http://bp1.blogger.com/_kJDvUNOsdoY/R5YoJNWZoMI/AAAAAAAAExE/xcrjKKVYeZk/s1600-h/ 1zdlobave1.jpg
yyyy o co tu chodzi?? dlaczego akurat to okropne babsko??
miejmy nadzieje, że był w stanie głębokiego upojenia alkoholowego....
Też mam nadzieję, że w grę wchodziła duża ilość alkoholu.... Bo jeżeli świadomie lubi takie "kobiety" jak Paris, to dla mnie jego hmmm godność ?? spadła duuuużo w dół....
Troche mną wstrząsnęło to zdjęcie . Ale nagini ma rację , on nie pije alkoholu , przynajmniej ja tak twierdzę .....
Ale sam fakt, że wybrał tą panią.... Zresztą w sumie ja w jego życie prywatne nie będę wnikać niech robi co chce, czekam na jego nowe filmy i 3 płytę... Chociaż i żal takiego fajnego faceta dla takiej egoistki...
to ona była naćpana i sie na niego rzuciła i go obmacywała a nie on ją chociasz nie wiem czemu sie na to godził...
Uważam, że Cameron i Scarlett wcale nie są głupie. Ale mam nadzieję, że Paris rzeczywiście się naćpała, a Jaredowi może podobało się, jak ona całuje :0 Ale nawet, jeśli by byli razem, to i tak szybko by zerwali.
zwariowałaś ? ? ? To najgorsza szmata!!! Skoro nie był pijany to ślepy, a moze naćpany? Bez urazy Jared...to zdjęcie Cie zbłaźniło...mam nadzieje że już zmądrzał ;)
http://buzznet-93.vo.llnwd.net/assets/users16/xxvikixx/default/Tomo_Last_Night.. ._Norwich_UEA_03_02_08_Credit_L--large-msg-120212089914.jpg
http://buzznet-81.vo.llnwd.net/assets/users16/xxvikixx/default/Tim_Last_Night... _Norwich_UEA_03_02_08_Credit_La--large-msg-120212082221.jpg
http://buzznet-81.vo.llnwd.net/assets/users16/xxvikixx/default/Tim_Last_Night... _Norwich_UEA_03_02_08_Credit_La--large-msg-120212082221.jpg
:)
Ja się Jaredowi nie dziwię - Paris to fajna laska :). Zresztą zazwyczaj rockmani są z takimi laskami typu Paris ;).
jetsem w szoku mam nadzieje ze ta fota jest stara paris nie zasluguje na niego a pozaty,m mowiela ze nie potrzebuje teraz chlopaka:-(
no masakra :/ Nie rozumiem Jareda. Niby nie lubi pustych lalek (odgryzł barbie głowe na scenie <brawo> :D) a zadaje sie z laskami typu Hilton i Lohan. Już gorzej nie można :| Jared! Masz piękne oczy! Otwórz je wreszcie! :D
Jacy wy naiwni jesteście. Facet zapewne przebiera pannami dowoli, nie tylko pije, ale i pewnie do czynienia miał z dragami. Świat show-biznesu to nie klasztor, tam wszelka wstrzemięźliwość jest źle widziana.
dobre określenie 'Show-Biznes to nie klasztor'
W sumie to Leto niedługo może zbrzydnąć, czas go ściga i już takie młode laski pokroju Paris NIE będą NA niego leciały, teraz może sobie poużywać.
hmmm nie zgodze sie z wami;/
po zagraniu w Requiemie na 100% Jared nie wziąłby dragów za nic , bo wie do czego doprowadzają.A wogóle nie sądze by jego uroda przeminęła bo on pomimo swojego wieku cały czas wygląda młodo:) i to w najbliższym czasie sie nie zmieni:D
I moi kochani Jared ma 37 lat ( w tym roku znaczy sie bedzie miał ). Faceci w jego wieku (wystarczy popatrzec na naszych Polaków ale nie tylko)mają wielką oponkę i są prawie łysi albo mają ogromniaste zakole (np. Majdan ma 35 lat a o stanie jego włosów szkoda gadać), a Jared dba o siebie , ma piękną klatę, żadnych zmarszczek,włosy bujne i sexy:D i co najważniejsze jest szczuplutki i umięśniony!!!! On o siebie dba i nigdy sie nie zamieni w takiego brzuchastego kolesia.
