wszyscy po 1 .. równie dobrze w TOP 101 moze być Zac Efron który jak dla mnie powinien być na samym końcu...;/;/
Po pierwsze to nie jest idiota
po drugie to jest forum dla fanów, a nie antyfanów, więc chyba ci się fora pomyliły
po trzecie każdy da taką ocenę jaką chce a jedynke to ty możesz dostać, bo on na to na pewno nie zasługuje w przeciwieństwie do ciebie
i po czwarte ciesze sie, że jest w tej setce, a ty wyrażaj swoją opinię w jakimś innym miejscu!
Robi tyle, że niektóre fanki zakładają po kilka kont, żeby tam się znalazł :P Nie gorączkuj się tak, i tak ten ranking jest walką pomiędzy fanami różnych osób, a nie rzeczywistą oceną talentu :PP
Ps. Ja nic do jego talentu nie mam, jakby co!
ludzie jest 1000 innych aktorów którzy powinni się znaleźć na tak wysokim miejscu..!
A Leto..? Marna aktorzyna która ma mnóstwo fanek dzięki PSEUDO rockowemu zespołowi ..
tak pseudo rockowy bo jak ktoś zna się na rocku tu w życiu nie nazwie tego ścierwa rockiem jeśli go tak nazywasz to znaczy że jesteś tanim odbiorcom i tak samo jest z nim.. ;/
LETO NA TO NIE ZASŁUGUJE ON JEST ŻAŁOSNY i PRZECENIANY...
1) O gustach się nie dyskutuje.
2) O tym rankingu można wiele powiedzieć, ale na pewno nie to, że jest wiarygodny.
3) Szkoda Twojej klawiatury, bo czegokolwiek byś nie zrobił, i tak nie przekonasz ludzi tutaj, że Jared i 30 Seconds To Mars to badziew. Już próbowali i z marnym skutkiem.
Kropka.
no cóż chyba nie jest taki marny skoro jest w top 100 oczywiście ty się możesz z tym nie zgodzić i ja szanuje twoją opinię, ale z drugiej strony weź pod uwagę to, że 30STM ma nie tylko fanów wśród napalonych nastolatek i ich muzyka jest doceniana przez ludzi, którzy się na tym znają jak i tych jak mówisz tanich odbiorców ;) co do gry aktorskiej Jareda można mu zarzucić wiele słabych ról, ale mnie tylko zastanawia czy obejrzałaś wystarczającą ilość filmów z jego udziałem, aby powiedzieć, że jest złym aktorem i nie zasługuje na docenienie, jednocześnie licz się z tym, że ten ranking nic nie znaczy chociażby ze względu na to, że w wielu przypadkach nie talent aktorski ma znaczenie... no może na tym zakończę swoją wypowiedź aby nikt nie poczuł sie urażony ;)
Już ci mówiłam, że chyba ci się fora pomyliły, bo to jest forum dla fanów, a nie antyfanów i z takimi opiniami to idź z tąd i nie wracaj bo tylko ludzi denerwujesz!!!
Co robi ten idiota w top 100 ?? Widnieje na którymś tam miejscu (nawet nie wiem na którym). Tak jak ktoś wcześniej wspomniał, wiele napalonych na niego lasek zakłada po kilka kont aby Jared "rósł w siłę a wszyscy byli zadowoleni". Czy talent ma czy nie, to chyba rzecz gustu. Jeden powie, że jest zajebisty drugi, że to cieć. Jakiś tam rodzaj sztuki uprawia. Zresztą kogo obchodzi jakiś top 100 na filmwebie ?? Mnie przynajmniej nie obchodzi. A co do zespołu to tak sobie myślę, że skoro ma fanów to jego muzyka do kogoś trafia. Co z tego, że powiem, że Tokio Hotel to gówno, skoro fani i tak będą ich kochać ?? Czy uważam, że TH to gówno ?? Nie wypowiadam się, bo ich nie słucham. Mają fanów to niech tak zostanie, a my nie przejmujmy się sobą najwzajem.
