http://bp1.blogger.com/_kJDvUNOsdoY/R5YoJNWZoMI/AAAAAAAAExE/xcrjKKVYeZk/s1600-h/ 1zdlobave1.jpg
yyyy o co tu chodzi?? dlaczego akurat to okropne babsko??
miejmy nadzieje, że był w stanie głębokiego upojenia alkoholowego....
oo widze Hekate ze lubisz Jake Gyllenhaal'a to tak jak ja :D
też jest uroczy :) i ten jego wzrok :D:D uwielbiam! :D
"On jest dżeltelman to przecież ją nie zrzuci na ziemię!Z reszta mógł sie z nia całowac aby wybuchł skandal by promować nowy teledysk:) "
pierdykłam
no właśnie. Apropos zdjęcia :) To jest jedyne zdjęcie Jareda z Paris, czy jeszcze ich kiedyś "przyłapali"?
No właaśnie raz sie pocałowali i cicho :P
a zresztą teraz ona jest z innym muzykiem :P
czyżby sie wkurzyła że Jared jej nie chciał ? :D:D
Ale znowu jakiegoś rockmana dorwała. Ja nie wiem, gdzie ci faceci mają oczy :D Chociaż znajomość z Paris to świetna reklama :D
No wiadomo że to wszystko dla reklamy :D:D
Wiesz ktoś tu napisał że Jared nie ma gustu moim zdaniem ma bo przecież Scarlett to niezły towar? :D:D a Paris to tylko towar na reklamę :D:D
szkoda mi tej dziewczyny tak sie stoczyła :D prawie jak Lindsay :D
Eee,co do tych towarów; to cóż, Paris może i jest atrakcyjna, jednak poprzez swoje zachowanie nie pokazała żadnej klasy, żadnego poziomu.
I rzeczywiście jest to tez pewien rodzaj reklamy, jednak ja uważam, ze tej złej, przynajmniej dla pana Leto. I te zdjęcie co jest w linku tematu to nie jest tylko raz i koniec. Oglądałam całkiem niedawno program o Paris hilton i wymieniali z kim była; oczywiście wśród jej zdobyczy znalazł się i Jared.
ja tam nie wiem... o Jaredzie zrobiło się głośno. Ale cieszę się, że już sie nie zadaje z tą babą :D
''Oglądałam całkiem niedawno program o Paris Hilton i wymieniali z kim była; oczywiście wśród jej zdobyczy znalazł się i Jared. ''
jej zdobycze pffff aż śmiać mi isę chcę czasami udaję taką cnotke a czasami to ladacznice :/
nie dziwię sie ma sie teraz czym chwalić :D
takze sie baaardzo cieszę ze nie są razem :):)
"Ja nie wiem, gdzie ci faceci mają oczy" oj nie chcij wiedziec... ale powiem ci, że jest to miejsce o którym młode dziewczynki nie powinny nawet myślec :P
widac że nawet Nicole sie troche zmieniła ale jeszcze trochę czasu i jej zacznie sie nudzić macierzyństwo to wróci do starych nawyków:P:P
ouuu... pineska, dawno cie nie było :D
Juni, nie zniżaj się do poziomu tego niedorozwoja ;) Nie warto :)
wiesz to że nie mam do kogoś szacunku (bo on widocznie też nie ma do mnie ) to nie znaczy że nie mam kultury :/:/:/
to że nie noszę bielizny do spódnicy wcale nie oznacza, że mam goły tyłek jak podmuch wiatru wzniesie materiał do góry^^
Już powoli zaczynam przyznawać rację : Hekate, Evernie, Morrigan.
Za bardzo nie lubię wypowiedzi Juni93 i broniącej jej A_Beautiful_Lie (chociaż wiesz, że jeszcze niedwano przyznawałam ci rację, jednak teraz się waham). Nie wszystko stracone, nie musicie mnie kochać i oddawać mi czci, ale przyjmijcie krytykę z pokorą. Myślę, że chyba jestem bliżej do zaakceptowania A_Beautiful_Lie)
z taką że Echelon nienawidzi fungirlsów
i przez to wszystko to całe zamieszanie
jak by nabrali szacunku do tych dziewczyn to inni też by mieli dla nich
ale oni wolą udawać wszechwiedzących i inteligentnych ludzi i nie mogą przyjąć krytyki że nie są idealni :/:/:/
i tu sie z Tobą zgadzam! :D
Ale tak sobie wczoraj przez tą moją nieobecność pomyślałam, czy my musimy tak koty drzeć? Takie wykłócanie się i tak nic nie da. Nie lepiej sobie wszystko spokojnie wytłumaczyć etc.? Bo kręcimy się w kółko i nic z tego nie wynika.
Juni93. Masz 100% rację z tym, że fungirlsy są niesłusznie tępione, ale też nie jedno mają na swoim sumieniu ;) Nikt nie jest idealny.
(achh... po chwili spokoju, przyszła refleksja xD)
hehe też tak samo myślę :D
nikt nie jest idealny a Echelony zachowują się jakby byli :D
z nimi wątpię że da sie normalnie porozmawiać :D
a tak poza tym możecie napisać dlaczego ich tak nienawidzicie?
tylko proszę o mądrą i wyczerpującą odpowiedź :P :D
Taa a słyszeliście o takiej pani jak Jessica Simpson?? Oczywiście kolejna blondyna..;/ Jared z nią był w klubie... no i wiecie xD xD Pudelek o tym pisze http://www.pudelek.pl/artykul/824/znalazla_pocieszyciela/
Olga masz stare informację :P
oni nie byli razem :P
tylko się przyjaźnią :P
poszukaj na innych portalach tam wszystko pisze :P :D
tak... powinni tym starszyć dzieci ;|
Jeśli jared się z nią zadaje to faktycznie schodzi na psy... eeeeh...
chociaż w sumie... w końcu paris to takie coś, co miał już każdy w hollywood... może nie chciał się wyłamywać? xP
"w końcu paris to takie coś, co miał już każdy w hollywood..." hehe, dobre :D I jakie to straszne, że prawdziwe :D Moim zdaniem to się już tego roztrząsać nie powinno ;) Było minęło i miejmy nadzieję nie wróci :D