Zauważyłam od jakiegoś czasu pełno zdanek typu : ,,kocham jareda,, lub ,,on ejst boski,, a nawet ,,gdybym go spotkała to bym go gwałtneła,, :/ Naprawde takich pseudo-fanek to tylko Jaredowi współczuć ;( Przecież on chce być zauważony i być doceniany za muze i aktorstwo a nie za śliczną buźke! Jestem pewna że gdyby nie był taki ,,boski,, i bogaty to te wielkie fanki które tak go kochają zapomniały by o nim w pierwszym dniu! Zacznijmy go doceniać za jego talent aktorski i muzyczny a nie za to jak wygląda...Napewno byłby wtedy baaaardzo zadowolony....
Myślę, że każdy szanujący się aktor czy wokalista chciałby być doceniany za talent...bo są i tacy, co chcą być chwaleni za wizerunek. Ja powiem, że Jared jest przystojny, ale nie z tego powodu jest moim ulubionym aktorem i nie dlatego słucham 30STM. Pozdrawiam!
Macie dziewczyny rację :) Jak czasem czytam, co niektóre dziewczyny o Jaredzie piszą, to mnie aż mdli. Ale na dobrą sprawę, to co mnie to obchodzi? :D Garstka 13latek, którym hormony buzują ;) Ale nie powinno się na to zwracać uwagi. Ich i tak nie przegadasz, bo mają swoje przemyślenia. A to, że robią z siebie dziewczyny o poziomie inteligencji takim, a nie innym, to ich problem ;) Najlepiej je zostawić. Z tego się wyrasta... przeważnie ;)
A Jaredowi nie ma czego współczuć, bo większość jego fanów i fanek docenia go za talent, a nie za wygląd, chociaż przyznać trzeba - urody mu nie brakuje :D A że tam parę dziewczyn pogada... popiszczy... Cena sławy ;) Większość aktorów ma takie "fanki", które wypisują, jak bardzo ich kochają, mają z nimi dzieci etc. Ale od tego się nie umiera ;) I zapewniam was, Jared nie jest jedynym, który ma taki... yyy... problem?
Pozdrawiam :)
"Macie dziewczyny rację :) Jak czasem czytam, co niektóre dziewczyny o Jaredzie piszą, to mnie aż mdli. Ale na dobrą sprawę, to co mnie to obchodzi? :D Garstka 13latek, którym hormony buzują ;) Ale nie powinno się na to zwracać uwagi. Ich i tak nie przegadasz, bo mają swoje przemyślenia. A to, że robią z siebie dziewczyny o poziomie inteligencji takim, a nie innym, to ich problem ;) Najlepiej je zostawić. Z tego się wyrasta... przeważnie ;)" - LOL
I kto to mówi... buahaha :D
Wiesz co nie sądze żeby to była ,,garstka,, ;P i napewno nie tylko 13latki ale tak jak juz pisałam i 16latki i 20 latki xP takie za przeproszeniem tepe idiotki lecące na kase i sławe no ni wygląd xP ale wiesz...nie wszytskie 13latki lubiące marsów to puste idiotki ;P np ja mam 14lat a cenie Jareda za niesamowity talent i charakter ;) Pozdrawiam ;*
Morriguś! Echelonku! Wiem, że wszystkich, którzy nie należą do Echelonu uważasz za debili, no ale cóż. Pokaż mi, gdzie napisałam, że kocham Jareda albo że chce mieć z nim dzieci, to zwracam honor :P Ale to się nie stanie, bo ja NIE KOCHAM ani Jareda ani Shannimala ani Tomo ani Tima ani nawet Matta. Więc weź ty się dziewczyno opanuj, bo się do mnie przykleiłaś, a tak właściwie, to nie masz o co! Co w tym złego, że uważam, że Jared jest przystojny? BO JEST! Ale czy to od razu znaczy, że chcę mieć z nim dzieci, że chce go zgwałcić i że słucham TSTM tylko dla niego?! Otóż wyobraź sobie, że nie! Jareda doceniam głównie za talent a nie za wygląd :/ Tak samo resztę TSTM. Ale ty oczywiście tego nie rozumiesz :/:/:/
"Wiem, że wszystkich, którzy nie należą do Echelonu uważasz za debili, no ale cóż." - nie, nie wszystkich tylko Ciebie i Juni... jeszcze parę osób by sie znalazło no ale to nie WSZYSCY.
