Spacerując dziś z koleżanką po Krakowie (jesteśmy tu tylko na 3 dni ;( ) widziałyśmy Kubę Gierszała, na rynku!!!
Na poczatku trochę 'spanikowałam' o mały włos a byłaby zachowała się jak dziewczyny o których pisała dziewczyna pod tym linkiem http://www.filmweb.pl/person/Jakub+Giersza%C5%82-1100397/discussion/Jakub+Giersz a%C5%82+by%C5%82+dzi%C5%9B+w+Z%C5%82otych!+P-1608428 ale kumpelka doprowadziła mnie do porządku. Podeszłyśmy do niego, ale tylko na małą chwilkę, nie miałyśmy nawet przy sobie długopisu, ani aparatu, nie udało nam się z nim sfotografowac ;( ale i tak to będzie przeżycie na zawsze! To swietny facet:)
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.177486465643759.44380.102958283096578 i jakies zdj z 36 FPFF :) moze widzialysvcie, moze nie :)
JAKUB GIERSZAŁ NIE WIEDZIAŁ ŻE GRA W FILMIE SALA SAMOBÓJCÓW LECZ W FILMIE PLAGIAT(ZŁODZIEJ) ALE CO TAM ZAROBIŁ NA FRYZJERA I WYGLĄDA JAK ..................!!!
Robercie- bardzo proszę, stosuj się choć w minimalnym stopniu do zasad interpunkcji,bo aż ciężko się to czyta.
Czerwone mówisz? ;> Właśnie mam takie na sprzedaż. Klasyczne Chuck Taylor, rozmiar 41. Ani razu nie założone.. na mnie okazały się za duże. Szczegóły tutaj, jeśli jesteś zainteresowana : http://malbork.olx.pl/trampki-converse-iid-212861821 . Czekam na odp. :) I sory, że tutaj załatwiam takie sprawy, ale nigdzie indziej nie mogę się z Toba skontaktować.
a jakie miał gatki? bokserki? ale takie luźne czy obcisłe? w serduszka? słoniki? a może kwiatuszki? kupię sobie takie i będę się do nich modlić
Tak, kupiłam na Allegro, jeszcze jest tam wisiorek i breloczki, to już najbardziej jestem skłonna do tego drugiego. xd Ogólnie nie mogę przeżyć, że przez marzec-kwiecień miałam zepsuty komputer i nie mogłam wziąć udziału w aukcji o scenariusz WCK. :/ A tak w ogóle to kupujecie DVD przez Allegro czy w sklepie? Bo ja w sklepie. ;p
Ja tylko rzeczy z Kubą. :p Poza tym szukam różnych gazet z nim, bo kilka przegapiłam i to całkiem ważnych (żeby robić sobie jeszcze większą tapetę na ścianie :p). Nie no, ja po prostu zbieram wszystkie rzeczy z Kubą. :)
Tylko i wyłącznie sklep, nigdy nie kupowałam na allegro i też mnie do tego nie ciągnie, wolę coś sama zobaczyć, obejrzeć :P
Jeszcze nie kupiłam, najpierw muszę więcej zarobić. ;) A Alex ma rację - jestem psychofanką. :D Nie wolałabym jednak żeby Kuba nigdy nie zobaczył mojego bloga, a zresztą co się będę martwić, to i tak jest niemożliwe. xD
no wiem wypadłam z wprawy. Kiedyś pisałam raczej wcześniej o newsach. no to przepraszam, że Cię kolor denerwuje, na pewno to się kiedyś zmieni. xd Ja też wolę szare kolory.;p hm, wiem, słabo jest. trza by było nad tym popracować. ^^
szczerze to teraz ciężko znaleźć jakieś nowe info o Kubie czy Sali :) dopiero jak wyjdzie YUMA to będą nowości, a szkoda, bo poczytałabym jakieś nowe wywiady i pooglądała nowe zdj! :D może nie chodzi mi o szarości, ale jasny fiolet, róż - to mnie nie kręci po prostu :) ważne, że newsy są!
Mnie się bardziej podobał wygląd pierwszego bloga no i pisałaś bardziej rzeczowo, a nie o tym co Kuba nosi, jakie bluzki, buty, jaką ma komórkę itd ;)
Wiem, ale mnie jedna dziewczyna na mejlu poprosiła żebym o nim coś napisała dużo. : ) Faktycznie, po cholerę to komu, a zresztą już nawet nie mam co pisać .xd
zdjecia skończyli hohohohoho temu. Allen to już by dawno film wypuścił :) Trzeba uzbroić się w cierpliwosć :)
A może nie powiedział Ci prawdy i w tajemnicy realizuje jakiś fajny,duży projekt?
Ciekawa jestem,czy 80 milionów też będzie miał zmienioną datę premiery?