Wie ktoś może kiedy następnym razem będą w Polsce?
Z lubieniem ich nie załapałam się na koncert w Łodzi, więc czekam z utęsknieniem, na ich
następną wizytę...
Kiedyś przecież musi się im znowu zachcieć pierogów prawda? no i tego sarkastycznego
mówienia o kochaniu Polski...
Z góry dziękuję za wszystkie informacje :)
Z tego co wiem, to raczej nie wybierają się do Polski, to co będą robić w tym roku wisi na znaku zapytania <?>
kariera filmowa czy muzyczna Jared'a, no nie oszukujmy się - trochę się grzebie w tych planach na przyszłość.
Nie wiadomo co teraz robią, na pewno koncertują, ale czekając na płytę ma się wrażenie jakby byli do tyłu.
nie wyrabiali, bo inne zespoły wydają już nowe albumy, i to 2 krotnie :)
ZNAK ZAPYTANIA = 30 STM ;(
a tam, nie jest tak źle
ale czemu "to co będą robić w tym roku wisi na znaku zapytania <?>
kariera filmowa czy muzyczna Jared'a, no nie oszukujmy się - trochę się grzebie w tych planach na przyszłość." ?
Jared powiedział, że chcą zrobić sobie długą (i w pełni zasłużoną po tej dwuletniej trasie) przerwę od zespołu, ale chodzą ploty, że już coś tam tworzy i pisze nowe piosenki. Co do aktorstwa, stwierdził, że już raczej nie będzie przyjmował nowych ról i zajmie się jedynie muzyką.
Dokładnie, też tak słyszałem, ale też co innego czytałem....któreś z tych wiadomości musi być plotka :)
dla mnie to on nie musi pisać nic nowego
liczy się, żeby przyjechali do Polski i to w takim terminie i miejscu żeby mi pasowało :)
ojoj przetrawiłam sobie te informacje
WTF?!
jak to "robić sobie przerwę"?!
no błagam... nie teraz, kiedy mam taką fazę na ten zespół
Dżizes!!! Ja to mam wyczucie
Tyle, że skoro ani nie będą występować, ani nie będzie go widać w filmach, to... :-( Niedawno dopiero się zainteresowałam zespołem, cieszę się, że w ogóle, ale na koncert sobie poczekamy pewnie. Też mam świetne wyczucie... ;-)
Mam nadzieje że wkrótce doczekamy się nowych :) jak narazie trzeba się cieszyć z tego co jest :P Jared i reszta zespołu na pewno już wpadli na jakieś nowe pomysły odnośnie wydania kolejnych płyt :P
Na pewno, teraz są niestety pochłonięci trasą koncertową, promowaniem się na galach mody i muzyki,
ale kawałki w wolnej chwili na pewno zbierają, damy czas i się znowu wkręcą na listy przebojów :)
Trzeba dać im trochę czasu, niech to wszystko ogarną :) wydanie płyty - poważna sprawa. Lepiej poczekać a być zadowolonym z efektu niż wydać szybko a marnie :P Ale jak ich znam to na pewno nowa płyta stanie się hitem... ;p
Ja coś przeczuwam że następna będzie jeszcze większym hitem od tej :P Jaredowi nie brak wyobrazni, teraz mają jeszcze większe doświadczenie... A i Tomo i Shannon na pewno będą chcieli dać z siebie wszystko i powtorzyć sukces :P
Z pewnością, Jared ma wielką wyobraźnie, wizualną i wokalna, a ta przerwa to tylko po to by coś zrobić dla fanów ;)
A niektórzy fani juz się niecierpliwią xD Ojj, chciałoby się żeby ta płyta już była :D :D
Występują? To się chyba nie do końca zrozumieliśmy na początku.
Nie muszą tworzyć nic nowego i tak są AWESOME
A nawet jeśli nie, i tu masz rację pozostaną fani, którzy są cenniejsi niż nie jeden agent z wytwórni muzycznej, ale to nie jest w ich stylu by się poddać.
nie wiem czy zauważyłeś, ale kto by Jared'owi nie zadał pytania o przyszłość zespołu, on i tak zaczyna nawijać o czymś innym starając się odwrócić uwagę od tego co nas najbardziej interesuje
Dokładnie, i wiadomości o tym że zaczyna tworzyć jakiś album, tak robił wcześniej,
i to z wyprzedzeniem ponad rok, a teraz nie widu, i nie słychu żeby cokolwiek robił, nikomu się nie narzucam, ale naprawdę się grzebią, inne zespoły też mają mało czasu, a dają radę ze średnią,
tworzenia utworów i dawania je na album, oni jakoś nie dają rady.
Koncertują cały czas, ale nie tak bez przerwy żeby nie zrobić przerwy na to co najważniejsze.
masz rację - jako fani/fanki chcielibyśmy alby zespół nie robił nam zastawu przerwy ponad
4 lata !
