Jakub Gierszał

8,2
34 733 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jakub Gierszał

Cześć ! Mam dla Was krótki filmik z konferencji na festiwalu, Kuba mnie tutaj rozbroił, dystans do siebie to on ma !
http://www.youtube.com/watch?v=81L4-KhPeKA

alien2011

ja pie*dolę nie straszcie tak. ;)

gierszal_blog_onet_pl

http://sfkadr.com/upload/galeria/166/Sala%20samobojcow_Berlin%2024.jpg

ANTRACYT_

No o tym zdjęciu właśnie mówimy, bo koleżanka już wczoraj je przesyłała. : ) ...

gierszal_blog_onet_pl

no na matke raczej nie wyglada no nie

alien2011

Na moje oko to jest ta sama dziewczyna co wczoraj...

monsoleil

tak to na 100% hest ta sama

alien2011

http://www.plejada.pl/141,139245,wideo,1,to-byl-kompletny-odjazd,raport.html -1:51 czy to nie ta dziewczyna w czapce?;p
ok czuję się teraz jak walnięty stalker ale po prostu mam mam pamięć do detali:p

noname22

no to jest ta sama...

noname22

ta w czapce na samym końcu prosi wszystkich statystów o cisze przez mikrofon. wiec to jakaś babka z branży a nie jego dziewczyna. i jeżeli to ona z nim była w gdyni i na berlinale, to znaczy ze nie ma dziewczyny, albo ma i to jest jakaś inna, ale na bank nie ta blondyna. do tego dochodza jeszcze słowa fryczowej.

ANTRACYT_

No Wy chyba nie myślicie, że Kuba ma taki gust ;)
Nie sądzę, że to jego dziewczyna.

kasia86_filmweb

Kasia podsumowala wszytkoxd

alien2011

Dzięki ! :D

alien2011

Dobra dobra nie nam to oceniać;) Dziewczynie jak by to przeczytała nie zrobiłoby się miło, Kubie pewnie też nie.

noname22

no masz racje

noname22

popieram. i tak tego nie przeczytają, ale aż wstyd takie rzeczy pisać. byleby im było dobrze razem, to ich sprawa ;))

flowerchild

Co racja to racja:)
No to co dziewczyny? Czas chyba przywdziać szaty żałobne bo wygląda na to że nasz Kubuś ma dziewczynę:D

monsoleil

hahaha no co Wy;p niech sobie ma:P

kasia86_filmweb

Hehe napisałaś to o czym ja od razu pomyślałam jak ją zobaczyłam;p W sumie nie mnie to oceniać, ale skoro kolejny raz pojawia się z nim w różnych miejscach to może być jego dziewczyna.

monsoleil

Wiem, że nie zrobiłoby się jej miło, ale oceniamy ją tylko zewnętrznie, a może jest zajebistą osobą i o to chodzi Kubie, bo to raczej ten typ faceta, który jest wartościowy i pewnie prędzej poleci na zwyczajną dziewczynę niż na wytapetowaną i wytipsowaną lalunię. Także, wszystko możliwe!

kasia86_filmweb

chyba, ze opierami sie na słowach Olgi Frycz ktora gdzies mowila ze jej kolega Kuba tez aktor ma taki balagan w domu i nie ma konity zeby mu posprztała hahhahah, moze to i chodzilo o niegoxd

alien2011

Tak, tam chodziło o Kubę, ale to był wywiad ze stycznia albo lutego 2010, więc coś mogło się zmienić. O Fryczowej i Borcuchu też wcześniej nie słyszałam, więc Kuba też dopiero potem mógł być z tą dziewczyną.

kasia86_filmweb

ale skoro ta dziewczyna była na palnie filmu "wszytko co kocham" no to było duzo wczesniej niexd

alien2011

Ej ja już tego dokładnie nie pamiętam, ale czy ona nie powiedziała ''Kuba Jeleń''?:D Albo go nazwała jeleniem albo to nie o nim mówiła;p. Co o tym myślicie? Bo ja już tego dokładnie nie pamiętam.

monsoleil

ja tego nie ogladalam tylko gdzies czytałamxd

alien2011

Macie ten wywiad, ona o tym Kubie mówi gdzieś pod koniec
http://www.dailymotion.pl/video/xbvqaz_olga-frycz-u-kuby-wojewodzkiego_fun

kasia86_filmweb

ktoś tu wczesniej pisał, że widział tą laske na planie WCK. Fryczowa u KW mówiła, że musi Gierszałowi podczas imprez robić pranie, bo on nie ma kobiety, która by mu to mogła zrobić ;) a jak wiadomo Olga była u WOjewódzkiego grubo po zdjeciach do WCK. wiec może to jest po prostu jego menedżerka? przyjaciółka/kuzynka? :D

pannaolga_filmweb

chyba że to nie ona była na planie WCK. nie wiem, jesteście pewne? bo wtedy nie ma alibi. tylko trochę mnie dziwi, że zabrałby ją na festiwal, po prostu gdybym była osobą publiczną nie pojawiałabym się w takich miejscach z moim chłopakiem... ale to tak na marginesie ;pp

kasia86_filmweb

no rzeczywiście wiadomo ze mowi o Kubiexd ale brudas;p

alien2011

Słuchajcie ja mam teorie kto to jest:D
Wczoraj z dziewczynami stwierdziłyśmy że oni podobni są do siebie troche, kolor włosów, cera. A może jednak Kuba ma rodzeństwo i to jest jego siostra?

