widać. http://i51.tinypic.com/10zv5vc.jpg o tym zdjęciu mówię.

niemamczasu

kur.wa jak ktoś mi tego nie wrzuci to ja nie wytrzymam psychicznie.
K U R W A wyślijcie to!

gierszal_blog_onet_pl

Nie mogę znaleźć nigdzie w necie transmisji;/ Kurde a teraz też nie wiem co się dzieje;/
Niemamczasu jeśli nadal oglądasz to relacjonuj nam:D

gierszal_blog_onet_pl

hehehe gierszal_blog_itp. widzę, że spotkanie z Kubą chyba jeszcze wzmocniło Twoje uczucie do niego:) naprawdę teatralnie to przeżywasz:)

blaha_fw

Blaho, droga to nie jest takie BŁAHE (w sensie do Twojego loginu) jak Ci się wydaje. :) Trochę się uspokoiłam, ale nie wiem co to będzie jak za dwie godziny to obejrzę. O.o Ja myślę o tym całkowicie poważnie, bo widzisz, w pewnym sensie uświadomiłam sobie, że szczęście Jakuba, że ogólnie Jakub jest dla mnie ważniejszy niż wszystkie moje problemy i niż ja. Jestem stuknięta, przepraszam.

gierszal_blog_onet_pl

Gorzej. Jestem je.bnięta. :)

gierszal_blog_onet_pl

na pewno jutro beda jakies zdj, wiec wyczaimy to, z reszta ja dzisiaj ogladam powtorke z oczyma szeroko OTWARTYMI i nie ucieknie mi zaden szczegol :D

niemamczasu

Mi nic nie ucieknie. A jak ucieknie to może i dobrze? To by się mogło nawet źle skończyć znając moją poharataną psychę.

gierszal_blog_onet_pl

Mówiłam już, że jestem poj*bana, wiem, wiem.

blaha_fw

na ta chwile festiwal sie skonczyl, nagrody zostaly rozdane i bylo wspolne zdj :) narazie jest reklama, ale generalnie to leci do 23:05 wiec mam caly czas wlaczone :)

niemamczasu

Jak Wy mi uwielbiacie podnosić adrenalinę. ^^

gierszal_blog_onet_pl

teraz leci jakaś debata po festiwalu..

gierszal_blog_onet_pl

tyle się dzieje, że chyba i ja się skuszę na obejrzenie tej powtóreczki:) ładnie Kuba wyglądał?? ;)

blaha_fw

Ładnie:D Zresztą jak zawsze. Okulary miał:)

monsoleil

ja pierdykam, dlaczego ja tego nie widzialam? kuzwa telewizorem 2 metry ode mnie i nic nie widzialam, ja sobie gratuluje -,- ale za 2h sie wszystkiego dowiem :)
gierszał_blog_onet_pl - na razie bierz to na spokojnie, moze sobie siedziala tak o i nie jest z nim w ogole związana, trzeba byc pozytywnie nastawionym, przynajmniej na ta chwile :D

niemamczasu

haha Niemamczasu ja to nos prawie w telewizorze aby go zauważyć;p Pewnie nie ma co się narazie przejmować. W tych momentach jak kamera się na niego kierowała to on nawet z nią nie gadał tylko mówił coś do tego faceta obok.:)
Ale zamieszanie zrobiłam :D Wybaczcie:)

niemamczasu

To się cieszę bo ja już do telewizora się nie dopcham :P
gierszal_blog_onet_pl mam nadzieje że to nie przeze mnie się zdenerwowałaś że napisałam o tej dziewczynie:) Takie moje spostrzeżenie to było. Może to po prostu jakaś dziewczyna tam siedziała:)

monsoleil

puszczaja urywki filmow, za ktore otrzymano nagrody, "sale" puszczono raz :D Teraz rozmawiaja o calym festiwalu, jest jakis gosciu a wokol niego jakichs czterech, jeden jest jurorem, jeden z jakies gazety i dyskutuja na temat filmow :)

niemamczasu

mowia wlasnie o sali samobojcow, ze byla zażarta walka miedzy sala a Essential Killing, glosowali 3 razy i nie potrafili sie zdecydowac, byly to 2 najwazniejsze filmy festiwalu, sala jest bardzo dojrzalym filmem, ale drugi mowi ze nie wie w ogole jaka jest forma przekazu tego filmu i wystepuje tutaj przerost formy nad trescia

niemamczasu

wiem, ze pisze to troche bez ładu i skladu, ale jednoczesnie ogarniam o czym mowia i wypisuje Wam to wszystko :)

