Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 382 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

Gość jest świetny na scenie i jako Aktor.
Bardzo go lubię i jest moim ulubionym aktorem.
Wszystkie role z nim są świetne i wspaniale się ogląda filmy z nim.
30 SECONDS TO MARS jest super i mają za******e kawałki.
Polecam muzę i filmy!!!

Jack Walters

Dołączam się;)i popieram;)
Pozdrawiam;)
Fani Marsów i Jareda zapraszajcie mnie do znajomych;p

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
jotubyl

hej dlaczego wyrażasz swoje zdanie w taki wulgarny sposób?! Możesz nie słuchać rockowej muzyki bo wolisz disco polo!!!dla dzieci

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
jotubyl

poza tym dlaczego oceniłeś Jareda 4/10 a napisałeś że:" jako aktor daje rade i to bardzo" ciekawe w czym ci się nie podoba ???!!!!

jotubyl

jotubyl, tu się ocenia gre aktorską, a nie muzykę, którą nazwałeś 'pedalstwem na miare XXI'. z Twojego wpisu wnioskuję, że nie interesujesz się twórczością zespołu Jareda, więc wydaje mi się, że niepotrzebnie zawracasz sobie głowę obrażaniem go. Marsi mają fanów też wśród dorosłych, zdziwiłbyś się ilu ich jest. ale wątpię, żebyś to zrozumiał. lepiej wróć do słuchania 'jesteś szalona'.

Revenge

o tak tak zgadzam się Revenge;) taki "szajs" przepraszam za taki wyrażenie, ale dicho polo dla mnie tym jest;)

Priscilla22

co tu się przejmować takimi ludźmi, oni obrażają nawet nie znając twórczości wielu artystów, a to, że ktoś nie zna się na dobrej muzyce to świadczy tylko o braku słuchu :D przykre, ale prawdziwe, a to, że tylko nastolatki ich słuchają, to gówno prawda, jest więcej dorosłych fanów niż nastolatek :P

seniorita19

tak dzięki seniorita19 za przyłączenie się;** Pozdrawiam

Priscilla22

trzeba swoich bronić, przed takimi ludźmi...Pozdrawiam również :*

seniorita19

Tak;) Fani łączmy się:)

jotubyl

Z całym szacunkiem, ktoś z takim słownictwem powinien zastanowić się, co sobą reprezentuje, nim napisze jakąkolwiek opinię. Tym bardziej tak bezpodstawną.

Keira91

dokładnie....ale szkoda też słów na takich ludzi ciekawe jakie piosenki 30STM słyszał? może odpisze.....

Priscilla22

Prowokator i tyle:p
Poza tym, może mu się nie podobac muzyka 30STM, ale trzeba być kompletnym ignorantem, żeby nie widzieć jaki zespół ma talent i potencjał.

Falca

Tia, aktor świetny. Moje serce zdobył grając w "Aleksandrze". ;)
Zespół niczego sobie, aczkolwiek nie moja kategoria, bo metal to to nie jest ;P

Satanoria

racja, aktor świetny. szkoda tylko, że jego filmografia jest taka krótka :P

Revenge

Moja kochana Revenge;***** na pewno go jeszcze zobaczymy w jakimś kolejnym świetnym filmie;)

Priscilla22

no ja mam nadzieje! ;D

Revenge

zgadzam się z wami w 100%! Jared jest świetnym aktorem i doskonałym muzykiem! a to, że 30stm ma fanów tylko w gronie napalonych nastolatek to bzdura do potęgi n! byłam na Coke Live Music Festival i podczas ich koncertu stałam obok ok. 45 letnich mężczyzn ktorzy znali wszystkie teksty na pamięć i byli tak samo podekscytowani całym występem tak jak ja a mam 15 lat ;p pozdrawiam ;D

madziolina

łee, zazdroszcze, ja nie byłam na Coke i do Warszawy też się niestety nie wybieram :(

Revenge

nie załamuj się kiedyś ich zobaczymy;)

Priscilla22

Priscilla22 opowiem ci jak było...spokojnie jeszcze nie raz pewnie przyjadą xD

seniorita19

ja niestety też się nie wybieram do Wawy, ale mam nadzieję, że Marsi jeszcze nie raz zagrają w Polsce!!! i wtedy na pewno tam będę:)
słucham 30 STM od kilku dobrych lat i wiele razy spotkałam się z takimi ignorantami, jak 'jotubył'. Nie warto tracić sobie na nich nerwów!
pozdrawiam wszystkich fanów 30 STM!!!

gaba18

Ja też ich słucham bardzo długo i wiem że zazdrośników jest dużo..może zazdroszczą Jaredowi urody;p Fani zapraszajcie mnie do znajomych ;) Pozdrawiam widzę że fanów przybywa na forum;) 30STM mają stronę na filmweb;)

Priscilla22

Priscilla tworzy armie Marsów;p

Revenge

A ty jesteś moją wspólniczką;)

Revenge

Ktoś musi xD

seniorita19

seniorita19 się dołącza.......uwaga uwaga zaraz może ktoś jeszcze...;p

Priscilla22

filmwebowy echelonik.
ładnie to brzmi. zapraszamy,przyłączać sie;p

Revenge

ooo są już 3 osoby;p

Priscilla22

no to musze wam powiedzieć że do Wawy też się wybieram ;p ale to tylko dzięki mojej kuzynce która tam mieszka bo moja mama nie była za ;D już nie mogę się doczekać !!!! no i mam nadzieję że mogę się przyłączyć do waszego "filmowego echelonu" ;))

madziolina

oczywiście!!!!!!!!!! uwaga są już 4 osoby zapraszamy do naszego Marsowego Echelonu;)

Priscilla22

Ej Echelony !! 30paz. (sobota) godz 15:30 Warszawa PROMO spotkanie pod Kolumna Zygmunta :D Kto idzie ? ;P

m...y

Ja mam za daleko do Warszawy nie będzie mnie nawet na koncercie;(

Priscilla22

JAK TO na koncercie cie nie bedzie??! Ja z Warszawy do Krakowa jechalam na Coke choc daleko...tego nie mozesz przegapic!!!!!

m...y

Będzie jeszcze okazja na pewno;)

m...y

z jakiej racji Warszawa?

Revenge

z wielką chęcią bym przybyła ale mieszkam w Tarnowie więc tez troche daleko ;p szkoda że nie mieszkamy bliżej siebie, bo fajnie byłoby pogadać z osobami tak zakręconymi na ich punkcie jak ja ;p

madziolina

wbijaj na facebooka http://www.facebook.com/30SecondsToMarsPoland?ref=ts
:D tu sa same zakrecone Echelony xD

madziolina

madziolina miałybyśmy wiele wspólnych tematów;)

Priscilla22

Ja też chętnie spotkałabym się z fanami ! ;) i z przyjemnością dołączę do waszego echelonu ;p

FallenGirl.

jasne;) musimy sie wspierać na każdym forum;)

madziolina

też bym dołączyła ale chyba mi nie wypali :(

seniorita19

Już jesteś;)

Priscilla22

tak, też się cieszę, że mogę być znowu z wami :D

seniorita19

Echelonik filmwebowy rośnie;)

Priscilla22

im nas więcej, tym lepiej :D

seniorita19

Oczywiście musimy się łączyć;)