Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 382 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto
użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

Hahahha....kolejna kobieta która docenia jego przystojną kreację :)

...jeśli ciacho z niego...

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

A jest ? napisałaś wyraźnie :P

Nie bardzo Cię rozumiem.Przez kabel czasem są niejasności:)
Jest przystojniakiem:p.Oczywiście Deppa nie zdradzam,ale fakt jest faktem...haha.
Pozdrawiam!

Deppomaniaczka

Jak ja nienawidzę takiego czegoś.

MsIskra

Czego?Bo nie bardzo rozumiem?

Deppomaniaczka

twoich opoconych pach

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

Hehehe, to dobrze ze Depp jest twój, ale fajnie że Jared wpadł ci do gustu, a to mi chodzi ;)

On zawsze mi sie podobał.W koncu jestem babą,jakby nie było.W"requiem..."był słodziutki,ogólnie film byl bardzo mocny,ciarki zawitały na plecach

Deppomaniaczka

Takiego podniecania się wyglądem aktora i tym samym znajodwanie w nim ogromnego talentu i potencjału.

MsIskra

odnajdywanie*

Część z oceniających zna go pewnie tylko dlatego, że jest wokalistą 30 seconds to Mars. Ja go nie oceniłam, widziałam z nim tylko jeden film, a to za mało, żeby wystawić ocenę. Gdyby to było 'musicweb' dostałby 10.
Na pewno kilka gwiazdek zostało tez przyznanych ze względu na wygląd, nie mówie, że nie jest, bo jest mega przystojny, ale to nie powinno zawazyć o ocenie :).

MsIskra

Jasne.Ale czasem dla odpręzenia mozna założyć temat wyrażający jedynie fizyczne walory faceta:)
Widzialam z nim bodajże 3 lub 4 filmy.W"Requiem dla snu"zagrał po prostu świetnie.No i ta muzyka,dobrana wzorowo.Doskonaje odzwierciedla klimę filmu.

MsIskra

:)
Nie tylko uroda sie liczy,choć miło,jak jest.
Niestety nijak sie to nie ma do "fanów"mojego idola.Małolaty sikające za piratami,nie mające zielonego pojęcia o filmografii tego aktrraŻenujace och i ach i ni ch....nie wyplenisz tego.Choc teraz trochę sie uspokoiło.Hejterzy wypłoszyli ww.

Deppomaniaczka

No i co z tego że komuś Jared podoba sie z wygladu....to chyba jasssne trudno żeby sie komus nie podobal jak takie ciasteczko z niego ;D Ja tam kocham tez jego glos ;] ;*

asiulek59

W mniemaniu"znaFców"filmowych nie mozna zwracać uwagi na urode.Nalezy brac po uwage tylko umiejetności aktorskie.
Na forum Deppa jest to na porządku dziennym.Durnowate stwierdzenia,iz jest lubiany tylko ze wzgledu na ładna buźkę(co nie zmienia faktu,ze Johnny rządzi w tej kwestii-opinia subiektywna).
Fakt,małolaty maja parcie na niego z powodu facjaty,ale ja małolatą nie jestem i takie sczeniackie stwierdzenia po pewnym czasie zaczynają byc męczące.
A może to po prostu zazrość?Pozdrawiam!

Deppomaniaczka

Ale tu nie sa brane pod uwage tylko umiejetnosci aktorskie ;p kto tak powiedzial...
Gdyby kazdemu ktos sie podobal i od razu by byl posadzany o zazdrosc to nikt nikomu by sie nie podobal...
ps: nazwac kogos malolata nie wiedzac ile ktos ma lat to naprawde żal ;p

asiulek59

Sorry,ale pisz sensowniej,bo nie kumam Twej wypowiedzi.
"nazwac kogos malolata nie wiedzac ile ktos ma lat to naprawde żal "-
-No jezeli wszyskie filmy z Deppem maja u niektórych po 10,to wybacz..

asiulek59

albo Ty nie zrozumiałaś mojej wypowiedzi:)

asiulek59

I nie wiem jak mozna nie zrozumiec tego co napisalam heheh
A i tu nie obchodzi nikogo jakis Depp i to ze ma same oceny 10 :/ tylko Jared!

asiulek59

Ja mam 15 lat, fakt - być może jestem małolatą, ale nie piszczę na widok Jareda, bo wiem jakie to jest irytujące.

