kocham jareda to moj ulubiony aktor i piosenkarz jest taki ladny a 30stm to moj ulubiony zespol jaka jest wasza ulubiona piosennka 30stm i jaki jest wasz ulubioy film z jaredem
Ulubiony film z Jaredem to: Urban Legend, Requiem For A Dream, Panic Room, Lord Of War, Lonely Hearts, a piosenka... uwielbiam wszystkie ich piosenki
no tak! on jest taaaaki słodki...dupa z niego fajna normalnie ciacho o_O
- sorki za wulgaryzm ale nie wytrzymałam....po takich postach krew mnie zalewa ;\
NoNo... OdCzEp SiĘ oD mOjEgO jArEdZiKa !!! On JeSt TyLkO MóJ !!! MóJ KrRrRrReEeEeEeJjJjJjJSsSsSsSiIiIiIiI cUkIeREcZeK.... MmMmMmM....
Ja ******** (sorry za wyrazenie).... Walne korka zaraz ale fajnie ze jestescie takie krejzi i w ogole, że kochasz go za wygląd weź z nim ślub i powodzenia życzę ;)
ŻAL......... Az ledwo mam sile cos odpisac... K0ff@n'/ J@r?DoonI0
<rzyg>
Wyrżnąć fungirlsy, ktore uwielbiaja 30STM, a szczegolnie The kill i From Yester day (Attack zbyt rzadko leci na 4fun.tv)
................ no coments......................
do ana-lucia: a co jest złego, ze tak powiem, w the kill i FY?? tak tylko z ciekawosci pytam... O.o. osobiscie uwielbiam 30stm NIE za Jareda, jego lubie osobno- ale to na margineeesie, ale nie rozumiem co jest nie tak z tymi piosenkami....
Nie chodzi o to, ze cos z nimi nie tak, tylko o to, ze zazwyczaj wiara, ktora uwaza, ze JL jest "sUoTQi" itp. oraz uwaza, ze "uwielbia" 30STM zna zazwyczaj tylko 2 piosenki (tk i fy), a ze J im sie podoba, to juz 30STM jest "boskie" i w ogole... niewazne... jak ktos to zrozumie, to oklaski :)
Nie no spoko, ja cie zrozumiałam xD Cały czas czytam głupie komentarze o The Kill i FY a o innych piosenkach nie słyszały... O.o. szaloone normalnie... Raz chyba na koncercie była taka sytuacja ze Dżej sie pyta kto zna jakies piosenki z pierwszej płty i podniosło ręke tylko kilka osób.... Mara.. No ale nic. Wazne ze wygrali na MTV Rok out lol xD
zmieniając temat...kto ogl. wczoraj EMA? Jared wyglądał świetnie...tak elegancko ;D tylko ciekawe czemu reszta zespołu nie przyjechała, choć fajnie to wyglądało jak do nich zadzwonił o_O...jestem jedynie zła że nagrode za najlepszy kontakt z fanami otrzymal tokio hotel ...porażka..pewnie gdyby ema nie byłaby w niemczech byłoby inaczej
ja oglądałam :):) według mnie ta kategoria w której wygrało Tokio Hotel, nagroda powinna pójść w ręcę Depeche Mode.:D;P A to jak do nich dzwonił było śmiechowe :D:d hehe sama się śmiałam.