ludzie.
po 1)opanujcie się.
po 2)to jest forum zarówno dla fanów,jak i antyfanów.każdy może tu wyrazić opinię na temat Leto,po to jest Filmweb aby dyskutować.
po 3)jego muzyka to nie pseudo rock.a jeśli ktoś tak uważa to niech poda definicję prawdziwego rocka, ocenimy jak to się ma do 30stm. Jared wyraża siebie i jest artystą
po 4)nie jest idiotą - obejrzyjcie dowolny wywiad z nim
po 5)zasługuje na top100, i to ze względu na świetne role.a że głosują na niego głownie fanki nie jego, a jego urody,to odrębna sprawa.
po 6)jeśli ktoś wyraża takie zdanie o kimś,niech najpierw o nim się coś dowie,takie opinie wygłaszane w ciemno niczemu dobremu nie służą.
frustracja panuje na tym forum,ciekawiej tu niż u Deppa.
Zgadzam się z twoją opinią, ale nie do końca, bo ja nie oceniam go po tym jak wygląda, bo ta strona do tego celu nie powstała tylko oceniam go po talencie aktorskim i pewnie znajdzie się też wiele osób, które robią tak jak ja.
Weź mnie nie przezywaj, bo takie zachowanie jast szczeniackie i tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że to tobie brakuje argumentów. Nie pouczaj mnie, bo to tylko mała literówka, a ja wiem jak to sie pisze i każdemu sie ma prawo coś takiego zdarzyć, i tobie też!!! W ogóle ile ty masz lat, żeby zachowywać się w ten sposób...żal mi ciebie...
Co ma do tego wiek? A Ty ile masz lat, że zdarzają Ci się takie "literówki"? Żal mi Ciebie.
A co powiesz na to, że forum jest i dal fanów i dal anty-fanów, jeżeli tylko mają coś do powiedzenia?
Nic?
Bo nic rozsądnego nie przychodzi Ci do głowy?
Tego się spodziewałam.
Pozdrawiam.
Każdemu zdarzają sie literówkii założe się,że tobie też i nie powtarzaj za mną, bo to oznacza, że to tobie nic nie przychodzi do głowy, a ja w tym forum mam wiele do powiedzenia, o wiele więcej niż ci sie wydaje, a naprzykład to, że szczeliłeś w tej "wypowiedzi" przynajmniej dwie takie literówki----> Nie pisze się "dal" (bo to oznacza co innego) tylko "dla". Oto twoje literówki: "forum jest i dal fanów i dal anty-fanów", no i ile ty masz lat, skoro zdarzają ci sie literówki???
"A co powiesz na to, że forum jest i dal fanów i dal anty-fanów, jeżeli tylko mają coś do powiedzenia?
Nic?
Bo nic rozsądnego nie przychodzi Ci do głowy?
Tego się spodziewałam. "
"(...)nie powtarzaj za mną, bo to oznacza, że to tobie nic nie przychodzi do głowy(...)"
Hahaha!
Strzeliłeś- a nie szczeliłeś.
Ja strzelam, nie szczelam.
W ogóle takiego słowa chyba nie ma.
A "z tąd" i "szczeliłeś" nie są literówkami, bo właśnie przyklad literówki jest w mojej wypowiedzi, jak zechciałaś zauważyć "dal" zamiast "dla".
"Z tąd" i "szczeliłeś" to są błędy ortograficzne.
Rozumiem jakbyś napisała "ztąd", bo "s" i "z" są blisko siebie, ale spacja między nimi? To też literówka?
Pomyśl, zanim napiszesz.
A gdzie Twoje argumenty na temat, który przytoczyłam w mojej wypowiedzi?
Przecież na pierwszy rzut oka widać, że nie jesteś chyba fanką ortografii. Po prostu czas się przyznać do błędu, gdyż "z tąd" i "szczeliłaś" to błędy rażące. Fuj, aż przykro patrzyć.
A co do argumentów na temat forum, to nie będę się wypowiadać, bo to moje zdanie i nie powinno cie to obchodzić...i popraw tą literówkę w twoim nicku...
