" AKA Bartholomew Cubbins " beznadziejne i bezsensowne porównanie w całokształcie :)
Jego dorobek artystyczny ( Muzyka, i Aktorstwo ) - ZAJE**STY !!!
bynajmniej trudno to nazwać porównaniem, skoro Bart to jedynie pseudonim... J.Leto to nie tylko utalentowany muzyk i świetny aktor, ale poza tym to bardzo kreatywna osoba, a jego inwencja twórcza przejawia się także w jego reżyserskich dokonaniach... głównie mam tu na myśli klipy 30 Seconds to Mars, a są to przecież ambitne projekty, czyż nie?
Faktycznie nie skumałem z początku o co chodzi z " AKA Bartholomew Cubbins ", ale co do reszty postu masz absolutną rację, a co inni myślą niż ja, przekonasz się wkrótce, forum nawiedzają lamusy rasy Trolli :)
tak, haters gonna hate ;)
zresztą i tak wkrótce ten temat zaginie w gąszczu nowych i popadnie w niepamięć
Masz rację... tylko czy temat, który podjęłam na wstępie jest wystarczająco interesującym, aby nawiązać długą i fascynującą wymianę zdań? ;)
Problemy z GG, nie mogę nic odczytać bo coś spierdzieliło mi grafikę...pozostaje Facebook....
Zdaję się na ciebie, może to być wszystko, te naprawdę, pytaj o co chcesz, ja chętnie się pochwalę, to bardziej prywatne na wiadomości tutaj :)
Hmm... Odpisałabym, możesz być pewien, ale wygląda na to, iż tym razem to ja nie otrzymałam żadnej z Twoich wiadomości, nie wiedzieć czemu :( co na to możemy zaradzić?!
Czyli to wszystko Filmweb robi, czasem mnie już dobija, no to wychodzi na to że pogadać możemy nie ingerując już w FW :)
ech :( a może jednak skusisz się na mailową wymianę zdań, czy nadal masz problemy z pocztą?
Poczta czysta na jakieś 24 h, ale to ogarnę :)
leonskennedy. 92 @ o2. pl
(usuń spacje bo regulamin zabrania podawać takie linki)
a czy to jest jednoznaczne z tym, że zapoznałeś się z treścią mojej wiadomości ? ;)