A co do pani Hilton i Lohan , nie wiadomo czy był z Lohan (paparazzi tak piszą że byli pomimo ze nie wiedzą na 100%;]),a Paris suka sama na jego kolana właziła i go całowałą . On jest dżeltelman to przecież ją nie zrzuci na ziemię!Z reszta mógł sie z nia całowac aby wybuchł skandal by promować nowy teledysk:)
pozdro dla fanów marsa i Jareda:D
To znaczy... ja powiem tak. Juni ma bardzo dużo racji. Jared jakimś cudem jest rockmanem, któremu sodówa nie uderzyła do głowy i on by nigdy nic nie wziął. I w ogóle wielkie pokłony w jego stronę za to, że nie zapomniał o tym, kim był wcześniej i się nie wywyższa. To jest wielka sztuka. Dżentelmanem jest i co z tego, że się z Hiltonką całował? Niezła z niej laska. Nieważne, że pusta. To był nic nie znaczący pocałunek, tylko media halo muszą robić. Jakoś jak się Shann całował z jakąś dziewczyną w teledysku The kill to nikt sobie z tego nic nie robił. Tylko tutaj och, paparazzi ich "przyłapali".
Ale co do tego wyglądu, to się nie do końca zgodzę. Fakt, teraz Jared wygląda super, niczego mu nie brakuje. Ale czasu nie da się zatrzymać. Ile jeszcze będzie wyglądał świetnie? 5 lat? 10? 20? Kiedyś to się skończy. Ale przecież nie wygląd jest w człowieku najważniejszy. Nigdy sie nie zmieni to, że jest megautalentowany aktorsko i wokalnie i to, że jest super człowiekiem, mimo sławy :) I TO JEST NAJWAŻNIEJSZE! :D
Skąd wiesz jakim jest człowiekiem??
"Jakoś jak się Shann całował z jakąś dziewczyną w teledysku The kill to nikt sobie z tego nic nie robił."- właśnie to był teledysk, mało to ludzi całuje się w teledyskacz, nie wspominając już o filmach. To ich praca...
a co do paris to nie robie tu wielkiego halo tylko po prostu nie trawie tej laski.
no ale 20 lat to i tak długo
bedzie sexownym 60 latkiem :D:D:D
zreszta każdy ma prawo sie zabawić i to jego sprawa z kim się całuję ja już o tym zapomniałam bo to był tylko jednorazowy pocałunek nic nie znaczący!!
a ja i tak nie lubię jej teraz dziwka jest z Benjim!!! ;(;(;(
a ty jeśli podoba ci sie Jared (widze że masz jego zdjęcie w avatarku) to powinnaś go bronic a nie na niego najeżdżać :P:P
Jared jest idealny!!!! moze i ma wady ale to mój ideał mężczyzny!!!:D:D
i odwalcie sie od niego !!!
To, że go lubie nie znaczy, że mam mu wystawiac ołtarze, modlic się do niego i wmawiac wszystkim jaki jest wcpaniały, cudowny itp.
Poza tym muszę cię niestety uswiadomic idalanych mężczyz nie ma... ( a tak na marginesie jeśli coś jest idealne to nie mam wad :) )
I wcale nie niego nie najeżdzam, szanuje go jako artyste.
