ogaladalam go tylko w jednym filmie, i nie chce wiecej do odgladać ............. kocham go w tej roli i nie chce sie rozczarowac.......... ładny brzytki facet...niski , taki trolowaty , ale jak zagrał ............. słodki a usmiech ma bezkonkurencyjny :)
Nie rozczarujesz się:) oglądałam wiele filmów z jego udziałem i wiem jedno - facet ma niesamowity talent i mnóstwo uroku, choć trudno go nazwać przystojnym. Może nie każdy film z jego udziałem był super, ale to skutek słabszych scenariuszy bądz reżyserii, on grał świetnie. A z czystym sumieniem moge polecić "Ja w środku tańczę" i "Penelope". Chociaż podobały mi się też Opowieści z Narnii, Ścigani, Ostatni król Szkocji.
no trzeba przyznać, uroku to mu nie brakuję. Lubię go. Pierwszym filmem jaki widziałam z nim był ''zakochana jane'' i też bałam się rozczarowania, ale jedyne rozczarowanie jakiego doświadczyłam to raczej to pozytywne. Właśnie skończyłam oglądać '' ja w środku tańcze'' i myślę, że nawet lubię go jeszcze bardziej. Oglądając ten film, nie kojarzyłam jamesa z żadną jego inną rolą, zagrał świetnie.
W "Penelope" jest naprawdę czarujący, a w "Ja w środku tańczę" dał gigantyczny popis gry aktorskiej. Zresztą w "Pokucie" też. A w "Pierwszej klasie" pokazał profesora Xaviera z innej strony niż tej, do której fani X-menów się przyzwyczaili (moim zdaniem z dużo bardziej człowieczej). Uwielbiam go, ale chyba ogólnie Szkoci tak mają :P
Dokładnie zgadzam się z wildrose84 Uwielbiam tego aktora za grę aktorską i za urok którym emanuje oraz jego magnetyczne niebieskie oczy. Ja również obejrzałam z nim wiele filmów i gorąco polecam do obejrzenia nie tylko "Zakochaną Jane" choć ten film jest niesamowity. I nie zgadzam się ze stwierdzeniem że jest trolowaty. Dla mnie jest przystojny i na pewno dla jego żony również.
Mnie urzeka najbardziej jego akcent. Poza tym chyba jest raczej przeciętnym aktorem, ale chętnie go oglądam.
Też widziałam Zakochana Jane i tam rzeczywiście wyszedł troszki trolowato ^^ Ale później obejrzałam Ścigani i doszlam do wniosku że facet jest niesamowitym aktorem i ma w sobie coś takiego że chce się oglądać filmy w których gra .. Kurczee ;)
Nie jest super przystojny ale ma w sobie coś niezwykle magnetycznego i ten uśmiech....no i świetny aktor:)
Zgadzam się to jest właśnie urok osobisty i seksapil, pewność siebie i charyzma. Jak widać nie trzeba być przystojniakiem z maślanymi oczkami, żeby się podobać:) Uznanie także dla niebanalnego talentu
Nie będę ukrywać, bo też jestem nim zachwycona : ) Facet ma coś w sobie, nie jest typowym przystojniakiem, podziwiam go za grę aktorską, na razie w każdej obejrzanej roli go uwielbiam : )
Ja rowniez ogladalam go w wielu produkcjach ktore badzo mi sie podobaly ale szczerze mowiac dopiero jak obejrzalam "ostatni krol szkocji" to pomyslalam sobie "skads znam tego kolesia..." :) a po tym jak wczoraj oberzalam "becoming Jane" musze sie z wami zgodzic.... on ma nieziemski talent i niesamowity urok ktory sprawia ze nie zwraca sie uwagi na to ze moze nie jest on najprzystojniejszym facetem na swiecie....
Pierwszy raz zobaczyłam go w X-Men. I muszę przyznać zakochałam się. Może nie jest tam tak pokazany jak w Zakochanej Jane ale naprawdę zainteresował mnie ten aktor. Potem zobaczyłam Pokutę i właśnie Zakochaną Jane. Reszta już poleciała. Dalej czaje się na każdy film z nim. W Ściganych pokazał, że potrafi zagrać każdą rolę. Uważam, że ma niesamowity talent i jest zdecydowanie warty uwagi.
Teraz już nie mogę się doczekać następnej części x-menów gdzie też ma zagrać.