Co do reszty - po prostu zaprzeczasz sama sobie bo w jednych wątkach piszesz jak to jesteś w niego zapatrzona, a teraz że po prostu cenisz go za talent. Weź się w końcu zdecyduj.
Byłabym wdzięczna za małe wyjaśnienie co do całej sytuacji z Echelonem ;P Jaki jest warunek żeby do tego przynalezeć?? Jakie są tam zasady?? z góry dzięki! xD
"Co do reszty - po prostu zaprzeczasz sama sobie bo w jednych wątkach piszesz jak to jesteś w niego zapatrzona, a teraz że po prostu cenisz go za talent. Weź się w końcu zdecyduj." Ani razu nie pisałam, że jestem w niego zapatrzona, że chciałabym być taka jak on, że go kocham, ani nic w tym stylu :/ Weź mi znajdź jakiś post, gdzie tak pisałam :/ Wiem jedno, że ja od początku mówiłam, że go bardzo doceniam, bo jest przystojny, super teksty piosenek pisze, świetnie śpiewa i gra na gitarze, ale nigdzie nie pisałam, że go kocham. To ty mi to ciągle wmawiasz :/ I przy okazji w kółko wracasz do starych tematów i jak tylko ludzie chcą sobie swoje poglądy wymienić - wkracza Morrigan z pretensjami co do mojej osoby i rozwala każdy możliwy temat.
Zacznijmy od tego, czy dziewczyny 'kochające się' w nim z powodu wyglądu to fanki? Według mnie można byc fanem bądź fanką jego muzyki i gry aktorskiej. Nie przeczę, że jest przystojny, bo jest, ale ja nie nazywałabym takich zakochanych w nim dziewczyn fankami. Jeśli ktoś np. uwielbia jego muzykę, to może sobie czasami powzdychac do plakatu ;) ale stawia na pierwszym miejscu jego muzykę, a nie wygląd. Moim zdaniem to jest prawdziwa fanka :)
Gdy dopiero zaczęłam słuchac 30STM, nie wiedziałam nawet, że Jared jest aktorem. Dopiero, gdy o nim trochę poczytałam i obejrzałam kilka filmów z nim, zobaczyłam, że świetnie gra :) Ale i tak muzyka Marsów będzie dla mnie pierwszym skojarzeniem z jego nazwiskiem, a nie to, że jest przystojny.