MsIskra

Pff...a czy ja piszcze? :>

asiulek59

Ja tylko powiedzialam ze fajne z niego ciacho i tyle a wszyscy juz wielkie halo

asiulek59

Nie bierz tego tak do siebie.
Nie mówię o tobie, tylko ogólnie wyrażam swoje refleksje.

użytkownik usunięty
MsIskra

Wyrażasz je trochę do kitu, bo coś ci nie wychodzi, jak ludzie piszą że JARED LETO jest słodki, lub coś tam, to tak jest, bo tak wyrazają swoją opinię :)
Ale ty podeszłaś to od krytyki, i niechęci do innych.
Jestem chłopem, ale gość ma naprawdę fajny wygląd, no a co do pisków, czasem są ale to normalne zobaczyć Jared'a na żywo, no reakcja normalka :)

Widzę, że się nie rozumiemy.
Ja tu nikomu nie zabraniam mówić jaki to Jared jest słodki czy uroczy. Denerwuje mnie tylko to, że facet jest przystojny i od razu jego ocena jest wyższa. Ciekawe, czy gdybyJared był brzydki tez byłby taki wychwalany i miał tak wysoką notę. :)

użytkownik usunięty
MsIskra

Ja cię rozumiem :)
i dobrze piszesz, ale wygląd też jest ważny, i niestety tak już zostało i już jest, to też jest częścią oceny.

Ale dobry argument jakby Jared, był brzydki, to na pewno by spadła ocena :) - to fakt.
No ale nie jest, i ocena jest większa :)

No tak, to oczywiste, że w showbiznesie wygląd pełni baaardzo dużą rolę. Pewnie też dlatego Jared ma być może 'z górki'. Tysiące fanek wlepiających oczy w jego plakaty :). Kiedyś czytałam taki artykuł ' Od patrzenia na Jareda Leto można zajść w ciążę'. To już takie typowe i śmieszne. :)

użytkownik usunięty
MsIskra

Typowe i śmieszne, ale też nierealne :)

Az chciało by się powiedzieć... "A CHCIAŁABYŚ !"....
heheh, ale każdy się z tego śmieje.
Słusznie pisząc że Jared ma z górki, dobrze to ujęłaś,
wygląd praktycznie musi spełniać wymogi showbiznezu,
ale praktycznie jest to opcjonalnie.
Dam przykład aktora Tomy Lee Jones, czy on jest ładny ?
dla mnie nie, ale i tak ma setki fanek :)

No rzeczywiście, piękny nie jest :D Ale piękne jest to, że w jego przypadku to talent pełni główną rolę :).

użytkownik usunięty
MsIskra

OJ, TAK TUTAJ TO AKURAT TRAFIŁAŚ W 10 - TKĘ :)
Jared też tak ma, wygląd, i aktorstwo, ale raczej to drugie trochę mu brakuje do Toma :)

To tak samo jakby przyrównać Jareda do Johnego Deppa. I kto tutaj powala aktorstwem ? Jasne, że Depp.
Przyznam się szczerze, że Jareda znam bardziej z jego drugiej strony - wokalnej. Słucham 30 stm, zespół daje radę :).

użytkownik usunięty
MsIskra

Dokładnie, Depp'a nie ma co porównywać pod względem aktorstwa do Jared'a, i tyle.
bo wygląd, sława, popularność, talent muzyczny, i krzepa do podejmowania dobrych decyzji w sprawach filmu - to akurat te dobre zalety Jared'a których Depp nie ma, no nie wszystkie :)
I popieram twój post z 30 STM :)