Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 406 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

Ostatnio spotkalam sie z pytaniem czy Jared Leto jest lepszym wokalista czy aktorem? Ja uwazam, ze jest swietny w jednym i w drugim. A Wy co myslicie na ten temat?

Aleksja_3

Zdecydowanie lepszym jest aktorem.
Aktorem jest dobry
a piosenkarzem marnym!
W serialu "my so-coled life"
jest taki odcinek
kiedy śpiewa pieśń "red"
- i grając że śpiewa
wygląda lepiej
i śpiewa lepiej
niż nie grając że śpiewa...
trochę nakręciłam :)

fly_in_the_jar

ja was bardzo przepraszan,,ale ile razy mozna zakladac taki sam temat..? no opanujcie sie

Aleksja_3

Widziałam tylko jeden film z hego udziałem, więc trudno mi powiedzieć. Ale wiem jedno. Wokalistą jest świetnym! xD

Aleksja_3

Aktorem jest bardzo dobrym ale wokalistą do kitu! No niestety nie został obdarzony talentem wokalnym...

Aleksja_3

jeżeli ktoś uważa, że jared nie ma głosu to jest w błędzie. jak się nie znacie to nie komentujcie. jared ma wspaniały głos, świetnie śpiewa na żywo
i jest w ogóle zaje***** Aktorem również jest świetnym. Choćby rola w Requiem For A Dream, Azyl, Samotne Serca, Pan Życia i Śmierci itp.

Velvet_Crotch

tez tak uwazam :DDD, na moje jest swietny w obu dziedzinach ;)))), ale nie wiem jak spiewa na zywo, bo nigdy nie bylam na koncercie 30 Seconds To Mars, ale bardzo zaluje :/:/:/:/

Aleksja_3

Nie będe oryginalna jest genialny i w aktorstwie i w muzyce XD

Velvet_Crotch

No, Marcelq... :D Masz rację.

Aleksja_3

Jak dla mnie aktorem jest niezłym. Śpiewanie też idzie mu nieźle choć czasem na koncertach nie wyciąga dźwięków i zdarzy mu się zafałszować.
Ale i tak go lubię xD

Aleksja_3

Jak dla mnie aktorem jest niezłym. Śpiewanie też idzie mu nieźle choć czasem na koncertach nie wyciąga dźwięków i zdarzy mu się zafałszować.
Ale i tak go lubię xD

Aleksja_3

I w tym i w tym jest niezły :)

Aleksja_3

Może i śpiewa nieźle, nie wiem, więc się nie wypowiadam, bo słyszałam zaledwie 2 piosenki 30 Second To Mars i stwierdzam, że wpisują się w tzw. emopunk, który teraz słyszy się na każdym kroku. I szczerze mówiąc przykro mi się robi, że tak świetny aktor odmawia udziału w filmach, aby zajmować się czymś, chcąc nie chcąc, całkowicie przeciętnym.

arfira

a jakie piosenki to były skoro nazywasz je emo?

arfira

Geez.... 30STM to nie emo i z pewnoscia nie punk.... To jest alternatywny rock!! <olaboga>

A nie offtopujac, to JL jest dobry i w tym i w tym, ale on sam uwaza, ze woli poswiecac sie muzyce :)

Aleksja_3

Nie bede zachwycal sie jego spiewem bo nie jestem fanem 30stm ale tez mi nie przeszkadzaja. Wiem jedno jako aktor to on kompletnie wymiata. w "requiem for a dream" jesst najlepszy. Jared rules.

Aleksja_3

o matko. mozecie sobie mówić, że nie ma głosu, ale on nie fałszuje. ;)

http://www.youtube.com/watch?v=5UpN8unqRN8&amp;feature=related

Aleksja_3

Moim zdaniem jest idealny i w tym i w tym. Widziałam jego filmy i słucham jego zespołu także moge coś na ten temat powiedzieć. XD