Cześć, mam dość ważne pytanie dotyczące koncertu marsów 14 grudnia b.r....CZY JEDZIE KTOŚ Z KALISZA I OKOLIC...fajnie by było się spotkać przed koncertem i pomyśleć nad wspólnym dostaniem się na niego...Czekam na odpowiedzi...pozdrowionka :D
hej jak kupie bilety a mam nadzieje ze jeszcze sa to jade z kumpela, obie jestesmy z kalisza
szczęściary. ja niestety nie jadę.. ;(
ale będę z wami całym sercem!
nakręćcie filmik dla mnie z chłopakami to będzie git...
Juz ja sie postaram, zeby byc jak najblizej sceny i dostaniesz filmik z perspektywy samych bramek :D
Ja też jadę i z przyjemnością podzielę się wrażeniami i zdjęciami, jeżeli ktoś będzie chciał ;)
Na pewno jeszcze zagrają u nas i będę trzymać kciuki aby udało się tym razem pojechać Tobie i innym fanom którzy nie mogą być tegorocznym koncercie ! ;* :(
Przykre, że nie jedziecie, ale sie nie martwcie postaram się o jak najlepsze zdjęcia dla was, miejmy nadzieje, że jeszcze nie raz przyjadą do nas i wszyscy będziemy mogli się spotkać na ich koncercie :)
Ci którzy potrzebują bilety zaglądajcie na to forum http://www.30secondstomarsfotum.hostings.pl
od czasu do czasu ktoś tam sprzedaje bilet więc może Wam się uda :)
Poza tym to chyba najlepsze forum PE ;)
PILNE!!! ma ktoś bilety do sprzedania na 30 Second To Mars albo wie gdzie można kupić jeszczce bilety?( 2 bilety a przynajmniej jeden bilet żebym ja miała...) jeśli tak to piszcie do mnie, bo moim największym marzeniem jest jechać na ich koncert:) Najlepiej żeby były na płyte. gg:9891432
P.S. z Kalisza ja jestem;)