Jako aktora go nie znam, ale wybieram się właśnie do wypożyczalni i zobaczę wówczas. Może zniżę? Nie wiem...heh
to nie jest MusicWeb Tylko FilmWeb i oceny powinny być za grę aktorską, ehh... ile ludziom można tłumaczyć
Ja lubię jego piosenki i gówno mnie obchodzi twoja wypowiedz ze to jest filmweb a nie musicweb. forum jest dla wszystkich... "ehh ileż ludziom można tłumaczyć" 30STM to świetny zespół polecam :)
"30STM to świetny zespół polecam :)" akurat to wiem.
poza tym może trochę spokojniej i kulturalniej? forum jest dla wszystkich ale to forum na stronie poświęconej filmom i wszystkim z tym związanym a nie zespołowi 30 Seconds to mars. O tym można pisać na forach do tego przeznaczonych.
Ahhh...na próżno tłumaczyć to lalom zakochanym w jego oczach...(bynajmniej nie mówię tu o was ale o ogóle takich ,,fanek,,)...ale zgadzam się z toba...mówimy tu o grze Leto w filmach a nie jego muzie....
A czy ja jestem gejem?
Czuję się hetero.
Czy to znaczy, że jak słucham wykonawców płci męskiej to muszę być kobietą lub pedałem od razu?
Powiem Ci tak: idź tam sobie słuchaj rapu facetów i podniecaj się każdym zdanie w tekście piosenki o blokersach i jaki to ten świat jest szary i zły.
Ja go lubię za grę i uważam, iż jest przystojny i ma ładne oczy, czy to oznacza, że jestem psychofanką? Sorry, ale takie szufladkowanie jest do kitu. Chyba, że chodziło ci o "fanki", które lubią go tylko i wyłącznie za wygląd i nie potrafią krytycznie spojrzeć na jego grę. Jeżeli tak to przepraszam. Jak już mówiłam lubię go jako aktora, ale 30STM też lubię, jednak ma on u mnie 9/10 bo nie zawsze gra idealnie, zastanawiałam się nawet czy nie dać 8, ale po obejrzeniu Requiem zmieniłam zdanie :)
Ja Jareda lubie z obu powodów i z aktorstwa i z muzyki, ale twierdze, że żeby tutaj sie wypowiadać to trzeba choć jeden film od niego zobaczyć.
Ja również jestem jego fanką(nie "fanką") i dałam mu 9, ale za jego grę aktorską. Za jego poświęcenie do "Rozdziału 27" mogłabym dać 10, jednak nie zawsze jego gra jest idealna. Moim zdaniem na przykład w "Requiem..." pod koniec, gdy już amputowano mu rękę i krzyczał do pielęgniarki, że Marion nie przyjdzie to to cierpienie mu trochę nie wyszło.
A jeżeli chodzi o zespół to również go uwielbiam, za texty i w ogóle,ale na filmwebie oceniłam jego zdolności aktorskie. Co z tego, że jest świetnym muzykiem, jeśli byłby beznadziejnym aktorem??