I gdybym była niemiła, powiedziałabym, że przez takie komentarze, Jared uważany jest(przez niektórych) niesłusznie, za idola nastolatek, beztalencie o ładnej buzi, niczym Tokio Hotel czy inne gwiazdki show biznesu... i to jest przykre
mhmm no wiesz zależy dla kogo moim zdaniem istnieją idealni mężczyźni ale jest ich niestety bardzo mało
Jared moze ma wady ale dla mnie one i tak nie są tak znaczace zresztą jakos nawet nie mogę powiedzieć jakie te wady są
i nie każdy idol nastolatek jest beztalenciem nie cierpię Tokio Hotel i tu sie zgodze ze te dzieciaki zrobiły sławe a z porównaniu z zespołem 30stm to totalne dno! ale jest wielu artystów np. Justin Timberlake który ma talent nie dosc że swietnie śpiewa pisze doskonałe piosenki i do tego genialnie tańczy
takze go podziwiam za wielki nawet ogromniasty talent aktorski ale nie tylko to bo kto by się ze mną nie zgodził jaki to sexowny mężczyzna i idealny muzyk az brak mi słow żeby opisać jego wspaniałą karierę dziwie się poprostu że nie stał sie jeszcze bardziej sławniejszy i jestem wrecz zarzenowana tym że te dzieciaki TH wygywają w róznych konkursach z tak znakomitym zespołem!
Ej ty się wkońcu zdecyduj czy go znasz czy nie bo najpierw piszesz:
"ale wiem jaki on jest i znam jego charakter
zawsze jest szczery i nie sadze żeby kogos udawał"
a później:
"Jared moze ma wady ale dla mnie one i tak nie są tak znaczace zresztą jakos nawet nie mogę powiedzieć jakie te wady są".
Co do Justina to się nie zgodzę bo dla mnie to żaden talent robić to co on robi.
Są też totalne beztalencia, które już wogóle są wielką pomyłką tego świata ale taki jest właśnie showbiznes:/ Bardziej liczy się show i biznes niż prawdziwy talent:/
I już od tego sexowny i jaki to on tam nie jest, niedobrze mi się robi:/
Znam go na pewną skalę
nie moge powiedzieć bo nic nie przychodzi mi do głowy bo jak narazie same plusy u niego widze :P
zreszta dla niektórych jakies wady moga znaczyć zalety
moze ktos nie lubi jak Jared przeklina albo ze w dzieciństwie kradł i siedział przez to w więzieniu ale u mnie ma za to plusa, bo mnie odpowiadają źli chłopcy a nie ustatkowani i grzeczni :P
wiec trudno tu gadac o jego wadach :P
No moze dałam zły przykład ale ja uwazam ze on ma talent widocznie go nie znasz ale mniejsza z tym. ale np taki Johnny Deep (ja go lubie za rolę w piratach ale nie podkochuję się w nim) ma wiele fanek i widac ze jest swietnym aktorem moze nie jest (przynajmniej moim zdaniem :P) przystojny i sexowny ale wiele jego fanek tak uważa.
zgodze sie z tobą ale przynajmniej przez to jest na co oko zawiesic :P :D
"To, że go lubie nie znaczy, że mam mu wystawiac ołtarze, modlic się do niego i wmawiac wszystkim jaki jest wcpaniały, cudowny itp.
Poza tym muszę cię niestety uswiadomic idalanych mężczyz nie ma... ( a tak na marginesie jeśli coś jest idealne to nie mam wad :) )
I wcale nie niego nie najeżdzam, szanuje go jako artyste.
I gdybym była niemiła, powiedziałabym, że przez takie komentarze, Jared uważany jest(przez niektórych) niesłusznie, za idola nastolatek, beztalencie o ładnej buzi, niczym Tokio Hotel czy inne gwiazdki show biznesu... i to jest przykre"
Zgadzam się w 100% :)
Dobrze że są tu takie osoby które doceniają artystów za twórczość a nie za wygląd. I co więcej powiedziałabym że nie ma idealnych ludzi bo nikt nie jest idealny, każdy ma wady.
I zgadzam się że to jest przykre, to jest cholernie przykre nie tylko dla niego , czy dla zespołu ale także dla Echelonu i fanów gdy ktoś Cię szufladkuje a nic o Tobie nie wie, i nawet nie próbuje się czegoś dowiedzieć tylko opiera się na przypuszczeniach, plotkach itp.
