Spacerując dziś z koleżanką po Krakowie (jesteśmy tu tylko na 3 dni ;( ) widziałyśmy Kubę Gierszała, na rynku!!!
Na poczatku trochę 'spanikowałam' o mały włos a byłaby zachowała się jak dziewczyny o których pisała dziewczyna pod tym linkiem http://www.filmweb.pl/person/Jakub+Giersza%C5%82-1100397/discussion/Jakub+Giersz a%C5%82+by%C5%82+dzi%C5%9B+w+Z%C5%82otych!+P-1608428 ale kumpelka doprowadziła mnie do porządku. Podeszłyśmy do niego, ale tylko na małą chwilkę, nie miałyśmy nawet przy sobie długopisu, ani aparatu, nie udało nam się z nim sfotografowac ;( ale i tak to będzie przeżycie na zawsze! To swietny facet:)
Albo możemy jeszcze zrobić petycję. Ale do tego trzeba będzie duuuuuuuuuuuuuuuuużo podpisów. Pomożecie? :D
A no, bo edytowałam kilka rzeczy, a jak edytuję to staram się tak żeby tego nie było widać, bo to głupio wygląda. :D Sorry, sorry, naprawdę, miałam to robić w nocy, a w nocy mnie nie ma, no i jestem zua, więc chciałam wszystkich trochę pomęczyć. :) Dziękujemy za gierszałowskie wsparcie. :D
jak dobrze pamiętam to dzisiaj był zlot fanów :) Wie ktoś coś na ten temat? Słyszałam, że nikt sie nie pojawił, chyba kilka jakichś dziewczyn, oczywiście nie zgadniecie GDZIE to wyczytałam ;D
Hahaha, z du.py ten zlot. :D Chyba gorzej tego zorganizować nie można było, ciekawa jestem kto się pojawił. ;) Z tego co widzę to na obu blogach smile_with_me (gierszal, salasamobojcow-zlot) nie ma żadnych informacji na ten temat. Dajesz gdzie to wyczytałaś! ;D
na pewnym portalu społecznościowym, już wiecie o jaki chodzi? ;)
większość nie słyszała o zlocie, więc nikt nie przyszedł.. organizacja świetna -,-
No tak, ale wchodziłam na Facebooka i ja tego nie widzę nigdzie. :D Gdzie to pisze? Możesz dać linka po prostu? :p
Nie jestem dobra w tych portalach społecznościowych, nigdzie nie mam konta, więc bądź taka miła i podaj link :D
A mi przesłała koleżanka wypowiedź organizatorki zlotu (nikt inny się nie wypowiedział), bo też nie mam konta na Facebooku:
O__________O
Na początek chciałam bardzo podziękować Klaudii i Paulinie (wybacz, jeśli pomyliłam imię, mam słabą pamięć) za to, że jako jedyne potrafiły nas znaleźć, podczas gdy pozostałe 51 osób (3 poinformowały mnie, że wyjechały, więc nie biorę ich pod uwagę nawet nie raczyło się pojawić. Fakt, było szaro i pochmurnie, ale w Krakowi
e jednak sucho, dopiero jak owe wspomniane koleżanki się zjawiły, rozpadało się i postanowiłyśmy nie czekać bezsensownie na nikogo więcej. Zostałam utwierdzona w przekonaniu, że nie warto umawiać się z kimkolwiek, bo jak przyjdzie co do czego, to nigdy nic z tego nie wychodzi. Gdyby był następny raz, w co wątpię po takiej frekwencji, po prostu zaznaczcie "nie biorę udziału". Obie dziewczyny się zawiodły, liczyły na co najmniej 10 osób.
Na temat moich odczuć się nie wypowiem, bo nie chce żeby zablokowali mi konto. Powiem jedno: darujmy sobie coś takiego.
Enjoy.
Szkoda słów. :D
Hmmm... Wracając do tematu głównego. Ja miałam szczęście i poznałam Kubę na Festiwalu Polskich Filmów Fabularnych w Gdyni. Jest to bardzo ciepły i miły człowiek. Jestem pod wielkim wrażeniem jego osoby. Powiesz szczerze, że na tym Festiwalu po raz pierwszy obejrzałam Salę Samobójców i nawet nie widziałam, który to Kuba. Po seansie razem z koleżankami podeszłyśmy do niego i powiem szczerze, że byłam pozytywnie zaskoczona. Mimo braku czasu rozmawiał ze mną, dał autograf i zrobił sobie z nami zdjęcia. Później obserwowałam go na konferencji. To naprawdę super gość!
O czym z nim gadałaś? Co ciekawego mówił?
