Jakub Gierszał

8,2
34 739 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jakub Gierszał

Cześć ! Mam dla Was krótki filmik z konferencji na festiwalu, Kuba mnie tutaj rozbroił, dystans do siebie to on ma !
http://www.youtube.com/watch?v=81L4-KhPeKA

gierszal_blog_onet_pl

jeszcze nic nie wiadomo, jedni sądzą, że to nie ona, inni, że ona, moze w późniejszym czasie dowiemy się trochę więcej, na razie nie ma się czym przejmować ;))

niemamczasu

Taak, Wy się przejmować nie musicie.

gierszal_blog_onet_pl

...mi się wydaje, że to może być jego siostra, ale nie wiem...

gierszal_blog_onet_pl

ja przepraszam ze tak zapytam, ale czy ty MUSISZ sie przejmowac ?? ktos grozil ci smiercia jakbys przejmowac sie przestala :D ??

ANTRACYT_

Jaki atak :D

kasia86_filmweb

nie atak... bron boze :) tak tylko sie pytam. no bo jak jej ktos naparwde grozi smiercia to chyba trzeba pomoc nie ;) <nie marts sie zalatwimy drania:>

ANTRACYT_

No jasne, że załatwimy :D
Śruba nam pomoże! :D

kasia86_filmweb

Kurr, ja to przeżywam. :D

gierszal_blog_onet_pl

Co tak przeżywasz, bo nie jestem chyba w temacie;)

kasia86_filmweb

nic... zmieńmy temat

gierszal_blog_onet_pl

Co to znaczy "Nie wiem czy dalej prowadzić tego bloga. Życie straciło sens"? To najlepszy blog o "Sali" !

gierszal_blog_onet_pl

wiem wiem.. i w tych trudnych chwilach jestesmy z toba ;) mam nadzieje ze was nie dobije jak zdementuje plotki jakoby j.g. nie rozmawial podczas bali z owa blondynka... rozmawial kilka krotnie... co bylo widac jak pokazywali cala sale zgromadzonych od tylu <te dwie blad glowki sie dosc wybijaly z tlumu> ok dziewczyny... mam nadzieje ze po tym poscie nie chwycicie za zyletki, nozyczki ani takie tam :) <oczywiscie zartuje... wiem ze wybralybyscie siekiery ;)>

p.s. grshau-onet.pl - bardzo fajne zdjecia masz na blogu z tego magla.. gdyby nie to to bysmy nie zobaczyly kolanek dzejkoba ;)

ANTRACYT_

Nie no chyba nikt się nie będzie ciął z tego powodu:) Przynajmniej mam taką nadzieję:P

ANTRACYT_

A Tobie niby Kuba się nie podoba? ;)

kasia86_filmweb

ej... no jasne ze sie podoba.. chlopak z takimi kolankami - pierwsza klasa ;)

ANTRACYT_

:D:D:D Nie mam pytań :D
A widziałaś nagranie z Festiwalu, gdzie pozuje jak Tap Madl? :D

kasia86_filmweb

haha, siekiery? mówiłam wam że Kuba mnie wyleczył z problemów

gierszal_blog_onet_pl

Tak? Nie znam tej historii !
Kuba - ręce, które leczą :D

kasia86_filmweb

Jego prezentowanie ubioru było boskie!:D Myślałam że spadne z krzesła jak to zobaczyłam;p

monsoleil

jak masz ją znać skoro ja o takich rzeczach nie piszę?

gierszal_blog_onet_pl

co macie w głośnikach?

gierszal_blog_onet_pl

hmm w tym momencie niczego nie slucham, ale jesli bede miala zamiar cos sobie puscic to bedzie to Blakfish i Wet Fingres - Rock With Me :) Billy Talent puszczam czasami, bo piosenka mnie troszke przymula, a nie chce ryczec jak psychol :)

kasia86_filmweb

czemu wybacz? :P Po prostu prowadzę blog o Kubie a nie o nienormalnym dziecku wprost z psychiatryka. : )

gierszal_blog_onet_pl

Przepraszam, że zapytałam o jakieś Twoje osobiste przeżycia czy przemiany, tak niezręcznie wyszło :)

monsoleil

Ja się poryczałam ze śmiechu :P
Ma chłopak dystans do siebie ;)

monsoleil

haahhahahhahahahha ten filmik miazdzy.! dosłownie :)
przynajmniej nie jest jakis sztywny ;d

niemamczasu

to jest świetne. ale dziwnie jak na niego...........

