Spacerując dziś z koleżanką po Krakowie (jesteśmy tu tylko na 3 dni ;( ) widziałyśmy Kubę Gierszała, na rynku!!!
Na poczatku trochę 'spanikowałam' o mały włos a byłaby zachowała się jak dziewczyny o których pisała dziewczyna pod tym linkiem http://www.filmweb.pl/person/Jakub+Giersza%C5%82-1100397/discussion/Jakub+Giersz a%C5%82+by%C5%82+dzi%C5%9B+w+Z%C5%82otych!+P-1608428 ale kumpelka doprowadziła mnie do porządku. Podeszłyśmy do niego, ale tylko na małą chwilkę, nie miałyśmy nawet przy sobie długopisu, ani aparatu, nie udało nam się z nim sfotografowac ;( ale i tak to będzie przeżycie na zawsze! To swietny facet:)
opowiedz coś więcej :) Napisz jak wyglądał, czy mówił co robi w krk, czy był sam czy ze znajomymi?:)
Miał te swoje blond włoski, ubrany był normalnie ;) bluza, dżinsy, trampki ;)
Był sam, ale chyba miał się z kimś spotkać. Wiem tylko że w Krakowie jest na chwilę, ale nie pytałam po co przyjechał. Ale czytalam ze chodzi tam do szkoly teatralnej ;)
jak to na chwile? To gdzie on teraz przebywa kurde ;)
tak, chodzi tam do szkoly, ale przez Sale troche ją zaniedbał dlatego egzaminy zdaje dopiero w przyszlym roku :D Myslalam, ze bedzie sobie teraz na spokojnie siedział w Krakowie.
Wiesz on teraz gra w tej Yumie, zreszta nawet nie pytalam czy jeszcze maja zdjęcia, ale pewnie nie. Zdaje mi się ze przebywa w Toruniu u swojej rodziny. A w Krakowie byl odwiedzic znajomych ;)
No i to jak!!! Dzwoniłam do wszystkich znajomych i opowiadałam do każdemu jak wariatka jakas!! :)
Gadaliśmy jak pracował przy Sali Samobójców, Milion dolarów itp. Mówił ze ta popularnosc go troche przeraza ale wie ze musi dac rade xd ale bylo tak ze on czesciej pytał nas, do jakiej chodzimy szkoly, jak nam idzie w szkole, co robimy w krakowie, czym się interesujemy, czego sluchamy etc. Nawet to czy palimy ;P Miał przy sobie paczkę xd
fajnie, fajnie, inni by raczej dali autograf i nara, a tutaj można z nim na spokojnie pogadać :)
to, że miał paczkę to raczej nie dziwne ahahah xd
no wiem ;D
No dokładnie, on jest takim normalnym chłopakiem 'chłopakiem z sąsiedztwa' że tak powiem ^^
Niestety autografu nie mam, nie miałysmy przy sobie kompletnie nic! ale to i tak takie przezycie. Moze nie jest caly czas na okladkach pisemek i nie jest celebrytą ale jest świetny. Fajny z niego chłopak. Ma taką dobrą energię w sobie ;)
WYPLUJ SŁOWO CELEBRYTĄ!!! On nigdy nie będzie celebrytą co najwyżej będzie(dla mnie już jest) artystą !
Celebryta to zło!!!!
Hahahahaha, a juz tak się wykręcał ,że rzuca ;D
Kuba jak się rozgada to już nie da nikomu dojść do słowa :)
Jakie miał fajki i w jakim wieku jesteście?
za tydzień lub dwa powinnam tam wbić :) po pierwsze: i tak go już widziałam, więc powinno mi starczyć (taa ;)), po drugie: i tak bym do niego nie podeszła ahah ;D
Na maglu filmowym we Wrocławiu :)
jakoś dziwnie byłoby mi tak podejść do niego na ulicy i zagadać.. :D
nie ma e tam, chłopak idzie sobie na spokojnie w miasto,a tu podchodzi obca dziewczyna i zagaduje, z reszta zawstydziłabym sie hahahha :D
O i właśnie o to w tym chodzi! Super, że z nim pogadałyście, a nie tylko te autografy, jak go spotkałam to chciałam tak samo, ale pewna osoba mi to utrudniła z którą był i wszystko wyszło nie tak.
Prz Sukiennicach, ulicy niestety nie kojarzę, jak mówiłam nie jesteśmy z tamtąd jesteśmy tam na 3 dni, jutro z samego rana wyjeżdzamy.
tez go dzisiaj widziałem KLĘCZAŁ PRZED BIEDRONKĄ I MÓWIŁ COŚ W STYLU UWAGA CYTUJE ''ZBIERAM NA BILET DO KAZACHSTANU''
Laski ! Rozbrajacie mnie :D Festiwalowe trampy :D :D
Nic nie pobije kolczyków z Dominikiem (Kubą) :D To była żenada :x
Buahaha! A ja mam kolczyki z Dominikiem! :D Ale nigdy ich na sobie nie miałam, bo by mi było głupio. xd Echh, taki już los osoby zbierającej wszystko co związane z Gierszałem. xd
tak, ale w sumie nie wiem na co mi one, bo na razie to tylko zgarniają kurz i wiszą pod jakąś sondą z gazety odnośnie Kuby i inną masą pierdół tego gierszałowego typu. xd