Ja nie miałam takiego szczęścia, ale sądząc po jego wypowiedziach, zachowaniu i opiniach tych, którzy go spotkali, to niesamowity z niego człowiek. Rzadko się tacy zdarzają, szczególnie w jego wieku ;)
W zwiazku z premierą na DVD w Warszawie w Empiku ma byc spotkanie z tworcami filmu i obsadą, slyszalyscie? :)
facebook.com - Sali Samobójców: W związku z premierą "Sali samobójców" na Blu-Ray i DVD, w jednym z warszawskich Empików odbędzie się spotkanie z obsadą i twórcami filmu. Szczegóły podamy niebawem. Wybierzecie się? :)
Wstęp wolny. Będziecie mogli zadawać pytania, robić zdjęcia z twórcami filmu, podpisywać plakaty (które Wam dostarczymy). Będzie się działo!
aaa i szykuje sie kolejny zlot fanow w sierpniu :)
Taaa? :D Ja nie mam Facebooka to jestem do tyłu z takimi newsami :D I tak miałam się wybrać do Warszawy :x
Gdzie ten zlot ?:D I kto to organizuje?
taki temat zapodala jakas dziewczyna :) zlot ma sie odbyc w Krakowie. Na razie jest 8 komentarzy i wszyscy są za, ale wiadomo jak to pozniej bedzie wyglądalo :) Super.. w czasie premiery nie bede mogla przyjechać, bo wyjezdzam, nawet jesli bym byla u siebie to do Wawy mam kawal drogi i musialabym zostac na noc, a nocleg kosztuje i to sporo, przeciez to stolica -,-
moze Tobie uda sie w koncu ich zobaczyc :DD
Już to obczaiłam;) Gdyby ktoś to zorganizował tak na poważnie to mogłabym pojechać.
Nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała! Ale jak pomyślę o tych latających stanikach, płaczu, histerii i omdleniach na widok Kuby to trochę ochota mi przechodzi :D
Pytał się do jakiej szkoły chodzę. A, że chodziłam do klasy teatralnej to zapytał czy wiążę z teatrem swoją przyszłość itp. Rozmawialiśmy o Sali Samobójców i o Wszystko co kocham. Bardzo fajny chłopak :)
jakby byl we Wroclawiu na festiwalu NH to mysle, ze na spokojnie bys sobie z nim porozmawiala, chociaz chwilke :) W Wawie za duzo ludzi bedzie, wielki scisk i tyle ;d
Nie będę we Wrocku, jadę tam dopiero za 2 miesiące, cholera!
W Warszawie to będzie szaleństwo i raczej nie będzie można pogadać, no chyba, że jakieś 10 sekund., w czasie dawania autografu :D
dokladnie :) z reszta kazdy tam sie bedzie pchal, slychac bedzie piski, hałas sie zrobi niesamowity.. Kurde tylko ze tam bedzie cała obsada!!! ;)
Jeżeli ktoś jedzie do Wawy i chce się przepychać ze mną - daję darmowo z liścia. :) Polecamy glany. ^^ Haha, Kasia, rządzisz z tymi latającymi stanikami. xd
już sobie wyobrażam ile osób dostanie tam nie tylko z liścia czy łokcia ;) ale zobaczyć większosc obsady, reżysera, jedyna taka okazja i oczywiście mnie nie będzie..
Hania zostaw staniki w spokoju - masz bojowe zadanie! Liczę na Ciebie!
Nomercy - Gdybym tam była to robiłabym za Twoją ochronę :D
niemamczasu - "Nie jesteś sama, nie jesteś sama..." :)
ktos z wroc planuje ruszyć do stolicy i zmierzyć się z fanatyczkami? bo ja się zastanawiam, ale nie chce mi się samej 6 godzin tułać ;d
mhm, wrocław. nie jedziesz może jakimś dziwnym sposobem przez wroc? ;d bo kiedyś wracałam z warszawy i akurat pociąg jechał przez kato, więc może w drugą stronę tez tak czasem jeżdżą ;D
Haha, jeszcze nie wiem, ale się zorientuję. :D Raczej nie, ale jeśli tak to może się spotkamy, nie? :) Być może pojedzie ze mną koleżanka, ale to jeszcze nic pewnego. A Ty jedziesz sama? :)
pewnie tak. jakbym jechała i Twój pociąg jechałby jednak tą pokręcona drogą przez wroc to jak najbardziej (;
Nie skasowali, zablokowali... Tylko nie mam pojęcia z jakiego powodu. Zaraz próbuję dojść o co biega. :)
Wiem czemu. :D Przez inną gierszałową blogerkę, która chciała mnie chyba zdenerwować. ;D Nie wyszło. :)