Jakub Gierszał

8,2
34 733 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jakub Gierszał

Spacerując dziś z koleżanką po Krakowie (jesteśmy tu tylko na 3 dni ;( ) widziałyśmy Kubę Gierszała, na rynku!!!
Na poczatku trochę 'spanikowałam' o mały włos a byłaby zachowała się jak dziewczyny o których pisała dziewczyna pod tym linkiem http://www.filmweb.pl/person/Jakub+Giersza%C5%82-1100397/discussion/Jakub+Giersz a%C5%82+by%C5%82+dzi%C5%9B+w+Z%C5%82otych!+P-1608428 ale kumpelka doprowadziła mnie do porządku. Podeszłyśmy do niego, ale tylko na małą chwilkę, nie miałyśmy nawet przy sobie długopisu, ani aparatu, nie udało nam się z nim sfotografowac ;( ale i tak to będzie przeżycie na zawsze! To swietny facet:)

ANTRACYT_

Hahaha, wali mnie to powiem Ci szczerze. :D

gierszal_blog_onet_pl

a kiedy bedzie mozna znowu czytac posty na Twoim blogu? ;)) KONKURENCJA NIE ŚPI! ;D

niemamczasu

Oj, jak mi odblokują bloga. :) A to już zależy od Onetu, poza tym ja nie uczestniczę w tym całym wyścigu "kto pierwszy napisze", bez komentarza... Mam newsy, ale blog jest zablokowany i to już nie jest zależne od mojej woli.

gierszal_blog_onet_pl

spotkanie z twóracami sali jest 31.08 o 1 tak???
na stronie Empik pdali taką informację:

Spotkanie z twórcami filmu „Sala samobójców” 31 sierpnia serdecznie zapraszamy na spotkanie z twórcami jednego z najgłośniejszych polskich filmów ostatnich lat , które odbędzie się z okazji premiery filmu na DVD.

Spotkanie z twórcami „Sali samobójców”
Empik Junior,
ul. Marszałkowska 116/122, Warszawa,
31 sierpnia, godz. 17.00

tinkerbella

tak ;) niestety 31.08 - WAWA -,-

niemamczasu

Ktoś się tam wybiera? Ja na 99% będę, ale nie wiem czego mam się spodziewać. Szalonych nastolatek? Hahahah, nigdy nie brałam udziału w takim wydarzeniu.

Będę, niech sobie kur.wa nie myślą. -.-

gierszal_blog_onet_pl

Ty hardkorze! Pamiętasz o autografie? ;)

kasia86_filmweb

Też będę na 99 %
boję się trochę reakcji rodziców bo dzień póxniej jest rozpoczęcie :(
ale musze tam być.

tinkerbella

Aj, tam, najwyżej zaśpię na rozpoczęcie, ja już wybrałam priorytety w swoim życiu. xD
Kaśka skąd wiesz, że uda nam się dopchać i wziąć te nieszczęsne siedemnaście podpisów? xDD

gierszal_blog_onet_pl

ahahah to ja w tej chwili życzę powodzenia xd

niemamczasu

myślicie że będzie straszny tłok? Bo w końcu to Warszawa i empik w samym centrum miasta -.-

na pewno będzie.
Ale dla Kuby warto się poświęcić <3

tinkerbella

Będzie, będzie, najwyżej ktoś dostanie, trudno.

będzie na 100%, ludzie to się pozabijają żeby się dopchać do Janka, Kuby i reszty ;)

niemamczasu

Powodzenia w zdobyciu chociaż jednego autografu :D
Już widzę te tłumy szalonych nastolatek :D

kasia86_filmweb

Glany wkładać i nie gadać. ^^

gierszal_blog_onet_pl

Jakby mi się ktoś w tym tłumie nie spodobał to nawet z trampka bym kopa zasadziła ;)) chociaż glany.. w tej sytuacji dobra rzecz xd

niemamczasu

No wiesz, jak oni będą w tym Empiku to na pewno w ziemię nikt nie popatrzy, więc możemy przedrzeć się przez tłum w ten sposób. :}

gierszal_blog_onet_pl

dobry plan! ;D widzę, że już jesteś przygotowana ;))

niemamczasu

dziewczyny słuchajcie, załóżcie sobie jakieś forum czy cuś do takich rozmów, bo kompletnie śmiecicie tą miejscówę. wpadłyście w jakąś paranoję notabene, śledzicie człowieka gdziekolwiek się pojawi. tu raczej dyskutuje się o filmach bądź aktorach, a nie umawia na spotkania i plotkuje. zresztą niesamowicie brzydzi to podstronę tego aktora, kiedy spojrzy się na wątki, które są na jego temat tworzone i uwłacza to jego warsztatowi.

luxuria

No coś w tym jest, jakby popatrzeć na tytuł tematu... :P Dobra, kto zakłada forum?

gierszal_blog_onet_pl

To jest prowokacja czy komedia??