Dzięki za poparcie ale w pewnej kwestii nie jestem tutaj zgodna ;P no bo w końcu te ,,fanki,, to nie tylko 13letnie małolaty...pełno tam też takich...16letnich plastików jak i 20letnich idiotek xP nie chce być nie miła ale jednak to prawda ;( A przecież nawet 14letnia małolata może kochać Jarteda za muze i talenty ;)) W końcu nawet ona może mieć niespokojną dusze artysty której dźwięki gitary i perkusji marsów oraz teksty i śpiew Jareda daje ukojenie ;P Myślicie że pseudo-fankom znudzi się w końcu Jared i że zostaną tylko ci prawdziwi fani tacy jak my?? Gadać z ludźmi myślącymi tak jak wy to sama przyjemność ;)) Pozdrawiam cieplutko ;**
Hehe masz rację ;) Tak jakoś mi się powiedziało... stereotypowo. Fakt, są starsze, które tak kochają Jareda. Mimo wszystko wierzę, że im przejdzie :D
"Myślicie że pseudo-fankom znudzi się w końcu Jared i że zostaną tylko ci prawdziwi fani tacy jak my??" To się nigdy nie stanie! :'-( Bo jak wyrosną jedne, to zaraz znajdą się drugie i to się będzie tak ciągnęło w nieskończoność. Niestety. Chyba, że TSTM przyjęli by wizerunek jak Lordi, to wtedy zaczętoby zwracać uwagę na ich talent, a nie na wygląd. Co też w praktyce byłoby ciężkie do zrealizowania. No cóż. Pozostaje ta słodka myśl, że prawdziwych fanów Marsi mają więcej ;)
Gloss, a moje początki z TSTM wyglądały identycznie, jak twoje :D
Hej widze że prawdziwa fanka jesteś ;)) miło mi....tak szczerze to ja jestem tą 14letnią fanką ;)) heh fajnie że czujesz o co mi chodzi xD ehhh...ale wierz mi że w moim otoczeniu nikt nie czuje muzy marsów tak jak ja :/ gościary (moje nzajome) albo nie słuchają ich bo: ,,widziałam ich na plakacie! są ochydni!,, a na pytanie czy słuchały ich muze odpowiadają: ,,nie ale na plakatach głupio wyszli,, :/ no poprostu żal mi się takich robi :( ehh...chociaż mysle że kiedyś marsi spadną a wtedy wstac pomogą im CI PRAWDZIWI FANI! ;)) Czekam na ten dzień....;)
U mnie jakoś też nikt TSTM nie słucha :/ Tylko ja jedna się wyłamałam. Jak coś, to może komuś się spodoba jedna piosenka, albo dwie ale najczęściej, to słyszę komentarze typu: "Jak ty możesz takich emoków słuchać?!" Wtedy to już po prostu się we mnie gotuje. Bo po pierwsze to nie są żadne emoki, a po drugie, jakby posłuchali paru piosenek, zrozumieli tekst, to napewno też zaczęliby słuchać.
No ale 98% moich znajomych uważa ich zespół za czwórkę wymalowanych facetów grających kolejną rąbankę bez ładu i składu. A najgorsze jest to, że oceniają ich tak TYLKO na podstawie wyglądu :(
A mimo wszystko, ja bym nie chciała, żeby marsi kiedyś spadli.Tyle czasu zajęło im tworzenie tego, czym są, że szkoda byłoby to stracić.
Jedyne, na co czekam, to ich koncert w Polsce. I jakoś się doczekać nie mogę...
Mam podobnie....tylko ze u mnei też muzy sie ich czepoiają! :/ beatiful_lie a masz może gg albo cos w tym guście?? mogłybyśmy pogadać o marsch ;)) Bo fajnie jest rozmawić z takimi co rozumieja i myślą podobnie ;) ehh..ci co u mnie słuchaja marsów to zwykli pozerzy (w sumie...1 osoba ;P)....strasznie poprostu ;( Pozdrawiam ;**
tak jak napisałaś ze można kochać Jareda za talent muzyczny jak i aktorski no właśnie moze te dziewczyny pisząc to mają namyśli taką miłość a nie miłość za jego wygląd :P :)
Pewnie :D I nie możecie też skreślać za stwierdzenie, że jest przystojny albo seksowny. Bo jest ;) Nie można tylko przeginać, a hasła typu "Zrób mi dziecko" czy "Jared is hot", "Jared kocham Cię" niestety do takich należą. Ale np. u mnie to trzy pokolenia (ja, mama i babcia) są zachwycone jego oczami :D Tylko wszystko ma swoje granice przyzwoitości...
