Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 388 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

Chciałabym Was poinformować (pewnie część o tym wie), że organizowany jest taki mini
prezent dla zespołu w formie filmiku zmontowanego z wypowiedzi fanów na temat Marsów.
Filmik ten byłby wtedy wyświetlony podczas koncertu w Warszawie. Kontakt i więcej
informacji tutaj: http://img297.imageshack.us/img297/9199/30237997.jpg
Uważam, że ta akcja jest całkiem ciekawa i każdy fan 30 Seconds to Mars powinien
pomyśleć nad udziałem w niej.
Pozdrawiam cały Echelon :)

FallenGirl.

wiem wiem, ale wolę nie ryzykować, to może się skończyć zawałem któregoś z członków zespołu xD

seniorita19

Kiedyś Cię uszkodzę i dopiero wtedy ludzie będą mogli skończyć zawałem jak Cię zobaczą!
Błagam Cię więcej wiary w siebie ! Długo Ci będę musiała to powtarzać ?!

FallenGirl.

raczej tak, ponadto jesteś skazana na mnie, więc lepiej uzbrój się w cierpliwość najdroższa :D

seniorita19

jak wy się kochacie dziewczyny:)))

damon14

No 10 lat znajomości robi swoje ;p
Oj cierpliwość to mam na prawdę niezłą skoro wciąż się przyjaźnimy, z resztą Ty też bo na prawdę bywam nieznośna :)

FallenGirl.

10 lat jak ładnie wygląda, a tak wracając do cierpliwości i bycia nieznośnym to obie możemy się tym pochwalić :D

seniorita19

Zgadzam się, ale starczy tych naszych przeżyć
Nie męczmy innych ;p

FallenGirl.

no właśnie bo forum o marsach przekształci się w monotonną opowieść o naszych "przygodach" , a nie jest to zbyt interesujące xD

FallenGirl.

Wszystko pięknie ładnie, pomysł bardzo mi się podoba i na pewno wezmę udział. Nurtuje mnie tylko jedno - w jaki sposób ktoś chciałby go wyświetlić na grudniowym koncercie? ;) Rzutnik i na scenę? ;P No raczej awykonalne xP Co najwyżej zaspaMarsować linkiem do filmiku twittera Marsów ;) Ale poza tym znakomity pomysł i na pewno będzie prezntem nie tylko dla chłopaków, ale też dla całego polskiego Echelonu :)

barnaba0309

Pomysl super, wszystko ladie, pieknie tylko...jak zalatwic, zeby to wyswietlili...pewnie beda chcieli za to kase jesli juz wogole sie zgodza wiec najpierw najlepiej sie na torwarze zapytac jak to zalatwic....a wogole to napisz o tym na jeszcze innych forach czy dyskusjach, zeby wiecej osob sie dowiedzialo bo ja napewno sie na to pisze:D (np. facebook, grono...)
i na promo 6lis. tez mozemy o tym pogadac...im nas wiecej bedzie tym wiekrze prawdopodobienstwo, ze cos z tego bedzie:)

m...y

również uważam że to świetny pomysł ! ;D tylko strasznie trudny do zrealizowania ... i nawet nie wiem kto to organizuje ;p i nie wiem czy najpierw mamy nakręcić filmik o miłości do zespołu, następnie wysłać i czekać na ewentualną odpowiedź z tytułem piosenki czy jak ? może jestem jakaś tępa co całkiem możliwe ale troche tego nie czaje ...

madziolina

napisz do tego chlopaka tam na dole masz emaila http://img297.imageshack.us/img297/9199/30237997.jpg ja juz napisalam ale jeszcze nieodpisal co i jak tylko powiedzial, ze ma jeszcze 9 miejsc

m...y

i Ciebie zaliczył do tych 35 osób ? wysyłałaś mu coś ? ;D przepraszam, że tak wypytuje ;p a do chłopaka na pewno napisze ;))

madziolina

no zapytalam jak on to widzi i jak mam sie tam zglosic do niego czy cos xD ...i on napisal, ze narazie ma 10 miejsc wolnych i napisalam, zeby mnie odrazu zapisal ale jeszcze nie odpisal wiec czekam: )

m...y

jejku dziękuję Ci strasznie za pomoc ;)) już do niego napisałam a teraz wielkie czekanie ;D jak coś to pisz na forum, że Ci odpisał. ;)

madziolina

no wylosowalam From Yesterday :D ah...chciala bym The Kill:P

m...y

chyba większość by chciała ^^

FallenGirl.

zapewne :P

seniorita19

ja wylosowałam 100 suns ;) też bym chciała The Kill albo Closer to the Edge !

madziolina

PROVEHITO IN ALTUM

damon14

Heeej! Wylosowałam Closer to the Edge :) Chyba zagram w totka, bo mam farta ostatnio :D

Finding_Neverland

no to powodzonka dziewczęta :3 ciekawe, jaki będzie efekt : ) a tak nawiasem, z tym closer to the edge to farta masz :D

Finding_Neverland

chciałam was spytać, jak wam idzie to kręcenie suprise'a dla marsów... macie już coś?

FallenGirl.

Bardzo bardzo bardzo chętnie sie przyłącze! Strasznie podoba mi sie ten pomysł :D

Lena_NY

szkoda, że za późno się dowiedziałaś, bo z tego co wiem to teraz maja zgłaszać się faceci, bo ma już za dużo dziewczyn...ale możesz spróbować, może akurat cię weźmie :)

seniorita19

jeee, udało sie;) Mam Echelon :D:D:D:D

Lena_NY

super! :)

FallenGirl.

nice,....kurcze ludzie coś ostatnio nudno tu u nas, trzeba coś z tym kochani zrobić... :D

FallenGirl.

PROVEHITO IN ALTUM