alien2011

Ja bym pod tym względem pasowała do niego, bo też lubię "artystyczny nieład" :D
Chłopak nie ma czasu na głupoty :P
Możliwe, że to jego menadżerka, może jakaś specjalistka od PR, wizerunku czy jego dobra przyjaciółka...

kasia86_filmweb

Ty, dobra ta teoria :P
W zasadzie to bardzo możliwe, przecież my prawie nic nie wiemy o jego rodzinie.

kasia86_filmweb

Hehe trzymajmy sie tego;p

kasia86_filmweb

Jak już piszecie o jego dziewczynie to myślę,że ta blondynka jednak nią nie jest :P Przypomniało mi się teraz,że jak byłam na "Hamlecie" na PWST to Kuba cały czas zerkał i patrzył na jedną dziewczynę na widowni, może to ona. ?...

odizolowana_2

Może jakaś mu się tam spodobała:) hehe

monsoleil

Ktoś już pisał kiedyś, że widział Kubę z dziewczyną i się obejmowali.
Może Kuba nas wszystkich ładnie "czaruje", a ma dziewczynę już od dawna ;)

kasia86_filmweb

A ja przeczytałam kiedyś w jakimś temacie w filmwebie jak jakaś dziewczyna napisała że Kuba ma dziewczynę i że ona ma na imię Iga. Ale wiecie to równie dobrze każdy mógł sobie napisać cokolwiek i to nie oznacza ze to prawda:)

kasia86_filmweb

Ja jestem tylko ciekawa, czy to jest jedna i ta sama dziewczyna z "hamleta", centrum handlowego i ta Iga :) w sumie można wywnioskować po wyglądzie... :P

odizolowana_2

A widziałaś dobrze tą dziewczynę z Hamleta? Jak wyglądała?

monsoleil

widziałam bardzo dobrze, bo siedziałam bardzo blisko niej :P Długie, jasnobrązowe włosy (trochę rude w sumie), chuda, wzrost średni, ogólnie ładna hehe :) jeszcze coś chciałabyś wiedzieć? :)))

odizolowana_2

Jestem usatysfakcjonowana Twoją wypowiedzią:D
Teraz to już mamy kilka możliwości. ;p
1. Blondynka to jego dziewczyna lub siostra, kuzynka, menadżerka
2. Dziewczyna z Hamleta jest jego dziewczyną bądź po prostu mu się spodobała
3. Jest jeszcze jakaś o której nie wiemy
4 Oraz ostatnia wersja która chyba najbardziej by nam pasowała-Kuba nie ma dziewczyny:D

odizolowana_2

A może na każdym "Hamlecie" Kuba wybierał sobie osobę, do której mówił i było mu tak łatwiej ;) Może na tamtym akurat wybrał tą dziewczynę.
Powiem Wam tyle - jeśli od czasu WCK ma tą samą dziewczynę to ja go podziwiam i to na pewno byłby poważny związek, ale raczej uważam, że to niemożliwe.

odizolowana_2

A jak Kuba grał w "Hamlecie"? Podobało Ci się?

kasia86_filmweb

Mnie się bardzo podobało. Grał swobodnie, naturalnie, jak to Kuba :p Ogólnie wszystko wyglądało jak zwykłe, szkolne przedstawienie, dlatego ja osobiście nie odczułam tego,że to TEN Gierszał, tylko normalny student krakowskiej pwst :)

odizolowana_2

świetnie zagrał, zachowanie Hamleta przypominało zachowanie Dominika z "Sali..", więc tym bardziej mi się podobało, a drugą rolą w "Hamlecie" - OZYRYKA geja mnie po prostu zmiażdżył, niesamowity :)

odizolowana_2

Kuba nawet sobie nie zdaje sprawy z tego jakie przechodzimy męczarnie, nie wiedząc czy ma dziewczynę :D
Mógłby się zlitować :P
A tak z drugiej strony, to wierzycie, że między "Salą,"WCK", "Milionem" i "Yumą" miałby czas dla dziewczyny? Chyba, że jest tak baaardzo wyrozumiała.

kasia86_filmweb

No właśnie mógłby coś zdradzić na ten temat:D
Kasiu mnie właśnie też się wydaje mało prawdopodobne żeby miał czas. Ale może jakimś cudem.

monsoleil

Jakoś ciężko mi w to uwierzyć. Możliwe, że ma dziewczynę, ale od 2-3 miesięcy, bo teraz dopiero zakończył grę we wszystkich filmach.
Mam nadzieję, że kiedyś coś powie na ten temat.
Marzę o tym, żeby z nim kiedyś pogadać, tak po prostu ;)

kasia86_filmweb

chyba musiałaby być bardzo wyrozumiała, bo przeciez on wszędzie pokazuje sie praktycznie sam to niby kiedy spędza z nią czas? nie wiem, nie wiem, ale dla mnie mało prawdopodobne, że kobieta z wczorajszego rozdania nagrod jest jego dziewczyną, on sie w ogole nawet do niej nie odezwał tylko do gościa obok. Jakby nam jeszcze ktoś opisał dokladnie jak wyglada dziewczyna, z którą był spotykany Kuba w Krakowie to moznaby było ten temat jako tako ogarnac :))

niemamczasu

Właśnie jakby ktoś o tym napisał. Ale wiecie ktoś mógł sobie napisac tak tylko dlatego żeby nas zdenerwować :D

monsoleil

W końcu jestem i jestem w szoku jak widzę te wszystkie wnioski... Kuba jest coraz bardziej rozchwytywany, więc za długo nie ukryje faktu czy ma, czy nie ma dziewczyny... A jeśli ma, to pogratulować.