30 SECONDS TO MARS - KONCERT W POLSCE!!!!
mam wielką prośbę do wszystkich wielbicieli 30STM - zgłaszajcie swoją chęć udziału w koncercie, jeśli będzie nas dużo może uda się go zorganizować , wpisujcie się na mojego e-maila : kasik1735@o2.pl nie zmarnujmy takiej okazjii!!! pytajcie kolegów, znajiomych i znajomych waszych znajomych, im więcej chętnych tym lepiej pozdrawiam Kasia:)
Taaa pewnie.... Zaraz zadzwonie do Shannona i powiem zeby wpadł z zespołem :D
Beda na bank...pewnie! Shann mówił tak jak spytałam mu sie w Londynie, ale gdybym spytała czy przyjedzie do mnie do domu - to,to samo by powiedział...
ojjj coś wątpie wątpie, że jest taka możliwe żeby Jared do nas przyjechaaał ^^ ale oczywiście tego chcęę. xD
Jak będzie coś wiadomo to piszcie x]
lepiej być człowiekiem z wyobraźnią niż być pozbawionym niej ;)...a jeśli się mocno wierzy w marzenia to się spełniają....i już wieele osób dało mi tego potwierdzenie =D dlatego staram się nigdy nie tracić wiary w niczym ;)...wam to samo polecam
Taaaa... I Giertych jeszcze się chowa, konspirację tworzy.
Petycja o koncert Marsów w Polsce: http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=2794
Przecież oni na którymś tam koncercie na pytanie kiedy przyjadą do Polski powiedzieli - Soon :) więc pewnie przyjadą ale jak patrzyłam na ich stronie trase mają ustawioną juz do wakacji ale później kto wie
Qrde no zrobiliście mi nadzieję na ten koncert ;p po tytule tego wątku myślałam, ze na serio a tak o to sobie możemy.. w każdym razie jak coś to ja zawsze chętna na takie cudo ;)
Ale co da wysylanie maili na...twoja skrzynke? nie rozumiem :)
Petycja:
http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=2794
Jak to nic?! To ja tu pol Elblaga na nogi stawiam zeby sie podpisywali a Wy mowicie ze to nic nie da?! Trzeba wierzyc, przeciez to nie jest jakas mega niemozliwa rzecz wszystko jest do spelnienia! Wystarczy tylko w siebie uwierzyc i dzialac w tym kierunku! Chce sie tylko dowiedziec ILE PODPISOW BY WYSTARCZYLO ABY przekonac kogo tam trzeba aby ZAPROSIC 30STM DO POLSKI? Napewno gdyby dostali taka petycje wywarloby to na nich wrazenie i calkiem prawdopodobne ze by do nas przyjechali. Uwierzcie w slowa "Believer'a" "Fulfil my dreams one day" ja naprawde w to wierze ;] Pozdrawiam i oczekuje na odpowiedz, najlepiej na moje gg: 3048605
Ludu, nie histeryzujmy ;) Kiedyś na pewno przyjadą.
Jak taka perełka jak Neurosis w tym roku zagrała to i 30STM zagra ( to porównałam.. huhu xP).
A teraz coś zabawnego. Jak to kiedyś Jared w jakimś wywiadzie powiedział:
- "Dla mojej polskiej publiczności to możemy nawet za darmo zagrać, tylko Wasz rząd musi nas zaprosić".
xP
Heh... kiedyś napewno. Pytanie tylko kiedy? 2009? 20015? 2222? :P No ale dobra. Trzeba wierzyć, że przyjadą. A ta wypowiedź Jareda była zupełnie bez sensu. Rząd nic do koncertów nie ma O.o A w sprawie petycji. Internetowa petycja to nie wiem, czy kiedykolwiek coś dała ale gdyby napisać taką petycję z prawdziwego zdarzenia, wyjść na miasto i pozbierać podpisy i zanieść to później do urzędu miasta, a kopie przekazać 30stm (dorwać ich po jakimś koncercie w Berlinie, czy gdzies tam u sąsiadów) to może by coś z tego wyszło ;)
Nie chcę histeryzować, ale:
zamiast dorwać ich po jakimś koncercie można ich porwać i przywieść do Polski siłą, bo inaczej nie przyjadą.
Hehe. Porwać to może by i można ale żeby ci po tym porwaniu koncert zagrali, to na to nie licz :D Ech Ech Ech. Trzeba próbować po dobroci.
