Jakub Gierszał

8,2
35 484 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jakub Gierszał

Spacerując dziś z koleżanką po Krakowie (jesteśmy tu tylko na 3 dni ;( ) widziałyśmy Kubę Gierszała, na rynku!!!
Na poczatku trochę 'spanikowałam' o mały włos a byłaby zachowała się jak dziewczyny o których pisała dziewczyna pod tym linkiem http://www.filmweb.pl/person/Jakub+Giersza%C5%82-1100397/discussion/Jakub+Giersz a%C5%82+by%C5%82+dzi%C5%9B+w+Z%C5%82otych!+P-1608428 ale kumpelka doprowadziła mnie do porządku. Podeszłyśmy do niego, ale tylko na małą chwilkę, nie miałyśmy nawet przy sobie długopisu, ani aparatu, nie udało nam się z nim sfotografowac ;( ale i tak to będzie przeżycie na zawsze! To swietny facet:)

tinkerbella

opowiedz coś więcej :) Napisz jak wyglądał, czy mówił co robi w krk, czy był sam czy ze znajomymi?:)

nomercy1410

Miał te swoje blond włoski, ubrany był normalnie ;) bluza, dżinsy, trampki ;)
Był sam, ale chyba miał się z kimś spotkać. Wiem tylko że w Krakowie jest na chwilę, ale nie pytałam po co przyjechał. Ale czytalam ze chodzi tam do szkoly teatralnej ;)

tinkerbella

jak to na chwile? To gdzie on teraz przebywa kurde ;)
tak, chodzi tam do szkoly, ale przez Sale troche ją zaniedbał dlatego egzaminy zdaje dopiero w przyszlym roku :D Myslalam, ze bedzie sobie teraz na spokojnie siedział w Krakowie.

niemamczasu

Wiesz on teraz gra w tej Yumie, zreszta nawet nie pytalam czy jeszcze maja zdjęcia, ale pewnie nie. Zdaje mi się ze przebywa w Toruniu u swojej rodziny. A w Krakowie byl odwiedzic znajomych ;)

tinkerbella

Zdj do Yumy juz zakonczono ;D
aa Torun - bardzo mozliwe :)

niemamczasu

tez mi sie tak zdaje ;)

tinkerbella

jakie mial spodnie tzn rurki cz takie szersze?

tibbidabo

Na pewno szersze, jak go znamy.

tinkerbella

no mozesz napisać coś wiecej;)

tinkerbella

to Ci się trafiło :) I o czym przez tą chwilkę rozmawialiście? :)

niemamczasu

No i to jak!!! Dzwoniłam do wszystkich znajomych i opowiadałam do każdemu jak wariatka jakas!! :)

Gadaliśmy jak pracował przy Sali Samobójców, Milion dolarów itp. Mówił ze ta popularnosc go troche przeraza ale wie ze musi dac rade xd ale bylo tak ze on czesciej pytał nas, do jakiej chodzimy szkoly, jak nam idzie w szkole, co robimy w krakowie, czym się interesujemy, czego sluchamy etc. Nawet to czy palimy ;P Miał przy sobie paczkę xd

tinkerbella

fajnie, fajnie, inni by raczej dali autograf i nara, a tutaj można z nim na spokojnie pogadać :)
to, że miał paczkę to raczej nie dziwne ahahah xd

niemamczasu

no wiem ;D
No dokładnie, on jest takim normalnym chłopakiem 'chłopakiem z sąsiedztwa' że tak powiem ^^
Niestety autografu nie mam, nie miałysmy przy sobie kompletnie nic! ale to i tak takie przezycie. Moze nie jest caly czas na okladkach pisemek i nie jest celebrytą ale jest świetny. Fajny z niego chłopak. Ma taką dobrą energię w sobie ;)

tinkerbella

o kurrrrde, zazdroszcze ! :D

nunax4

Ja do tej pory o tym myślę! :)

tinkerbella

WYPLUJ SŁOWO CELEBRYTĄ!!! On nigdy nie będzie celebrytą co najwyżej będzie(dla mnie już jest) artystą !
Celebryta to zło!!!!

tinkerbella

Hahahahaha, a juz tak się wykręcał ,że rzuca ;D
Kuba jak się rozgada to już nie da nikomu dojść do słowa :)
Jakie miał fajki i w jakim wieku jesteście?