Właściwie nie wiem, co ten wywód miał wnieść xD Ale mnie natchnęło to piszę :P
hehe No dokładnie sie z Tobą zgodzę :D
A jego oczy są cuuudne chyba każdemu sie one podobają :D kiedyś nie lubiłam niebieskich oczów ale przez Jareda zaczeły mi sie podobać :D
No bo oczy Jared ma fajne :D I to nawet nie chodzi o kolor, tylko spojrzenie ma jakieś takie przyciągające :D
Chociaż nie wiem, czy wszystkim się podobają, bo moja mama jak widzi Jareda to mówi "Wyłącz tego rozwrzeszczanego oszołoma" xD
Zgadzam się ;)) Te oczy są hipnotyzujące^^ ale słyszała, że to efekt soczewek kontaktowych ;( Cóż...w każdym bądź razie tępmy pseudo-fanów ;)) xD pozdrawiam ;**
U mnie, w klasie przynajmniej, też raczej nikt nie słucha, albo przynajmniej nie obnoszą się z tym. Dziewczyny i owszem, wiedzą o czym mowa ("Oooo...Marysia słucha rocka") ale chłopacy...Pozwólcie, że spuszczę zasłonę milczenia na ich reakcję, bo niejedna by tu zawału dostała ;)
Proszę wszystkich prawdziwych fanów 30STM o podpisanie się pod petycją-
http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=2794
Jeśli chcecie zobaczyć Jareda Leto w Polsce, nie marnujcie czasu;)
Mam nadzieję, że się uda :)
Pozdrawiam wszystkich!
Hehe to witamy w Clubie 14latków ;)) xD Fajnie wiedziec że nie jestem sama z tych ,,młodszych,, słuchaczy ROCKa ;)) xD pozdrawiam ;**
Marycha nie tylko słucha ale jedzie nawet na ich koncert :D Dziewczyno! Jak ja ci zazdroszczę! Też bym chciała jechać no ale cóż. Półtora roku jeszcze muszę poczekać. Pocieszam się tym, że to, na co się długo czekało lepiej smakuje :D
Będę pewnie miała dużo zdjęć to Ci wyślę ;)
Ale czemu półtora roku?
Wiecie co? Proponuję zamiast wypisywać petycje do menadżerów 30STM to może napiszmy petycję do naszego ministra kultury, bo jak Jared potrzebuje zaproszenia od rządu to z rządem trzeba gadać ;)
"Będę pewnie miała dużo zdjęć to Ci wyślę ;)" dzięki :)
"Ale czemu półtora roku?" bo za półtora roku będę pełnoletnia i w końcu będę mogła pojechać na koncert za granicę sama. No chyba, że wcześniej TSTM przyjadą do Polski :)
"Wiecie co? Proponuję zamiast wypisywać petycje do menadżerów 30STM to może napiszmy petycję do naszego ministra kultury, bo jak Jared potrzebuje zaproszenia od rządu to z rządem trzeba gadać ;)" Ale właściwie po co zaproszenie od ministra kultury? Ja myślałam, że koncerty to sprawa danego miasta. Np. jak chcą Marsów w Gdańsku, to Gdańsk wysyła zaproszenie... nie tak to jest?
""Wiecie co? Proponuję zamiast wypisywać petycje do menadżerów 30STM to może napiszmy petycję do naszego ministra kultury, bo jak Jared potrzebuje zaproszenia od rządu to z rządem trzeba gadać ;)" Ale właściwie po co zaproszenie od ministra kultury? Ja myślałam, że koncerty to sprawa danego miasta. Np. jak chcą Marsów w Gdańsku, to Gdańsk wysyła zaproszenie... nie tak to jest?" Nie wiem. Jared powiedział, że chce zaproszenie od rządu więc mówię o rządzie ;)
lol.. tak czytalam posty.. pierw jakies bitwy.. teraz love is all around me xD.. ale jak tu padly literki o koncercie w polsce, to normalnie kisiel sie zebral i musze powiedziec ze jestem calkowicie z wami i jak cos podpisuje papirek do rzadu xD.. moge sie nawet klucic, ale trzeba go sprowadzic do polski, w koncu mamy polski echelon nie? pozdr dla wszystkich..
