wszyscy po 1 .. równie dobrze w TOP 101 moze być Zac Efron który jak dla mnie powinien być na samym końcu...;/;/
Forum jest dla wszystkich, nie tylko dla fanów zaślepionych tylko jednym aktorem, którzy nie przyjmują do siebie żadnej krytyki pod jego adresem.
Myślę, że tutaj się powinny wypowiadać osoby, które miały jakąkolwiek styczność z tym aktorem. Gdyby forum było tylko dla fanów, to przy takiej aktorzynie jak Paris Hilton byłyby same opinie: Świetna, cudowna i utalentowana! Co za bzdury, aż żal mi się was robi.
Widze, ze ta rozmowa prowadzi do nikąd, a w was denerwuje mnie, że nie potraficie sie zamknąć w pół słowa tylko cały czas komentujecie mnie zamiast Jareda, a to jest forum o nim, a nie o mnie.
Dobrze, Kochanie, na pewno tam zajrzę i na pewno dojdę do bardziej konstruktywnych wniosków niż na tym śmiesznym forum.
Jak dla mnie to największe smuty to pieprzy blackdiamond... w ogóle zaczyna takie kłótnie z dupy... Jak dla mnie Ania to najlepiej ją olać z góry na dół, bo się dziecku nigdy nie znudzi. Chociaż w kwestii tego, że to forum tylko dla fanów się z tobą nie zgodzę :P
Ale fanką Jareda jestem. Tak żeby nie było żadnych wątpliwości... :D
Dobra, olejcie się wszyscy nawzajem i właźcie sobie w dupska.
Dlatego, że uważam, że "Ania" nie ma żadnych argumentów i, że robi błędy ortograficzne to pieprzę smuty? Dziękuję bardzo.
Myślałam, że dyskutuję z człowiekiem na poziomie.
a ja myslalam ze dyskutuje z kims kto cokolwiek rozumi sorki mylilam sie moj blad to do balckdiamond
a ten tekst z dupami itp byl zalosny
no tak jeszcze wyjdzie na to ze ja i ania jestesmy debile a wy to wielkie mozgi a ty balckdiamond gdybys byla na rozmowie w sprawie pracy i bys byla taka bezszczelna to cie by przyjeli hmmm zobaczmy ...NIEEEEEEEEEEEEE
no ja nie wiem ale wiesz tak jak one to powiedzialy jestesmy zalosne ...i maj naprawde duurzy slownika ale my mamy wiekszy i odrazu mowie ze jak ktos mi znowu napisze ze cie mam pisac Ćię to chyba go zmiote z tego forum (dotyczy to kazdego bladu jaki zrobie )to nie szkola wiec sie prosze odwalic
dzięki za wsparcie, ale ja jej nie będę olewać tylko spróbuje to zakończyć, ale co z tego wyjdzie to niewiem...
Akurat tu nie ma sensu polemizować; każdy wie swoje i najwidoczniej nikt nie ma ochoty zmienić swojego nastawienia... jest, powiedzmy, niezłym aktorem. Nigdy nie dorówna mistrzom, miał natomiast kilka dobrych ról.
Hardcore XD Jared Leto według mnie to świetny aktor i muzyk. Jest przystojny. Fajne, ze ktoś się z tym nie zgadza, był by nudno, gdyby każdy miał takie same poglądy. Dla mnie byłoby na przykład chore, gdyby do 100 trafił Zac Efron, czy jak on tam, sama chyba bym strzeliła do siebie, no ale ja mam inny gust nie?
Oj tam od razu nie dorówna... Myślę, że ten gość może mieć dużo więcej do powiedzenia niż się niektórym wydaje :)
Wiesz...patrząc na to w jaki sposób podchodzi do tej roboty widać, że mu zależy i daje z siebie wszystko jak się za coś bierze. Na pewno w jakiś sposób z filmu na film będzie swoje umiejętności rozwijał, a do czego dojdzie to zobaczymy. Poza tym to chyba nikt nie powinien zaprzeczyć, że chłopak niewątpliwie zdolnym jest. Najpierw o ile się nie mylę jakaś art szkoła potem aktor i piosenkarz. Wszechstronnie uzdolniony artysta, a po takich to się różnych rzeczy można spodziewać. Ja coś na ten temat wiem, bo moja siostra chodzi do plastyka :P
Przesadzacie. Taki ranking, jak na filmwebie nie obrazuje niczego i nie jest obiektywny. Ja sama dałam mu dychę, a to tylko dlatego, że niezła z niego du*a :D Co w sumie nie znaczy, że kiepski z niego aktor, bo gra całkiem dobrze.
Przyczepić by się można było raczej do propozycji Oscara dla Heath'a Ledgera, co dla mnie jest zwykłą kpiną, bo jego Joker - fakt, był dobry, ale nie do tego stopnia żeby dać mu Oscara ;)
Tu się z tobą zgadzam... ;]
Chociaż ja w ogóle prawdę powiedziawszy nie przepadam za tym aktorem, ale parę dobrych ról zagrał.
Ojej, ludzie ale wy dziwni jesteście :D Ta rozmowa jest całkiem bez sensu, po pierwsze: Domish nie denerwuj się tak bo się zapowietrzysz/zmarszczki ci wyskoczą/żyłka ci pęknie (niepotrzebne skreślić). Jareda już w Top 100 nie ma, nie wiem co się tak pieklisz, to tylko "jakiś tam" aktor, a że ma swój pseudo rockowy zespół to jego sprawa (nie na to forum, bo to forum o filmach!). Ja osobiście przyznam, że lubię tego "aktorzynę", jest dobrym aktorem, dobrze gra, ale "dobra gra" to pojęcie względne. Jeszce tam ktoś pisał, że to forum dla fanów: uprzejmie informuję, iż jest to forum do wyrażania swoich opinii: i dla fanów i dla tak zwanych anty-fanów. Jak ktoś napisze, że JL jest zajebisty, my możemy napisać pod spodem, że się nie zgadzamy bo on jest pseudo rockmanem, szmirą jakich mało i ogólnie "blee", albo na odwrót.