Ale widocznie dla niektórych jest to łatwiejszy sposób "poznawania" bo nie wymaga dużego wysiłku.
Też kiedyś Jareda był dla mnie ideałem. Tylko to mija. I zgadzam się z poprzedniczką, że jeśli lubię Jareda to nie muszę go ubóstwiać i wszystkie jego występki itp przyjmować z pokorą, ah no niestety ale i tak go kocham. Wkurza mnie czasem z teledyskami (chodzi o ich datę premiery jak bylo z ABL) i trochę mnie wkurza u niego to kreowanie tego "niedostępnego" (gdzieś przeczytałam "Księciunia" :)) Teraz zespół 30stm dla większości to tylko Jared. I tak będzie jak nie zaczniemy doceniać ich muzykę a nie śliczną buźkę (w jakiejś gazecie napisali, że grają "metal dla dziewcząt"........)
"dziwie się poprostu że nie stał sie jeszcze bardziej sławniejszy"
Czy sława jest dla ciebie wyznacznikiem jakości??
Szczerze mówiąc, to wolałam, kiedy byli mało znanym w Polsce zespołem, mieli grupę wiernych fanów a różne szmatławce nie wypisywały głupot na ich temat.
A tak wogóle to chciałabym zobaczyć Jareda w kinie, bo niedługo zapomninmy,że jest aktorem, i to nie bylejakim.
I oczywiście czekam na nową płyte:)
oczywiscie ze nie jest wyznacznikiem ale po prostu sama sie dziwie że show biznes kręci sie wokół show a nie koło talentu
...ale takie jest życie...
Moim zdanie w Polsce by sie marnował po co ludzie zakładają zespoły?
żeby byc sławni co nie? a nie bo to zeby sobie grać. tak samo Jared mógłby sobie grac bo knajpkach czy na darmowych koncertach
co innego mieć miliony fanów a co innego kilkadziesiat kazdy artysta dąży to pokazania się swiatu
Ja oczywiscie nigdy nie zapomnę jakim on jest świetnym aktorem nawet jakby miał teraz zakonczyć karierę aktorską :):P ale to nie zmienia faktu że baardzo bym chciała zobaczyć go przy jakiejs jeszcze lepszej produkcji.
No wiesz z tą premiera to nie była jego wina chciał żeby clip był idealnie dopracowany ja mu to wybaczam bo naprawde się postarał i mało co nie zapłacił za to smiercią
ja bardzo doceniam jego muzykę i jak słysze jak śpiewa na zywo to poprostu kopara mi opada :D
zreszta co tu sie dziwić Jared robi najwiecej w tym zespole ale i tak to nie jego wina ze tak jest bo jakby chciał to by od razu promował zespoł swoim nazwiskiem
a jesli chodzi o metal dla dziewczat to zdaje mi się że im chodziło o taki light'owy metal i mają racje bo oni nie grają hard core z reszta w tych gazetach to przewaznie brednie pisza :P
I pomyśleć że A_Beautiful_Lie i juni93 intensywnie się udzielają w wątku o stukniętych fankach. LOOOOOOOOOL
Chociaż właściwie nie powinno mnie to dziwić - widzę że pisząc o stukniętych fankach piszecie o sobie więc niejako jesteście ekspertkami. Chylę czoła.
Jakbyś chciała wiedzieć to my bronimy te ''stuknięte fanki'' które tak nazywacie. I nie trzeba być w tym ekspertem zeby to robić :P
o matko. Bo Morrigan musi wszędzie offtopy robić i się w kółko czepiać tego samego. A co? nie mogę się w innych tematach wypowiadać na inne tematy? Za to ty w kółko wałkujesz to samo. Aż się rzygać chce.
I może jestem stukniętą fanką? Może kocham Jareda? A może z nim spałam? A może go nienawidze? Właściwie to nic ci do tego, wiesz? I nie tobie to oceniać, bo NIC o mnie nie wiesz.