Jared forever xD
ja też lubie słuchać Marsów i to duuużo.
ide do sklepu i do Karabasza na osiedlu mowie : poprosze Marsów za czydzieści złotyy biere w reklamówkie i do domu zapierniczam ;D. później tylko mam roboty, bo z czydziestu papierków poodwijać trzeba [chała mała ;/], ale jak już skończe to są Czydzieści Marsy biore do ucha i słuuucham ;)
ale tak na serio jakby Jared nie śpiewał, nie grał w filmach, nie żył marzeniami, nie był czasem wredny, a czasem śmieszny, nie miał ładnego głosu i nie potrafił grać [studiował też sztukę ;) dawno temu, za co ;)], nie reżyserował swoich teledysków to nie wiem czy bym go taak lubiła ;) na serio mówie ;) została by tylko ładna buzia, o której by się zapomniało ;)
mam 17 lat i nie jestem napalona ;) [xD]
moja mama kiedyś też na 30stm 'wyłącz to, ścisz to, drze się w niebogłosy!' xD haha
ale niedawno ogladałam the kill i powiedziała, że jej się piosenka podoba hahaha nie moge [a kiedyś, wyłacz to! ;)] bo te mamy tak mają, że zespołów nie rozpoznają. ostatnio tez jej sie beautiful lie spodobało [wiem bo nogą przytakiwała ;D]
a jak ogladałam Jądro Ziemi to tam na końcu jest 'Echelon' i tata słuchał i mówi nie wyłączaj fajna piosenka [a dla niego wszystkie dzisiejsze zespoły to dno przecież, a nawet żadnych nie zna ;D]
w sprawie oczu nie znam zdania mamy
haha xD
,,biere,,...hmmmm....,,czydzieści,,...no cóż.....no comments....a pomyślałaś też o pozostałych minusach ,,boskiego Jaredzika,,?? bo jakby ktoś z was zechciał zauważyć jego przerośnięte EGO i nazbyt duży pociag do pustych blondi ta rozmowa miałaby jakiś sens...bo jeśli to wszystko dąży do zachwalania Jareda to podziękuje ;/ bądźmy obiektywni i dostrzegajmy nie tylko jego plusy i wzloty, ale też minusy i upadki. ,,Trochę wredny,,....mwhaha....to się uśmiałam^^
No to prawda, że to denerwujące jak ktoś w kółko wypisuje jaki on to nie jest słodki i uroczy, ale najlepiej by było gdyby każdy się zajął sobą, bo z takiego czegoś to tutaj zamiast forum będzie miejsce gdzie można się pokłócić, a już na Filmwebie widziałam takie miejsca, w których zamiast gadać to się kłócą!
W sumie masz racje jeśli chcą się kłócić to niech się kłucą ale poprostu nienawidze kłótni dlatego to napisałam. Chociaż gdybym musiała się kłócić o Jareda i 30 Seconds To Mars to bym to pewnie zrobiła...
ohhh....co za tkliwa przemowa......dajże spokój ;/ Kłótnie są na porządku dziennym tego świata ;/ TEGO nie zmienisz, więc proszę bez takiego gadania ;/ kłócą się?? ich sprawa....ja wiem po której jestem stronie....
ahhh.....złotko nie o takie strony chodzi....tu jest juz WOJNA pomiedzy dwona stronami fanów.....jedni uważają się za lepszych od drugich....i o TE strony mi chodzi....
O ludzie..... Masz teksty jak pierwszoklasista albo gorzej- przedszkolak. Jeśli myślisz, że jesteś fajna to sie mylisz i to bardzo...
ja się do tzw: "fangirl'sów" nie zaliczam, choc przyznam, nie raz się do zdjęcia pana leto wzdychało.
ale ja go uwielbiam za talent (głównie muzyczny) i jestem fanką jego głosu, nie wyglądu.
gdybym muzyków i aktorów "kochała" jedynie za wygląd to słuchałabym taniego popu, oglądała ckliwe i słodkie HSM ecetera.
a no, słucham rocka, którego grają muzycy, no musze przyznać, którzy nie grzeszą urodą.
pozdrawiam.