James McAvoy

James McAvoy

8,7
75 631 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby James McAvoy

ogaladalam go tylko w jednym filmie, i nie chce wiecej do odgladać ............. kocham go w tej roli i nie chce sie rozczarowac.......... ładny brzytki facet...niski , taki trolowaty , ale jak zagrał ............. słodki a usmiech ma bezkonkurencyjny :)

angela4545

Nie rozczarujesz się:) oglądałam wiele filmów z jego udziałem i wiem jedno - facet ma niesamowity talent i mnóstwo uroku, choć trudno go nazwać przystojnym. Może nie każdy film z jego udziałem był super, ale to skutek słabszych scenariuszy bądz reżyserii, on grał świetnie. A z czystym sumieniem moge polecić "Ja w środku tańczę" i "Penelope". Chociaż podobały mi się też Opowieści z Narnii, Ścigani, Ostatni król Szkocji.

wildrose84

Gdzie można obejrzeć Penelope i Ja w środku tańczę?

jodess

nie spotkałam się z tymi filmami w tv. pozostają torrenty....

wildrose84

no trzeba przyznać, uroku to mu nie brakuję. Lubię go. Pierwszym filmem jaki widziałam z nim był ''zakochana jane'' i też bałam się rozczarowania, ale jedyne rozczarowanie jakiego doświadczyłam to raczej to pozytywne. Właśnie skończyłam oglądać '' ja w środku tańcze'' i myślę, że nawet lubię go jeszcze bardziej. Oglądając ten film, nie kojarzyłam jamesa z żadną jego inną rolą, zagrał świetnie.

użytkownik usunięty
angela4545

"trolowaty" - hahaha. coś w tym jest.

angela4545

W "Penelope" jest naprawdę czarujący, a w "Ja w środku tańczę" dał gigantyczny popis gry aktorskiej. Zresztą w "Pokucie" też. A w "Pierwszej klasie" pokazał profesora Xaviera z innej strony niż tej, do której fani X-menów się przyzwyczaili (moim zdaniem z dużo bardziej człowieczej). Uwielbiam go, ale chyba ogólnie Szkoci tak mają :P

artemida91

Dokładnie zgadzam się z wildrose84 Uwielbiam tego aktora za grę aktorską i za urok którym emanuje oraz jego magnetyczne niebieskie oczy. Ja również obejrzałam z nim wiele filmów i gorąco polecam do obejrzenia nie tylko "Zakochaną Jane" choć ten film jest niesamowity. I nie zgadzam się ze stwierdzeniem że jest trolowaty. Dla mnie jest przystojny i na pewno dla jego żony również.

artemida91

Gdzie można obejrzeć "Penelope"? Zasadzam się na ten film ale nigdzie nie mogę go dostać...

angela4545

Mnie urzeka najbardziej jego akcent. Poza tym chyba jest raczej przeciętnym aktorem, ale chętnie go oglądam.

goslawa25

Widzialas 'Ja w srodku tancze'? Po tym filmie nie mozna go nazwac przecietnym...

angela4545

Też widziałam Zakochana Jane i tam rzeczywiście wyszedł troszki trolowato ^^ Ale później obejrzałam Ścigani i doszlam do wniosku że facet jest niesamowitym aktorem i ma w sobie coś takiego że chce się oglądać filmy w których gra .. Kurczee ;)

angela4545

Nie jest super przystojny ale ma w sobie coś niezwykle magnetycznego i ten uśmiech....no i świetny aktor:)

czarna85

Zgadzam się to jest właśnie urok osobisty i seksapil, pewność siebie i charyzma. Jak widać nie trzeba być przystojniakiem z maślanymi oczkami, żeby się podobać:) Uznanie także dla niebanalnego talentu

angela4545

Nie będę ukrywać, bo też jestem nim zachwycona : ) Facet ma coś w sobie, nie jest typowym przystojniakiem, podziwiam go za grę aktorską, na razie w każdej obejrzanej roli go uwielbiam : )

all_over_again

zgadzam sie, ma coś w sobie, szczególnie te oczy
do tego jest znakomitym aktorem

Anda00

Ja rowniez ogladalam go w wielu produkcjach ktore badzo mi sie podobaly ale szczerze mowiac dopiero jak obejrzalam "ostatni krol szkocji" to pomyslalam sobie "skads znam tego kolesia..." :) a po tym jak wczoraj oberzalam "becoming Jane" musze sie z wami zgodzic.... on ma nieziemski talent i niesamowity urok ktory sprawia ze nie zwraca sie uwagi na to ze moze nie jest on najprzystojniejszym facetem na swiecie....

angela4545

Pierwszy raz zobaczyłam go w X-Men. I muszę przyznać zakochałam się. Może nie jest tam tak pokazany jak w Zakochanej Jane ale naprawdę zainteresował mnie ten aktor. Potem zobaczyłam Pokutę i właśnie Zakochaną Jane. Reszta już poleciała. Dalej czaje się na każdy film z nim. W Ściganych pokazał, że potrafi zagrać każdą rolę. Uważam, że ma niesamowity talent i jest zdecydowanie warty uwagi.
Teraz już nie mogę się doczekać następnej części x-menów gdzie też ma zagrać.