gierszal_blog_onet_pl

to znaczy super, ale on jest tutaj taki przebojowy, a on nawet nie jest pewny siebie... : ]

gierszal_blog_onet_pl

No właśnie, a może jego zachowanie jest dla nas dziwne, bo to piszą o nim media nie jest do końca prawdą. Jakoś ciężko mi uwierzyć, że nie jest pewny siebie, ale tak pozytywnie, bez przesady, bo to też cecha, z którą można przegiąć.

niemamczasu

No właśnie ja myślałam, że skoro jest taki nieśmiały i zdystansowany to będzie się wstydził cokolwiek zrobić, a tym bardziej powiedzieć. Chyba trochę się otwiera i jest coraz pewniejszy siebie. Bardzo dobrze.

kasia86_filmweb

kasia.. no jasne ze widzialam.. " te kocie ruchy, te gesty rekami" ;) ... no no sie chlopak marnuje jako aktor, jak ma tak sile predyspozycje na striptizera lol wrozylabym mu w tym fachu wielka kariere.. ba nawet miedzynarodowa ;)

ANTRACYT_

międzynarodowy mistrz striptizu Jakub Gierszał. :> Brzmi dumnie, zaprosimy Go, tylko zrobimy zrzutkę, bo za taki profesjonalny striptiz to chyba dużo trzeba dać, nie? O.o

gierszal_blog_onet_pl

dla osob, które były na "sali" wiecej niz raz powinna być zniżka! ;d

gierszal_blog_onet_pl

wiesz co... jest inny sposob zalatw kega, tudziez zgrzewke browarow... i czekaj az alkochol zrobi swoje. odnista woda potrafi zrobic z niesmialego chlopaka niezlego private dancer ;)
metoda wyprobowana. koszt 50-80 zlotych. wrazenia - bezcenne ;D

ANTRACYT_

Ej, a jakbyśmy Go sobie uprowadzały i upajały whisky i winogronem? ;D

gierszal_blog_onet_pl

*uprowadziły.

gierszal_blog_onet_pl

jakby czytal to jakis funkcjonariusz ktory za 2 miesiace bedzie badal sprawe tajemniczego znikniecia mlodego krakowskiego aktora, to ja chcialabym tylko nadmienic ze w zaden sposob nie mialam z tym nic wspolnego.. - nie chce isc do wieczienia :>>>>

ANTRACYT_

Ja mogę iść do aresztu, byle z Kubą. :>

gierszal_blog_onet_pl

Mogę iść wtedy nawet na dożywocie. :>

gierszal_blog_onet_pl

Ale jakie będziemy sławne :D W11, Detektywi, Sędzia Anna Maria Wesołowska :D Wszystkie programy nasze :D Może jeszcze zahaczymy o "Trudne sprawy" :D

kasia86_filmweb

...umiecie poprawić humor, nie wiadomo już czy się cieszyć czy płakać... i tak żale będę wyrywała i wylewała z siebie w nocy. Teraz żyjmy naszym porwaniem. :)

gierszal_blog_onet_pl

TRUDNE SPRAWYYYYYYYY ahahahhah :)
o boze, ja tu nie wytrzymam ;d

niemamczasu

:D:D Ciekawe czy Kuba by się z nami pośmiał :D

niemamczasu

A co do tego spotkania z Komasa co macie zamiar zorganizowac to macie wogule jakis kontakt do niego?:DD

gierszal_blog_onet_pl

Szkoda czasu na żale i płacze :P
Jedziemy do Krakowa, zakładamy kominiarki i porywamy Kubę :D Będziemy z pewnością niezauważone :D

kasia86_filmweb

oj, nie są lepsze sposoby niż żale i płacze... Dobra, lecimy po Kubę, bo jeszcze malanowski nas dopadnie. ;d

gierszal_blog_onet_pl

Albo Rutkowski :D Czy jak mu tam :D

kasia86_filmweb

ale o ktorej mamy pociag do KRK?
z reszta trzeba bedzie go poszukac.. z reszta nie wiadomo czy on jeszcze w Gdyni nie jest ;D

gierszal_blog_onet_pl

Ja tez się na to piszę:D Skołuję jakiś transport to go przewieziemy XD A właśnie...gdzie go porywamy?:D