Mylisz się, powinno mnie obchodzić, bo to właśnie się nazywa "forum", moja droga. Właśnie tutaj DYSKUTUJE SIĘ na temat poszczególnych aktorów.
A, rzeczywiście jest literówka w moim nicku, ale jakoś nie mam ochoty jej zmieniać.
Dobra to sobie dyskutuj z kimś innym, bo ja nie mam ochoty z toba pisać na takie tematy i ta "rozmowa" prowadzi do nikąd. Poza tym, to ktoś tam na dole tego tematu na forum ma fajną opinię na twój temat, musisz zobaczyć :)
Donikąd piszemy razem. xD
Dobra, widzę, że nie masz konkretnych argumentów na poparcie swojej opinii, że forum jest tylko i wyłącznie dla fanów.
Nie chce mi się dyskutować z tak ograniczonym człowiekiem, który nawet nie posługuje się słownikiem ortograficznym.
Pozdrawiam.
typowa idiotka,ktoś ją skrytykuje w rozmowie ,to od razu "nie będę z Tobą rozmawiała" bo korwa zero argumentów w dyskusji i jedyne co miałaby to powiedzenia tak zgadzam sie oh a ten dżared taki boski ojojojojoj (tak BTW jak ogladałem Fight Club to nawet nie zwróciłem na niego uwagi,powie mi ktoś kim była jego postać ? )
Okay. Jasne, każdy może mieć własne zdanie, jednakże uważam, że należałoby zachować większą kulturę. Poza tym jeśli uważasz, że jest marnym aktorem, to podaj powód, dlaczego właśnie takie jest Twoje zdanie.
Poza tym, wystarczy przeczytać to co napisałeś, i w jaki sposób to zrobiłeś, by stwierdzić, że nie masz zbyt dużego pojęcia na ten temat.
Cóż, zresztą widać, na muzyce również się nie znasz.
No proszę ,co za mocne słowa!
Nie jestem zagorzałą fanką pana Leto,ale nie będę krytykowała go tylko dlatego,że udało mu się skupić uwagę dużej rzeszy ludzi tych młodych i tych nieco starszych.
Czym mierzymy talent aktorski?....ilością zagranych filmów?....nie,chyba nie,jest to raczej niewiarygodny wskaznik....to może ilością zagranych komedii romantycznych?-tu faktycznie Leto odpada,bo ja osobiście nie znam takich filmów z nim,ale również skłaniałabym się do tego,że nie jest to miarą talentu[a z takim wyglądem zrobiłby furorę w tym gatunku filmowym].....to może talent rozpoznajemy po ilości kasowych filmów na koncie?....no nie,bo udany film w dużym stopniu zależy od scenariusza.
Leto nie posiada ani imponującej ilości ról filmowych,żadnych komedii romantycznych,kasowych filmów również mu brak-czyli beztalencie,marny aktorzyna-ale to nie prawda!
Utalentowany aktor nie szuka ról łatwych,prostych i przyjemnych tylko takich,które pozwolą mu się wykazać kunsztem aktorskim[ łatwiej zagrać amanta niż narkomana ],takich które zapadają nam widzom na długo w pamięci....takie role w swoim dorobku posiada Leto,są to role trudne,mroczne i mało sympatyczne ale za to bardzo wyraziste i bolesne, role o których wolelibyśmy zapomnieć,bo dotykają ludzkiej sfery życia,pokazują ciemną stronę ludzkich zachowań [nie będę wymieniała tytułów,bo Ci co znają jego filmografię wiedzą jakie filmy mam na myśli a laików nie mam zamiaru uświadamiać].
Co by nie powiedzieć Leto jest młodym świetnie zapowiadającym się aktorem,który jak do tej pory nie bazował na swoim wyglądzie [ wręcz sie nawet oszpecał do niektórych filmów ] a karierę budował na przekazie psychologicznym granych postaci.