Wracając do tematu. Fakt, w teledyskach ludzie się często całują i nikt z tego halo nie robi, bo to część ich roboty. No ale może wtedy z hiltonką też było to takie... zagranie :D Aktorska robota specjalnie dla mediów :P
"Bo Morrigan musi wszędzie offtopy robić i się w kółko czepiać tego samego." - bo jestem czepialska z natury.
"Może kocham Jareda? A może z nim spałam? A może go nienawidze? Właściwie to nic ci do tego, wiesz?" - wiem, dlatego o to nie pytałam i żadnego z tych wątków nie poruszałam. Po prostu wyraziłam swoja opinię o twoim 'fanowaniu'.
Nie bulwersuj się moja droga. Tak, tylko wyraziłam moją opinię w tym wątku. Tobie wolno to mi też.
"bo jestem czepialska z natury" - akurat zauważyłam.
"Nie bulwersuj się moja droga" - daleko mi do tego :D
"Tak, tylko wyraziłam moją opinię w tym wątku. Tobie wolno to mi też." alez proszę, twoja opinia mnie bardzo ciekawi, ale na dany temat, a nie jak gadamy o czymś, a nagle zwrot i znowu gadanka o fankach Jareda leci po wszystkich tematach.
"Bo Morrigan musi wszędzie offtopy robić i się w kółko czepiać tego samego. A co? nie mogę się w innych tematach wypowiadać na inne tematy? Za to ty w kółko wałkujesz to samo." - powiedziała ta co się nie czepia w kółko tego samego.
"Aż się rzygać chce." - uważaj żebyś się przypadkiem nie udławiła
"I może jestem stukniętą fanką? Może kocham Jareda? A może z nim spałam? A może go nienawidze? Właściwie to nic ci do tego, wiesz? I nie tobie to oceniać, bo NIC o mnie nie wiesz." - za to ty jesteś odpowiednią osobą aby oceniać innych np. Echelon, NIC o nim nie wiedząc?
Czy nie powinnaś sama zastosować się do tego o czym mówisz?. Krótka piłka.
"alez proszę, twoja opinia mnie bardzo ciekawi, ale na dany temat, a nie jak gadamy o czymś, a nagle zwrot i znowu gadanka o fankach Jareda leci po wszystkich tematach." - jeśli wypowiadając się na dany temat, zaczynacie fangirlsować na temat Jareda to chyba skomentowanie tego jest adekwatne. Można zauważyć, że jaki by nie był temat i tak wszystko sprowadza się do tych wszystkich "och" i "ach" odnośnie wyglądu J'a:/ Więc z jakiej racji zarzucasz nam zmianę tematu?
ha wiesz co ona nie ocenia cały Echlon tylko pisała o osobach które są w Echelonie i które sie dziwacznie jej zdaniem zachowują
i wie jacy oni są bo czytała artukuły napisane przez nich wiec nie wiem co jej zarzucasz najpierw naucz sie rozumieć tekst poźniej wypisuj brednie na rorum Filmweb :P:P krótka piłka :P
No proszę :D Juni mnie rozumie ;] To chyba nie jest ze mną tak źle, skoro da się mnie zrozumieć. Tylko wy jakoś nie możecie a może nie chcecie. I ja nigdzie nie pisałam jaki to Jared jest och i ach. Napisałam tylko, że ma piękne oczy, co z resztą jest prawdą :D A nawet gdybym pisała jaki jest sUodki i kofffany, to komu to przeszkadza? :)
no jasne że rozumiem :) to proste, tylko noworodek by tego nie zrozumiał
''Napisałam tylko, że ma piękne oczy, co z resztą jest prawdą :D A nawet gdybym pisała jaki jest sUodki i kofffany, to komu to przeszkadza? :)''
Dokładnie nie wiem dlaczego sie z nami kłócą za to że podziwiamy jego urodę :/ dziwni ludzie :/
Yeah TY PENNINGTON rządzi!!! też go lubię jest super zabawny! :D
cool boy!! :D:D:D