jeeeezu! Jeden z najprzystojnieszych aktorów, a wy tu wrzuciliście taaakie wstrętne zdjęcie! Przecież on jest tutaj brudny! Domagam się zmiany!
Mnie się to zdjęcie podoba. A u tego aktora walory zewnętrzne są najmniej istotnym atutem, gdyż jego umiejętności są naprawdę imponujące. Także wygląd nie jest tu najważniejszy...
No ale jaki ma sens umieszczanie na filmwebie zdjęcia gdzie on jest BRUDNY? Brzydko nie wyszedł, ale ten brud? WTF? Zrozumiałabym, gdyby w internecie nie było innych jego zdjęć, ale ich jest pełno - gdzie wygląda niebo lepiej.
Przepraszam, że to mówię, ale czy ty przypadkiem nie masz problemów z pedantyzmem? Poza tym on jest specjalnie ucharakteryzowany na to zdjęcie... Jakbyś nie zauważyła:), także nie ma się co rozwodzić nad takim błahym powodem. Tylu ludzi dziś zostało rannych podczas katastrofy w Chorzowie, 12 osób na pewno nie żyje. Mieszkam niedaleko Chorzowa. Boję się, że był tam któryś z moich znajomych, a ty się rozwodzisz nad tym zdjęciem... Także naprawdę, to niezwykle błahy powód. Ja uwielbiam Jared'a za to jakim jest aktorem, piosenkarzem, wszechstronnym człowiekiem, a nie za to jak wychodzi na zdjęciach.
Oczywiście nie chciałam Cię obrazić, nic z tych rzeczy, po prostu wyrażam własne zdanie:). I pozdrawiam, bo z tego co widzę lubisz Jared'a:).
Ach tam, od razu pedantyzm. ;] Bałagan mam w pokoju jak nikt inny, na krześle leżą porozwalane ciuchy. Wiem, dookoła wszędzie jakieś katastrofy itp. a ja się przejmuję jakimś głupim zdjęciem(no ale fakt faktem masz rację). ;] Nie zrozum mnie źle. Chcę tylko podkreślić, że na filmwebie często są takie zdjęcia pierwsze z brzegu. Zamiast wybrać jakieś lepsze, dają z jakąś charakteryzacją itp. :] Też lubię Jareda za wszechstronność,ale wbrew pozorom nie jestem jakąś fanatyczką.:] pozdrawiam
Może i brudny, ale gdyby wszyscy ludzie z 26 grudnia rodzili się tak samo piękni jak on, to też byłabym taka X)
Ja tez nie jestem fanką Jared'a, która nałogowo patrzy na jego zdjęcie, które postawiła sobie na szafce przy łóżku. Po prostu lubię to, co robi i jaki jest. Pozdrawiam. A tak poza tym, słuchasz 30stm? Chętnie porozmawiałabym z kimś na temat zespołu Jared'a. Uwielbiam go (i zespół i aktora:D).