Jest jedynym z nielicznych aktorów [a może nawet jedynym ]któremu udało sie połączyć film z muzyką [jedno i drugie robi z olbrzymią pasją] trzeba go za to podziwiać,że potrafi połączyć te dwa trudne zawody i to z dużym powodzeniem.
Można nie lubić go jako aktora,można nie lubić muzyki 30 STM ale nie można przejść obok jego kariery obojętnie..... i dlatego jest bardzo dobrym aktorem,bo świetnie gra na naszych uczuciach,wywołuje w nas sprzeczne opinie a tego nie dokonał by żaden miernota.
świetne! na prawdę nie sądziłam, że na tym forum ktoś może tak fajnie opisać Jareda. oglądałam prawie wszystkie jego filmy bo jestem zagorzałą fanką. to prawda że jego role są trudne i bolesne. po requiem dla snu wolałam zapomnieć o tym kim tam był i jaki był. rozumiem że ktoś może go nie lubić, ale żeby nazywać utalentowanego człowieka który robi w życiu to co lubi idiotą to delikatnie mówiąc nie na miejscu i świadczy tylko o ograniczonym myśleniu tej osoby
Nie wiem, czy założyciel tego tematu oglądał Requiem Dla Snu. Jared zagrał tam bardzo dobrze, na pewno była to jego jedna z lepszych ról. Poza tym w każdą rolę wkłada dużo pracy, tj. Rozdział 27, w którym wcielił się w zabójcę Johna Lennona. Nie uważam też żeby 30STM grało słabą muzykę.
Bardzo go lubię jako aktora i muzyka.
Pozdrawiam.
ja go kupuję jako artystę, podoba mi się jego głos, muzyka jaką gra i nie wiem czy zasługuje na bycie w pierwszej setce ale rolą w Lord of war pokazał ze grać potrafi
Jeżeli ktoś umieścił go w tej setce to na pewno na to zasługuje. Jeżeli są od niego aktorzy lepsi to zastanawiające czemu na nich nie głosują... Ja sama uważam, że jest paru którzy powinni być wyżej od niego, ale to tylko moje zdanie i widocznie ci aktorzy o których myślę mają mniejsze grono fanów co oznacza nie mniej nie więcej tylko to że jednak pod jakimś względem są słabsi...
Co do forum to uważam, że każdy ma prawo się tu wypowiedzieć bez znaczenia czy pozytywnie czy negatywnie, ale powinien to robić z pewną kulturą a nie wylatywać z tekstem "beznadziejny cienias, gra muzykę do dupy i jak w ogóle ktoś to może nazwać rokiem?" Każdy ma swój gust...niektórzy słuchają Tokio Fotel i trzeba to jakoś zdzierżyć. A i jeszcze to co robi Blackdiamond to jest już w ogóle co najmniej śmieszne... Wiesz co skarbie jest taka strona www.sjp.pl i tam sobie popisz troszeczke. Prócz tego są jeszcze takie telefony co sie zaczynają 0 700... tam cię też z chęcią wysłuchają...
ja was normalnie nie kapuje !! tak jak juz ania powiedziala ze to forum dl;a fanow a nie ANTYfanow a to roznicaaaaaaa!!!! wiec nie wiem po jakiego grzyba sie wtryniasz w to ??!!
a i na poczatek nie znosze jak mi ktos wytyka bledy jak pisze na forum..wiec nie wytykajcie bo to zaaalosneeeeeeeeeeee!!
Mi wytykają błędy, zobacz se troche wyżej, a ten wpis, o którym ci mówiłam został zablokowany i bardzo dobrze... :D
a ja ciebie bronie bo co prawda ja jareda nie lubie ale ciebie lubie w koncu jestes moja przyjaciolka
Straaasznie mi się przykro zrobiło, że mnie tak chamsko obgadujecie -.-
A największą wadą człowieka jest to, że nie umie się przyznać do błędu.
Wolałabyś, żeby nikt Ci nie mówił, że się mylisz i na podaniu o pracę napisałabyś: "z tąd" albo "szczelam"? Myślisz, że przyjęliby Cię?