Cześć ! Mam dla Was krótki filmik z konferencji na festiwalu, Kuba mnie tutaj rozbroił, dystans do siebie to on ma !
http://www.youtube.com/watch?v=81L4-KhPeKA
no wlasnie, marzenia.. tylko jakbysmy to juz z nim zalatwili to co wtedy? bedziemy z nimi chodzic po Krakowie? :)
ja mozliwe ze bym sie wybrala, ale z drugiej strony nie podbije tam przeciez sama, a kase tez bym musiala zalatwic, bo w kwietniu juz bylam w Krakowie, teraz był Wrocław i znowu Kraków.. moi rodzice zbankrutuja i to konkretnie :D
a no to masz dosyc spory kawalek :) ja w sumie 2h pociagiem, wiec nie jest tak zle, ale wlasnie gorzej z kasa :)
Ja z Katowic, no to nie tak źle, no i ja z Krakowa, więc moja mama wręcz się pali, ale właśnie z kasą cienko. :/
hahaha najpierw z czegoś trzeba tą zrzutę zrobic :D
nie no na bilet w jedna strone bede miala kase, moze nawet w dwie, ale musze jeszzcze tam przezyc te kilka godzin :))
Dokładnie, jak się na Wrocław umawiałyśmy to początkowo miałyśmy prawie 10 osób (to i tak mało) w końcu 3 okazały się stabilne. ;/
wlasnie czsto tak jest, ze chca wszyscy a dzien przed wychodzi, ze jada 2-3 osoby..
ale gdzie by to ogłosić żeby wiekszosc sie o tym dowiedziala? :P
Tak z innej beczki dziewczyny. Teraz tak przeglądałam filmiki na yt i znalazłam cały fragment sceny wyłączenia internetu. Oglądałyście?
no w sensie, że chodzi mi o jej bloga no, bo chyba nie o moim mowa? ona założyła salasamobojcow-zlot.blog.onet.pl
wiem, ze chodzi o jej bloga, zagladalam na niego :) czyytalam komenatrze, ale jest ich 13, wiec troche za malo jak na ZLOT.
nie ogladalam, jakos na razie nie chce ogladac, bo zaczne ryczec jak glupia :)
O, to dzięki, ale nie przesadzajmy. :) Są o wiele lepsze blogi o Kubie. Ale mniejsza z tym - nie wiem czy jest sens zjawiać się tam gdzie nie ma Kuby...
Kulesze widzialam :) to nie jest jego dziewczyna, wyglada mi wlasnie bardziej na jego mame ;d
zapodaj link do jej profilu
Kurde chyba skasowała konto;/ Jakiś czas temu sprawdzałam to była na nk. Jego mama ma na imię Gosia. Znalazłam teraz tylko miniaturkę jej zdjęcia. http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS6hxBSeNCCxgXNQUMrInUUj7nJJnBynOqSnuesG c3O4rb-67JHNA
Dziękuję Ci bardzo. :) Jee, pierwsza nagroda dla "Sali"! Uzupełnię sobie dział "Rodzina Kuby" na blogu. :P
Też nic na ten temat nie natrafiłam. Wydaje mi się że jest jedynakiem.
To dzięki Bogu że to nie jego dziewczyna:P Mnie też ulżyło;p
nie wiadomo kiedy to zdj bylo robione, ale w sumie z miniaturki ciezko poznac czy jest podobna :)
ale to nie moze byc jego dziewczyna i koniec xd
ładny urywek "sali" puscili, mam go na tel ;>
ale za pierwszym razem ladnie nas nastraszylyscie z ta dziewczyna obok Kuby ;d z reszta myslicie, ze pojawilby sie z nia na gali zeby potem dziennikarze go wylapywali itp.? To musialby byc z nia na jakichs zdjeciach, a na wszystkich jest sam ;d
W sumie masz racje. Chociaż jak szli ludzie po tym czerwonym dywanie to nie widziałam Kuby. Może jakoś tak cichaczem wszedł?:D Komasa i Kulesza szli po czerwonym dywanie. Może po prostu Kuby nie pokazali.
No, spoko jest. :) Mówię Wam - spójrzcie na miniaturke. Albo jak nie macie co robić (macie, macie xd) wejdźcie sobie na 114 notkę, tam macie zdjęcie ojca Jakuba. I teraz sobie spojrzyjcie na matkę, potem na ojca, potem na matkę, potem na ojca i w końcu na Kubę. xD Efekt?
There's nothing to lose when no one knows your name there's nothing to gain but the days don't seem to change... ;D Kocham ten fragment. :*
Boże, przecież ta blondynka mogłaby być jego mamą. Poza tym wątpię, żeby Kuba tak chroniący swojej prywatności przyszedł na galę(na której WIE że będzie filmowany i będą zdjęcia) ze swoją dziewczyną. spoko ;)))
To raczej jest jego dziewczyna tak mi sie wydaje bo bylam na spotkaniu w wawie i tez byli razem .niestety..
jakbyscie jeszcze wrzucily jakies zdj albo filmik z festiwalu to bym rozpoznala dokladnie czy to ta sama dziewczyna ;)
Tak mi się wydawało,że widziałam gdzieś kiedyś tę dziewczynę (mam pamięć do twarzy:P) i doszłam do tego,że mignęła mi kiedyś na filmiku z planu wszystko co kocham.No i na zdjęciach z festiwalu w Berlinie.