Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 717 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

Po pięciu latach rozwijania kariery muzycznej Jared Leto ("Requiem dla snu") jest gotowy do powrotu do roli aktora. Jego pierwszym projektem będzie dramat z Matthew McConaugheyem w roli głównej "Dallas Buyer's Club".

Obraz jest biografią Rona Woodruffa, który zaraził się wirusem HIV w połowie lat 80. ubiegłego stulecia. W tamtym czasie szansa na przeżycie choćby roku była bardzo niewielka. Woodruff korzystając z nielegalnych w Stanach leków, znacznie przedłużył jednak swoje życie.

Leto wcieli się w postać Rayona, którego początkowo miał zagrać Gael Garcia Bernal. Rayon to transwestyta, który również zaraził się wirusem HIV. Woodruffa spotkał w szpitalu i zaprzyjaźnił się z nim.

Zdjęcia do filmu ruszają w przyszłym tygodniu w Nowym Orleanie. W obsadzie jest również Jennifer Garner.

Więcej Info :)

http://www.filmweb.pl/news/Jared+Leto+wraca+do+aktorstwa+w+dramacie+o+AIDS-90461

użytkownik usunięty

W Końcu zobaczymy Jared' a po tak długiej przerwie :)

Nie mogę się doczekać. Szkoda tylko że nie napisali, czy to rola epizodyczna czy jedna z głównych... Oby te drugie. :L

użytkownik usunięty
Hikar

Ja też czekam niecierpliwie :)

rewelacyjna wiadomość!!uwielbiam tego faceta..kazał czekać na swój powrót do kina ale mam nadzieję że będzie warto (czuję że będzie świetny jak zwykle ;)))

użytkownik usunięty
laieboy

Dokładnie, a czy on kiedyś był słaby...każda rola to świetny epizod :)
Nie mogę się doczekać wielkiego powrotu......on nigdy nie rezygnuje z tego co kocha :)

użytkownik usunięty

Na pewno film będzie godny uwagi. Podziwiam jego poświęcenie dla roli.

użytkownik usunięty

Dokładnie, taki powrót, mało kto się na to zgadzam, choć Jared, miał mało krepujących ról na propozycje :)