Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 715 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

jeeeezu! Jeden z najprzystojnieszych aktorów, a wy tu wrzuciliście taaakie wstrętne zdjęcie! Przecież on jest tutaj brudny! Domagam się zmiany!

Filmomanka

Mnie się to zdjęcie podoba. A u tego aktora walory zewnętrzne są najmniej istotnym atutem, gdyż jego umiejętności są naprawdę imponujące. Także wygląd nie jest tu najważniejszy...

Mimi_Yoshi

No ale jaki ma sens umieszczanie na filmwebie zdjęcia gdzie on jest BRUDNY? Brzydko nie wyszedł, ale ten brud? WTF? Zrozumiałabym, gdyby w internecie nie było innych jego zdjęć, ale ich jest pełno - gdzie wygląda niebo lepiej.

Filmomanka

Przepraszam, że to mówię, ale czy ty przypadkiem nie masz problemów z pedantyzmem? Poza tym on jest specjalnie ucharakteryzowany na to zdjęcie... Jakbyś nie zauważyła:), także nie ma się co rozwodzić nad takim błahym powodem. Tylu ludzi dziś zostało rannych podczas katastrofy w Chorzowie, 12 osób na pewno nie żyje. Mieszkam niedaleko Chorzowa. Boję się, że był tam któryś z moich znajomych, a ty się rozwodzisz nad tym zdjęciem... Także naprawdę, to niezwykle błahy powód. Ja uwielbiam Jared'a za to jakim jest aktorem, piosenkarzem, wszechstronnym człowiekiem, a nie za to jak wychodzi na zdjęciach.

Mimi_Yoshi

Oczywiście nie chciałam Cię obrazić, nic z tych rzeczy, po prostu wyrażam własne zdanie:). I pozdrawiam, bo z tego co widzę lubisz Jared'a:).

Mimi_Yoshi

Ach tam, od razu pedantyzm. ;] Bałagan mam w pokoju jak nikt inny, na krześle leżą porozwalane ciuchy. Wiem, dookoła wszędzie jakieś katastrofy itp. a ja się przejmuję jakimś głupim zdjęciem(no ale fakt faktem masz rację). ;] Nie zrozum mnie źle. Chcę tylko podkreślić, że na filmwebie często są takie zdjęcia pierwsze z brzegu. Zamiast wybrać jakieś lepsze, dają z jakąś charakteryzacją itp. :] Też lubię Jareda za wszechstronność,ale wbrew pozorom nie jestem jakąś fanatyczką.:] pozdrawiam

Filmomanka

Może i brudny, ale gdyby wszyscy ludzie z 26 grudnia rodzili się tak samo piękni jak on, to też byłabym taka X)

Tender_L

Ja tez nie jestem fanką Jared'a, która nałogowo patrzy na jego zdjęcie, które postawiła sobie na szafce przy łóżku. Po prostu lubię to, co robi i jaki jest. Pozdrawiam. A tak poza tym, słuchasz 30stm? Chętnie porozmawiałabym z kimś na temat zespołu Jared'a. Uwielbiam go (i zespół i aktora:D).

Mimi_Yoshi

Słucham, mam kilka mp3 i mam zamiar kupić "Beautiful lie" tylko wszędzie jest dosyć drogo. Są świetni, nie ma to jak taki.. hmm alternatywny rock;)