Jak tam wrażenia po koncercie w Rybniku? Czy to prawda, że Shannonowi nie udało się dojechać na koncert? Dla mnie to nawet dobrze, przynajmniej kasy nie marnowałam i mniej żałuję, że mnie tam nie było
Czy ktoś z was widział może transmisję w internecie? Bo ja szukałam i nie znalazłam nic oprócz strony, która zżerała kasę za sms (60 dych w plecy) a transmisji na niej nie było
Widziałam go dziś w Krakowie <3 uśmiechnął się do mnie, przechodząc koło lodziarni, w której pracuje !
O dziwo nie :) poza tym to tylko człowiek, jak sam nie robi wokół siebie szopki to ludzie nie zwracają na niego aż takiej uwagi, zwłaszcza w Polsce :)
Aaa Jareda. Powiem Wam, że rok temu rozmawiałam z nim w Warszawie na IF, szybko bo szybko ale jednak, w niedzielę go mijałam i nie wiem czemu, ale już nie "jaram" się tak strasznie tym, tylko..no jak zwykły, normalny człowiek no! :)
Shannon ponoć w więzieniu w LA rezyduje ostatnio, więc do Polski nie dotarł.
ps. i tak jestem w szoku, że Jared tak po prostu sobie chodził po Krakowskim rynku i nie wzbudzał żadnej sensacji :P
nawet wrzucił zdjęcie na instagrama z plant krakowskich :) http://instagram.com/p/plxcJITBdu/
jak dla mnie to jest całkiem normalne :)
Z tego co wiem to go wypuścili przed koncertem, miał być, ale dostał zakaz opuszczania kraju czy jakoś tak.
Koncert był cudny. A Jared umie sobie zjednać publiczność, po prostu profesjonalizm. Najbardziej zaskoczyło mnie to,że tak bardzo zmienia się polska publiczność, wszyscy śpiewają po angielsku każdą piosenkę, znak czasu. I dobrze. Nie jestem w tej młodszej grupie, raczej zawyżam średnią wieku fanek 30 STM ;-), ale na szczęście nie byłam tam jedyną z tego przedziału, a wszystko dzięki córce i dzięki jej za to!!!! PEACE end LOVE!!
Shannona nie było (zakaz opuszczania kraju), niestety bo miałam wkupione spotkanie z zespołem, więc 1/3 pieniędzy straciłam zwłaszcza, że to jego najbardziej chciałam spotkać. Ale koncert i tak był niesamowity. Jared jest w końcu perfekcjonistą i nie pozwoliłby by coś poszło nie tak:)