nomercy1410

On jest cudny ;D
Haha Marlboro chyba xd My w tym roku kończymy 16 lat xd

tinkerbella

Marlboro czerwone? pewnie tak ;D
hahahaha, to młodziutkie jesteście :) Chciał was zdeprawować

nomercy1410

Tak ;P
Nooo xd ale on może ;D

tinkerbella

"ALE ON MOŻE" ahaahhahahah ;D
zapewne jak ja wbije do Krakowa to jego nie będzie, więc ok, ok :))

niemamczasu

No on może ;)
A kiedy jedziesz?
Może będzie, nie trać nadziei ;)

tinkerbella

za tydzień lub dwa powinnam tam wbić :) po pierwsze: i tak go już widziałam, więc powinno mi starczyć (taa ;)), po drugie: i tak bym do niego nie podeszła ahah ;D

niemamczasu

Widziałaś? Gdzie?? ;D
Dlaczego byś nie podeszła?

tinkerbella

Na maglu filmowym we Wrocławiu :)
jakoś dziwnie byłoby mi tak podejść do niego na ulicy i zagadać.. :D

niemamczasu

w takim razie pewnie się gdzieś minęłyśmy :)

yahoogirl

a bardzo możliwe! ;))

niemamczasu

Eee tam ;D

tinkerbella

nie ma e tam, chłopak idzie sobie na spokojnie w miasto,a tu podchodzi obca dziewczyna i zagaduje, z reszta zawstydziłabym sie hahahha :D

niemamczasu

Dokładnie, mnie jego uroda tak wręcz onieśmiela. Tak trochę paraliżująco. ;p

nomercy1410

nomercy1410, jesteś koleżanką Kuby :) ?

tinkerbella

O i właśnie o to w tym chodzi! Super, że z nim pogadałyście, a nie tylko te autografy, jak go spotkałam to chciałam tak samo, ale pewna osoba mi to utrudniła z którą był i wszystko wyszło nie tak.

tinkerbella

o rany! A gdzie konkretnie na rynku - kojarzysz moze przy jakiej ulicy? Zazdroszcze!

filmwebber_2

Prz Sukiennicach, ulicy niestety nie kojarzę, jak mówiłam nie jesteśmy z tamtąd jesteśmy tam na 3 dni, jutro z samego rana wyjeżdzamy.

tinkerbella

ale jaki on byl? taki bardziej niesmialy czy od razu zagadal;p

tibbidabo

Na początku nieśmiały, a później się rozkręcił ;D

tinkerbella

Jest! Następna osoba która widziała Kubę, oby tak dalej. :D Trampki - miał kremowe conversy?

gierszal_blog_onet_pl

festiwalowe trampyyy? :)

niemamczasu

tez go dzisiaj widziałem KLĘCZAŁ PRZED BIEDRONKĄ I MÓWIŁ COŚ W STYLU UWAGA CYTUJE ''ZBIERAM NA BILET DO KAZACHSTANU''

niemamczasu

Tak, kupuję sobie te conversy. :D Kocham je normalnie. Kuba ma gust. ;)

gierszal_blog_onet_pl

Jednak kremowy kolor to nie to, ja wybrałabym CZERWONE! :) trampy są zaje.biiiiste! ..i wygodne :D

niemamczasu

Mnie się podobają, ale czerwone też kocham. :D I czarne oczywiście.

gierszal_blog_onet_pl

Laski ! Rozbrajacie mnie :D Festiwalowe trampy :D :D
Nic nie pobije kolczyków z Dominikiem (Kubą) :D To była żenada :x

kasia86_filmweb

tak mi się skojarzyły ;)
widziałam je -,- nic wiecej na ten temat nie napisze :)

niemamczasu

Przynajmniej humor mi poprawiłaś ;)
PS. Czyż te kolczyki nie są śliczne ?:D

kasia86_filmweb

Buahaha! A ja mam kolczyki z Dominikiem! :D Ale nigdy ich na sobie nie miałam, bo by mi było głupio. xd Echh, taki już los osoby zbierającej wszystko co związane z Gierszałem. xd

gierszal_blog_onet_pl

O Boże, padłam :D

gierszal_blog_onet_pl

zaskok :)
ale masz te, akurat te z allegro?

niemamczasu

tak, ale w sumie nie wiem na co mi one, bo na razie to tylko zgarniają kurz i wiszą pod jakąś sondą z gazety odnośnie Kuby i inną masą pierdół tego gierszałowego typu. xd

gierszal_blog_onet_pl

mam niusa: http://www.sfkadr.com/aktualnosci,71