monsoleil

mnie sie wydaje, że ta blondyna to jakaś starsza babka była. w sensie nie jakas mega starucha, ale raczej nie wyglądała mi na dziewczyne Kuby.... za każdym razem jak go gdzies wyłapywałam na tej widowni to myślałam, że to jego matka, ale tą hipotezą o dziewczynie zbiłyście mnie z pantałyku ;P

pannaolga_filmweb

Mnie też się wydaje mało prawdopodobne że to jego dziewczyna. Ale jakaś tam siedziała więc informuje:D skojarzyła mi się z tym zdjęciem co przesłałam link- ten co tylko jej włosy widać:P Nie przyjrzałam się jej dokładnie bo patrzyłam na Kubę:P

monsoleil

no ja mam nadzieje, ze sie do niej nie odzywal ahahha :)
kolezanka sie teraz zdenerwowała, ze juz nawet nie odpisuje

pannaolga_filmweb

nawet nie wiesz jak teraz opadło nam ciśnienie, uffffffffff co za ulga:)

blaha_fw

Haha no to miałam gorące wejście na forum:D Już mnie chyba nie lubicie?:D

monsoleil

lubimy, lubimy, ale nie wiem jak z kolezanka gierszal_onet_blog_pl :)

niemamczasu

Koleżanka niech się nie denerwuje:) Może to jakaś dziewczyna nie związana z nim. A nawet jeśli to jego...to jak ja to mówię'' dziewczyna to jeszcze nie żona, a i z żoną można się rozwieźć '':D

monsoleil

Nie odpisuję, bo wyszłam z psem na dwór. :)
Uspokoiłyście mnie, bo już myślałam, że mój piesio wyszedł ostatni raz na dwór ze swoją pańcią. :)

monsoleil

zauważyłam tez podczas tych kilkusekundowych ujeć z jakubem, że jeżeli rozmawiał, to właśnie z tym kolesiem obok ;D

ale oglądajcie uważnie po 23, żeby zweryfikować moje przypuszczenia! mam nadzieje, że sie nie myle :p

pannaolga_filmweb

Muszę oglądać - czyli to jest o 23:25 na TVP2, tak?

Muszę wiedzieć na 100%.

gierszal_blog_onet_pl

tak, 23.25 :-) na tvp2

pannaolga_filmweb

bedziemy ogladac na 100%! ja rowniez mam nadzieje, ze sie nie mylisz ahaha :)

niemamczasu

O tak. Podjęłam już decyzję.

Następnym razem jak Go spotkam koniecznie zapytam czy ma dziewczynę i trzeba mu to powiedzieć wprost, że to nie po to, by karmić nienasyconych internautów, tylko żebym mogła wiedzieć, do kiedy będę mogła funkcjonować. Jak mi nie powie to będzie miał przerąbane. : )

gierszal_blog_onet_pl

dobry pomysł, jak się okaże, że jednak nie ma to możemy zacząć przetarg, składać oferty itp.:) i ja chciałabym kiedyś w końcu go spotkać, żeby zobaczyć czy rzeczywiście robi takie wrażenie bo widać po Tobie gierszałblog, że istny z niego heartbreaker! ;)

niemamczasu

chyba podyskutujemy o tym dopiero jutro, bo skoro nie chce nic przegapic to o 23:25 bede musiala stad zejsc :)

niemamczasu

A ja jeszcze chwilę posiedzę. :D

gierszal_blog_onet_pl

ja posiedze do 23:25, a pozniej bede tylko uwaznie sie przyglądała temu co dzieje sie na festiwalu :)

gierszal_blog_onet_pl

Ja zostaje bo i tak nie mogę obejrzeć już:(

monsoleil

a tak poza tym macie zamiar wybrac sie na ten Zlot fanow w Krakowie? :)

niemamczasu

Hm, no może, ale jak mają być dwie, trzy osoby, to co to za zlot...

gierszal_blog_onet_pl

Jakby to skonsultować jakoś z Komasą i zrobić spotkanie, tyle że to by trzeba było jakąś wielką petycję i jeszcze Kubę skombinować... Ach, te marzenia...

gierszal_blog_onet_pl

Komasa to chyba nie da rady. Dzisiaj coś mówił że zaczyna nowy projekt i chyba coś wspomniał o braku czasu. Jak coś źle mówię to mnie poprawcie

monsoleil

mowil, mowil, ze chyba w hotelu siedzi z laptopem i pracuje nad nowym projektem :)