Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 382 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

Normalnie jak zobaczylam pierwszy raz to, az mnie zatkało na ok. 5 minut XD zajebiscie, że wreszcie to puszczają troszkę pożno, ale zawsze:)

brechta

taa ja też widziałam xD normalnie szok, ale to bardzo dobrze, że wreście puszczają coś "nowego" :D

brechta

Mnie normalnie nie mogli uspokoić, jak zobaczyłam teledysk:) A od wczoraj wieczorem widziałam go już 4 razy!!! Ludzie głosują:)) Super!!!!! Nareszczcie!!!!
Teraz już tylko Capricorn i From Yesterday:] FY bedzie pewnie niedługo, nie moge się doczekać!

brechta

normalnie zajefajnie :) puszczaja go w tym tygodniu na poczatku kazdej puli Rock XD mam nadzieje ze from yesterday bedzie nie dlugo ale no nie wiem ale nadzieja jest:PP

brechta

dokladnie!! mialam to samo....po prostu jak zobaczylam to stalam z otwarta geba przed tv i ciarki mnie przechodzily.... :D

brechta

tak dziwnie bo widzialam ten teledysk juz tyyyyle razy ale nadal jak leci to gapie sie w ekran i nie moge oderwac wzroku......XD uwielbiam ten klip:PP

brechta

Zgadzam się ze wszystkim w zupełności!!!!! :D Hehe ostatnio ciągle przesiaduję przed 4fun.tv w nadziei na THE KILL :D Ostatnio w ogóle puszczają tam jakieś lepsze teledyski

brechta

wogule fajnie ze puszczja tam rock'a ;] a nie to co gdzie indziej ble......

brechta

Właśnie, od jakiegś czasu na 4fun jest duuużo większy wybór teledysków niż kiedyś... Np. The White Stripes czy The Raconteurs(nowa kapela Jack'a White'a)... Fajnie, może nareszcie ludzie zaczną słuchać porządnego rocka. Jednak i tak zawsze największym zaskoczeniem dla mnie będzie 30 STM w polskiej telewizji;]

brechta

dla mnie chyba wiekszym był jednak Marilyn Manson !!ostatnio!! na Mtv w dzien ;]

brechta

no co Ty, takie hiciory to już puszczali dawno na mtv :P

brechta

taaaaaaaa?ale w dzien bo ja jak zobaczylam to szok;]

brechta

Jedynie w MTV2 jest normalna, awangardowa muza... Ja niestety nie posiadam;/

Lailea

ja mam mtv2...zeczywiscie leci tam duzo fajnej muzy ale tez kapele wcale nieznane(nietylko w pl) ogolnie malo znane kapele ;) to dobze. I zadnego hip-hopu,techno .....sa reklamy(musza jakos zarabiac) ale i tak nieczuc komerchy.

brechta

Nom, właśnie dobrze że puszczaja też "nieznane" kapele...

brechta

"nieznane" kapele sa zajefajne, np kiedys nieznana kapela bylo 30stm i widac co sie stalo;] ale ja nie mam mtv2 ...buuu

brechta

mi z malo znanych spodobalo sie Enter shikari (leci tylk w mtv2), graja fajny hardcore teledysk strasznie amatorski mam nadzieje ze sie wybija.

a co do teleysku ''the kill'' to na mtv2 byll juz dawno temu :)

brechta

Ja MTV2 moge oglądać jedynie u mojej kumplei;/ A szkoda, naprawde można poznać zajebiste zespoły...