Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 382 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

na forum o J.L. dowiedziałam sie że bedzie on grał w kilku odcinkach tego świetnego serialu, czy ktoś wie coś więcej?

Zelku

To wszystko, co na ten temat znalazłam:
Być może już niedługo w serialu "Gotowe na wszystko" zobaczymy przystojnego aktora Jareda Leto, którego pamiętamy z roli Hefestiona w "Aleksandrze". 35-letni aktor otrzymał propozycję zagrania kochanka Gabrielle Solis (w tej roli Eva Longoria).

Czyjaś wypwiedź z jakiegoś forum xD:
To juz potwierdzone, bedzie grał w "gotowe na wszystko" Tak a propos on ma 34 lata bo urodził się 26 grudnia. Eh, jakoś nie wyobrazam go sobie w roli sprzedawczyka. xD

Jared Leto otrzymał propozycję zagrania nowego kochanka Evy Longorii w serialu 'Gotowe na wszystko'.

Producenci chcieliby podobno, aby przystojny aktor wcielił się w postać pracownika miejscowego sklepu, który zakochuje się w ognistej piękności Gabrielle Solis.

Jeżeli Leto przyjmie proponowaną mu rolę, prawdopodobnie będzie musiał poświęcić trochę czasu na przygotowania dla niej, ponieważ do swojej ostatniej roli zabójcy Johna Lennona w filmie 'Chapter 27' przytył aż 23 kilogramy.
(fot. AFP)

Jared Leto zakocha się w Gabrielle
Jared Leto to kolejny aktor, który ma szansę wystąpić w serialu "Gotowe na wszystko". Negocjacje na ten temat trwają.
Jared ma być kolejnym wielbicielem pięknej Gabrielle (Eva Longoria).

Eva Longoria odchodzi

Eva Longoria, grająca rolę Gabrielle Solis, chce zająć się swoją karierą filmową. Dlatego nie zamierza przedłużać kontraktu z producentami "Gotowych na wszystko". Wyznała nawet, że chciałaby, aby popularność serialu spadła. Producenci nie mieliby wtedy powodu, aby go dłużej kręcić.

Gotowy na wszystko Jared Leto

Jared Leto najprawdopodobniej dołączy do obsady serialu "Gotowe na wszystko".

Leto pojawi się w 4 odcinkach popularnego amerykańskiego serialu. Jego bohater będzie pracownikiem sklepu spożywczego i stanie się nowym obiektem zainteresowania Gabrielle, odtwarzanej w serialu przez Evę Longorię.

Leto mogliśmy niedawno oglądać na polskich ekranach w produkcji "Pan życia i śmierci", gdzie wystąpił u boku Nicolasa Cage'a. Ostatanio pracował nad "Chapter 27", opowiadającym o morderstwie Johna Lennona

-------------------
Praktycznie dużo się powtarza, ale wkleiłam to odrazu po znalezieniu, ale najdziwniejsze jest to... że skoro odtwórczyni tej roli ma odejść (jeśli ta będzie), to bez sensu dawanie tego wszystkiego, bo wtedy Jared nie wcieli się w tą postać. Mam nadzieję, że to tylko plotki...

Zelku

Oglądałam wywiad z Jaredem w którym powiedział, ze nawet nie ogląda tego serialu, więc raczej w nim nie zagra:P