Pod zagrożeniem życia zagrają lub po prostu zorganizować koncert, przywieść ich i postawić przed faktem dokonanym i wtedy nie odmówią...
dobra ja już nie będę zmyślać, bo zaraz mi ktoś wyskoczy z tekstem, że nie mam nic lepszego do roboty niż napalać się na Jareda i 30stm. ;D
Na mojej uczelni widziałam jakiegoś kolesia, który wyglądał kropka w kropkę IDENTYCZNIE jak Tomo z 30stm... Włosy, zarost, ogółem twarz. O takie oczy zrobiłam O_O
;)
Hehe może to był on? Na naukę nigdy nie jest za późno :P
U mnie w grupie jest taki gościu, co mi Shannona przypomina. Gdyby nie fakt, że mógłby być jego synem, też bym się zastanawiała ;)
no to Ci trochę odświerzę :) będą w polsce w krakowie pod koniec sierpnia na COKE LIVE MUSIC FESTIVAL 2010
moim zdaniem strasznie zly termin... tzn kurcze ich koncerty są super ale te "małe" jak np. w amsterdamie w starym kościele... to będzie masówka i podejrzewam że strasznie krótki koncert, no ale będzie !
Ja byłam 2 lata temu w Berlinie :) Tez w sumie taki nieduży koncert ale świetny :D :D
No ale do Krakowa w sierpniu też mam zamiar sie wybrać, nie wiem jeszcze czy wypali ale plan jest :)
Czy jedzie ktoś z zachodniopomorskiego?Rodzice nie chcą mnie samej puścić ale z grupą się zgadzają.Mam nadzieje ze się ktoś znajdzie:)
Koncert ma być w grudniu , sam Jared tak powiedział na Coke Live Music ;]
Miejmy nadzieje że dotrzyma swej obietnicy :D
Powiedzial także że będzie tu przyjeżdżał do końca swego życia więc pewnie czeka nas jeszcze masa ich koncertów :D
http://film.wp.pl/id,111047,title,30-Seconds-To-Mars-wroca-do-Polski,wiadomosc.h tml?ticaid=1abfe T u jest napisane ze warszawa :D Bylam na coke i bylo cudownie i mam nadzieje ze w grudniu tez mi sie uda ;D
Też byłam na Coke. Wbiłam na scene i zawaliłam kostke Jaredowi xD Czekamy na Warszawę! Pewnie będzie 14., po Ukrainie, ale trzeba czekać :)
Tez byłam na COKE :)) Koncert był cudowny!! Siniaki i poobijane stopy i plecy się zagoją, a przeżyte emocje zostaną :)
hehe też byłam na scenie z Jaredem.. najlepsze chwile w życiu a kostki to ja zwinełam aż 4! Jared co chwila wyciągał nowe a stare leżały na podłodze!!;D najcenniejsza rzecz jaką mam!!! Do zobaczenia w grudniu!
Nie wiem jak wy ale ja ciagle zyje ich wystepem na COke :D Nie potrafie o nim zapomniec ;d Marzylam o tym zeby ich uslyszec na zywo od jakis 6 lat :D Nie moge sie doczekac grudnia :D
duże prześcieradło napisane "THIS IS WAR" 30 snds to mars czy jakoś tak i znaczki tych człownków, troche się rozmazał na mokrej trawie :D
Ich koncert na Coke był jednym z najleprzych koncertów Marsów jaki dali nieda sie opisac słowami tej atmoswery!! Jared i spolka napewno wroca ale pewnie troche czasu zajmie im potwierdzenie koncertu w grudniu...trzeba sie zmobilizowac i napisac do na twitterze lub emailu....Jared zapowiedział na Coke, ze wroca nic dziwnego wszyscy artysci wracaja do Polski poniewasz nasza polblika jest najleprza tak jak powiedzaił jestesmy najleprza polblicznoscia w Europie i niewydaje mi sie, zeby Jared nasciemniał i przyjada jak nie w grudniu to kiedyindziej...pozdrowienia dla wszystkich Marsjan z Coke;*
To raczej jest pewne ze wroca w grudniu, poniewaz zarowno jared jak i tomo potwierdzili koncert na twitterze :D
Ich koncerty to niesamewite widowiska..... mam nadzieje, ze wszyscy Marsjenie (fani) beda obecni... oddam wszystko by zobaczyc ich znow na scenie ;)
Jared potwierdził przyjazd do Polski na twitterze ? Nie znalazłam u niego takiej wzmianki. Z tego co wiem to tylko Tomo...
ludzie nie zasypujcie chłopaków tłitami o datę bo i tak wam nie napiszą wcześniej niż im na to kontrakt czy co tam pozwoli. ponoć już w tym tygodniu ma być podana data. wiemy że wrócą na 100% więc trochę cierpliwości:) sooon poznamy datę i miejsce.
mam tylko nadzieję że na tym koncercie nie będzie agresywnych fangirlsów kochających "pięknego Dźiareda" a prawdziwi fani i Echelon:)
Ja tez bylam na Coke'u, emocje nie do opisania :D Ale co do tej Warszawy to nie bylabym tego tak pewna. Koncert w grudniu bedzie na pewno, ale ani miejsce ani data nie jest jeszcze znana :)