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Schizofrenik_XXI_wieku

Gdyby nie był przystojny forum wiałoby pustkami...

tinkerbella

o matko, co to ma być

sisterleonella

No dobra, ale się serio pytam, czy ktoś zakłada forum. :) Tak, jestem poj.ebana. :)

sisterleonella

To są szalone nastolatki zaloffciane w swoim idolu.

tearofmankind

Może nie oceniajcie ludzi i nie wstawiajcie ich w swoje szablony bo to do niczego nie prowadzi.

Dobrze. Nie wiem czy jest sens żeby pisać to kilka razy, ale ja jak wymieniło kilka osób tam wyżej;
1) JESTEM POJE.BANA.
2) JESTEM SZALON NASTOLATKĄ.
3) JESTEM "ZALOFFCIANA" W IDOLU.
Zadowoleni? :)
To teraz pytanie z mojej strony - kto zakłada forum, by nas więcej takich nienormalnych istot jak ja mogło pisać? :D

gierszal_blog_onet_pl

Zapraszam wszystkie poje.bane nastolatki, zalofffciane w swoim idolu.

http://www.filmweb.pl/forum/LUDZIE+KINA/Jakub+Giersza%C5%82,1711929

To ja tu jednak zostaję, bo ja nie myślę o grzyffffciach i gerlfrendach Gierszała.

gierszal_blog_onet_pl

to był sarkazm ale ok

Wiem. :D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
silentlyy

dziwne że tak dojrzałe osoby jak np. ta wyżej zawraca sobie głowę zwykłymi zachowaniami nastolatek. zapomniał wół, kiedy cielęciem był

anet__

Silentlyy przecież tu nikt się nie zachowuje tak jakby miał wykonać nagle potrzebę fizjologiczną bez żadnego uprzedzenia. No właśnie, w końcu szkoła, mi się już nudzi szczerze mówiąc.

gierszal_blog_onet_pl

'Na poczatku trochę 'spanikowałam' o mały włos a byłaby zachowała się jak dziewczyny o których pisała dziewczyna pod tym linkiem' i 'ale i tak to będzie przeżycie na zawsze! ' te słowa świadczą o owej potrzebie fizjologicznej doskonale. :)
A co do do dojrzałej osoby, to zadam Ci pytanie. Czy Twoja mama się o Ciebie troszczy? czy znasz taką osobę jak psycholog, która zajmuje się problemami osób w różnym wieku? czy Twoja babcia zawsze pilnuje Cię żebyś nie wyszła od niej z domu głodna? Ja znam wiele osób dojrzałych emocjonalnie i fizycznie, które interesują się nastolatkami. To normalne w moim środowisku, jeżeli w Twoim nie, no to przepraszam.

silentlyy

uderzasz w ważny problem a nie o tym chyba mowa. tutaj mamy przypadek zwyczajnego zauroczenia, które nikomu krzywdy nie robi, dlatego nie rozumiem tekstów typu "nie posiusiajcie się", które są po prostu głupie i niepotrzebne. rozumiem interesowanie się nastolatkiem które ma rodziców alkoholików, ma problemy bo wywodzi się w patologicznej rodziny. ale to zupełnie co innego.
pozdrawiam

silentlyy

Dobra, odczepcie się od naszego forum.
Wcześniej nikomu to nie przeszkadzało. A jeśli przeszkadza, to nie wchodźcie tu.
Tak ogólnie to nie jest pierwsze forum, myslicie że przy innych aktorach, filmach etc. nie ma czegoś takiego?

silentlyy

Ojej, daj się dziewczynom nacieszyć, co w tym złego?
Niektórzy lubię szukać dziury w całym...
Upierdliwość to się zwie;)

WhiteDemon

No i dobrze. Kto na widok Gierszała chce srać niech sobie sra, przeszkadzać nie zamierzam.

tinkerbella

Ja też go widziałem, ale to przecież nic wielkiego! Marniutki aktor i na tej konferencji co ja ją widziałem nie umiał w ogóle się wypowiadać.

grzegorzszuba

Kazimierz Dolny?

nomercy1410

EMPiK na Marszałkowskiej w Warszawie. :)

tinkerbella

Fajnie ...

tinkerbella

o kurde ale sensacja