gdyby żył bez wątpienia należałby do światowej czołówki(dla mnie zresztą należy),stworzył 3 genialne postacie,a to więcej niz wielu aktorom,pomimo imponująco długiej filmografii, udaje sie w ciągu całego życia
Byłem dzisiaj na cmentarzu, jest tam na pewnym drzewie zdjęcie Jamesa z datą urodzenia i śmierci oraz znicz - od Fanów ;)
W bibliotece publicznej też wiszą dwa miniplakaty informujące o rocznicy śmierci Deana. Był świetnym aktorem...
Tak dokładnie 54 lata temu Jimmy zmarł.
Samobójstwo przez roztargnienie.Tak nazywa się jego śmierć.
Genialny,najprzystojniejszy aktor wszech czasów
który za życia już był zagadką.Pozdrawiam fanów.Cieszę się,że są ludzie w Polsce którzy go wielbią.
ZRÓBMY WSZYSTKO ABY DEAN WROCIL DO CZOŁÓWKI TOP 100
dokładnie...54 lata temu...o 17.59 stwierdzono zgon.
Popieram oczywiście...genialny aktor !! U mnie w bibliotece tez wiszą plakaty Deana...dziwie sie że w Polsce nie powstał w pełni działający i oficjalny fan klub Deana...dusza ma raduje sie gdy czytam ze są jeszcze ludzie/fani którzy pamiętają o tym wspaniałym aktorze :D
P.S. zabolało mnie to ze nawet na tak popularnym onecie czy innej interii nie ma nawet słowa o rocznicy śmierci...dla porównania w tamtym i w 07 r były choć małe wzmianki...ale cóż , ważne że my pamiętamy :D
Pozdrawiam
A może by tak zebrać ludzi i założyć fan klub Deana?? Na pewno znalazły by się osoby do pomocy.. chociaż..to nie wiem jak taki fan klub działa i co trzeba robić. Ale zawsze można pomyśleć ..
Ja zbieram wszystko z Jamesem od dziecka mam fajną kolekcję.
Jestem za,oczywiście służę pomocą.Świetnie byłoby zorganizować zloty
fanów.W Polsce tego brakuje.Sam zbieram gadżety z Jamesem ale głównie
zagraniczne bo w Polsce to z nim o coś krucho.Może napiszmy maila
do TVP aby wyemitowała jakiś film z naszym idolem :?
no dobry pomysł z tym fan klubem-podpisuje się pod tym, chociaż trzeba mierzyć siły na zamiary, ale można spróbować. Fajnie byłoby się spotkać -my wszyscy fani z Polski;)
Najlepiej by było gdyby znalazła się osoba która zna się na prowadzeniu fan klubu... I może jakoś powoli by taki fan klub zaczął istnieć i funkcjonować.
Gratuluję trafionego pomysłu ;) dla mnie również James był znakomitym aktorem. A co dalej z tym pomysłem ???
No właśnie na razie jest tylko pomysł. Ja się niestety nie znam na działalnościach fan clubu, więc tak jak pisałam wcześniej...najlepiej by było gdyby się znalazła osoba która zna się na tym i ma czas..
Pomysł fan clubu - świetny. Mniej więcej wiem na czym taki fan club polega. Tak naprawdę wystarczy na początku założyć stronę internetową...potem mysleć o przyszłości- zjazdy, clubowe koszulki, założyć wspólne konto w baku itp.
No i zakładanie fan clubu stoi w miejscu. Gdybym tylko umiała robić strony internetowe to coś by ruszyło. Póki co można założyć grupę na facebooku (skoro ten portal taki popularny jest).
Fan club to genialny pomysł tylko nie facebooku proszę :( może to dziwne ale nie mam tam konta i nie chce mieć a tak to będę zmuszona;) ale słuchajcie może jakoś wspólnymi siłami kto wie co i jak ja bym bardzo chętnie pomogła narazie niewiele umiem ale mogę się nauczyć a czasu tez sie troche znajdzie chociaz studiuje;/ ale dla Jamesa - zawsze;)