Miło by było zobaczyć ich na żywo :)
Co do nowej płyty, to chyba nie chcę żeby powstawała- trochę boję się, że albo się już Jared'owi skończyły pomysły i zrobi coś, żeby zadowolić fanów, albo napisze coś po łebkach, bo mu się fani będą naprzykrzać.
Mam takie mroczne wizje
Na żywo - ponownie, to byłoby świetnie :)
A co do nowej płyty, niech tworzą, byle szybko, Jared nie ma tendencji do tworzenia głupowatych utworów, także możesz być o to spokojna, bo było wiele piosenek,
które Jared uważał za niewypały.
A niech twoje mrocznie wizje się rozjaśnią :):):)
O gustach się nie dyskutuje :) ja to kocham Beautiful lie.
Czy "ponownie" oznacza że już ich widziałeś?
Ja kocham wszystkie ich piosenki, jako zżyty fan od 9 lat :)
Ale są utwory, które nudzą :/ niestety :)
Czy ich widziałem, czyli na żywo ?
pewnie :)
Super... Też bym chciała, ale gdy moja mama była na koncercie, to ja jeszcze ich nie lubiłam, poza tym to ona jechała ze znajomymi... A później uznała, że było tam tak dużo młodzieży, że też mogłam jechać. I w ogóle, to ona nie wiedziała, że to Neon Night... nieważne
No tak, tyle że 9 lat temu to ja chyba jeszcze słuchałam Fasolek...
Co nie zmienia faktu, że w teraźniejszości kocham 30STM
Z koncertami miałem podobne, pierwszy raz to ja nie chciałem pojechać, a potem to już z górki :)
a tak z tymi latami wyszło samo, zobaczyłem teledysk Capricorn,
i się zaczęło :)
No wiesz, ja to jeszcze wtedy oglądałam teletubisie i bezwiednie słuchałam Metallicy i Linkin Park :)
No gdyby tak niefortunnie bym nie posłuchał nowego albumu z tytułem Capricorn, też bym tak robił.
I kto wie, może byłbym teraz fanem innego zespołu :)
Mi chodzi o to, że jeszcze wtedy byłam baaardzo mała (stąd wcześniejsza wzmianka o Fasolkach)
a Metallicy i Linkin Park słuchałam bezwiednie, gdyż mój tata jest wielkim fanem tych zespołów. Aha, no i jeszcze Dream Theater.
Co do ostatniego to i dobrze bo to teraz mój ulubiony zespół na równi z 30STM
No to i ja mam lidera w 30 STM, jednak słucham też Good Charlotte, AFI (A Fire Inside) :)
No to miło
Ja 30STM, DT, Linkin park, to tak głównie
Tylko, że 30STM nie można słuchać wiecznie ze względu na małą ilość płyt :)
No ale jak sobie w drodze do szkoły posłucham, to później przez cały dzień nie mogę myśleć
Dokładnie, w płytach niestety nie można wybierać, ale jednak przyciągają - 30 STM - oczywiście :)
a oprócz nich to tak jak pisałem wyżej, też często :)
Najbardziej odurzająco działa na mnie "From Yesterday"
A już najlepszy to jest tan moment z wywrzeszczanym "but he don't want to read the message here" :)
"but he don't want to read the message here" :)
to, to jest takie wydarcie się na odbiorców że volumin'y trzeba ściszać :)
Ale utwór jak najbardziej świetny :)
Coś tam jednak robią, na koncertach grali już fragmenty nowych piosenek. Czy je rozbudują i wrzucą na nowy album nie wiadomo, ale wg mnie może tak być (z czego bardzo bym się cieszyła).
http://www.youtube.com/watch?v=xQ9C-0R1GhY
http://www.youtube.com/watch?v=Nu7wAD_pMJM
No to wiem, kilka piosenek już mają, takie łupinki, ale może to dopracują i wrzucą na nową płytę którą już obiecują od tamtego roku.
Niech pracują, oby do skutku, i coś mi się wydaje że to będzie odpał z nową płytą :)
http://www.youtube.com/watch?v=xQ9C-0R1GhY
http://www.youtube.com/watch?v=Nu7wAD_pMJM
to takie świeże pioseneczki że wolałbym to odstawić :)
Ale raczej to tylko akustyki, które są kolejną podśpiweówką Jared'a - jakże świetną :)
Może i masz rację, ale myślę, że ta druga jak najbardziej nadaje się (i być może jest przeznaczona) do nowego krążka. Jest bass, jest perkusja, dobry tekst, czego więcej można chcieć i oczekiwać? ;) Obym się tylko nie myliła, bo od razu wpadła mi w ucho i już z 2 miesiące krąży po głowie. ; )