Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 406 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

Gość jest świetny na scenie i jako Aktor.
Bardzo go lubię i jest moim ulubionym aktorem.
Wszystkie role z nim są świetne i wspaniale się ogląda filmy z nim.
30 SECONDS TO MARS jest super i mają za******e kawałki.
Polecam muzę i filmy!!!

seniorita19

tak musi być fani żadnego zespołu nie są aż tak wierni ...itp;)

Priscilla22

i sie tak nie łączą xD

seniorita19

właśnie;)

Priscilla22

Tak więc nie spieprzmy tej więzi kochany Echelonie ;)

seniorita19

ja sie dołączam!

sandra_niunia93

No i świetnie kolejny członek !
Nasza siła rośnie ! ;D

FallenGirl.

Fajnie już niedługo się nie doliczymy ile nas jest;)

Priscilla22

trzeba już zacząć liczyć, żeby sie potem nie zgubić x)

seniorita19

To liczymy;) Napisz jaki wynik ci wyszedł;)

Priscilla22

7 osób naliczyłam;) a ty?

Priscilla22

Mam lepszy pomysł zrobię nowy temat fani się będę podpinać;)

Priscilla22

tak będzie najlepiej :D

madziolina

może po poprosto byl nie dorozwojami właśnie typowe wypowiadacie się tu ale do pełnoletności brakuje wam jeszcze sporo late oj głupie gówniarze ile trzba czasu żebyście zmądrzeli.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
jotubyl

okay, ale po co te wyzwiska panie dorosły ?! może zachowuj się dojrzale, skoro nazywasz tutejszych gówniarzami, a nie mówisz na innych "głupe cipy" ;] bo nie pasuje ci ich upodobanie muzyczne... i ktoś taki mówi o dojrzałości, pełnoletności ?! sam się najpierw ogarnij chłopie

FallenGirl.

ha ha dokładnie on jest dzieckiem nadpobudliwym;)

jotubyl

A ty się zachowujesz jak prostak ha ha ha jesteś małoletnim dzieckiem z kompleksami...ha ha ha

jotubyl

Muzyka na poziomie to twoje wypowiedzi nie są na poziomie ha ha ha zero kultury i zero poziomu....czyli jesteś zerem cały Echelon na takiego chłopca nie mam dla ciebie szacunku bo reprezentujesz sobą wiochę ...

Keira91

gówniarstwo zaczęło się obrażać bo ich emo idola ktoś pozwolił sobie krytykować wszedłem w paszcze lwa gdzie masa nastolatków buntuje sie :D kocham wiek takie debilizmu i buntu

jotubyl

najpierw dowiedz się kto to jest emo, ja jak najbardziej się nie obrażam, to twoje zdanie
a tak wgl po co się zacząłeś udzielać, kiedy temat dawno się ucichł??

jotubyl

Co innego konstruktywna krytyka, a co innego puste rzucanie wulgaryzmami. Nie wiem, może to jakiś kompleks niższości, potrzeba wyładowana własnych frustracji - nie wnikam. Tak czy inaczej, jeśli już wyrażasz swoje zdanie, rób to, proszę, w bardziej cywilizowany sposób.

jotubyl

A możesz mi wyjaśnić dlaczego dajesz mu 1? uznałeś że jest dobrym aktorem a oceniasz jego muzykę śmieszny jesteś.....hahahaha

Jack Walters

zgadzam się świetny aktor i muzyk, a to mało kiedy się zdarza. Prawdziwy talent

użytkownik usunięty
Jack Walters

Dokładnie !! Zgadzam sie z Toba w 100% :)

Jack Walters

w bajce,która dzisiaj miała swoją premierę w Polsce "Legendy sowiego królestwa" jest Kings&Queens ;)
http://www.youtube.com/watch?v=IyOlsmoGtwg

Revenge

obejrzałam i stwierdziłam, że piosenka świetnie pasuje to tego;*

Priscilla22

uwaga,uwaga-polska premiera "Mr.Nobody" przesunęła się o kolejne dwa miesiące;/

Revenge

ja już dawno oglądałam;)

Priscilla22

w Polsce zawsze wszystko do tyłu, jeszcze się okaże, że nie będzie w ogóle...a film jest świetny, polecam :P

seniorita19

Oglądanie w kinie zawsze jest fajniejsze, ale jak w takiej sytuacji nie być piratem... Tyle czekania.

seniorita19

dokładnie jak mnie to denerwuje że Polska zawsze opóźniona jest...;(

Priscilla22

No właśnie... Dlatego kocham nasz kraj.. Sory ale nie jestem zbyt patriotyczna
Ale cóż, dobrze, że jest chociaż internet ;/

FallenGirl.

Ze mnie to kiepska patriotka;( Ale pocieszam się tylko tym że są gorsze kraje od naszego..

Priscilla22

ja też,na youtubie,z polskimi napisami;D więc z czystym sumieniem mogę powiedzieć,że nie bawiłam się w pirata:P

Revenge

ja też;)

Priscilla22

a propo patriotyzmu, nie wierzę w to, a być piratem w tych czasach to fajna rzecz :D a, niestety ta przyjemność nas ominęła xD

Jack Walters

22.10 Requiem na polsacie :D 5 minut po północy.
wiem od Priscilli :P żeby nie było,że przetwarzam twoje informacje ;*

Revenge

wooow, szkoda tylko, że nie mam polsatu, a tak drętwo po północy, nie będę po nocach łaziła do babci na tv, obejrze se na kompie kiedyś tam :D

Revenge

Polsat – 00:05, 23.10.2010 ;* spoko szkoda że tak późno;(

Priscilla22

oczywiście ze będę oglądał.jest to genialny film.a gra aktorów (Ellen Burstyn, Jennifer, Jareda, Marlona) niesamowita... a muzyka...

damon14

Zgadzam się w 100% Wg mnie to jeden z najlepszych filmów.. Jak dam radę to obejrzę w tv, a jak nie to na kompie ;d

FallenGirl.

ja nie dam rady obejrzeć, zawsze najlepsze filmy puszczają tak późno, nawet Shrek ostatnio leciał późno, z tego co się orientuję, a przecież to bajka dla dzieci przede wszystkim xD

Jack Walters

PILNE!!! ma ktoś bilety do sprzedania na 30 Second To Mars albo wie gdzie można kupić jeszczce bilety?( 2 bilety a przynajmniej jeden bilet żebym ja miała...) jeśli tak to piszcie do mnie, bo moim największym marzeniem jest jechać na ich koncert:) Najlepiej żeby były na płyte. gg:9891432

Jack Walters

PILNE!!! ma ktoś bilety do sprzedania na 30 Second To Mars albo wie gdzie można kupić jeszczce bilety?( 2 bilety a przynajmniej jeden bilet żebym ja miała...) jeśli tak to piszcie do mnie, bo moim największym marzeniem jest jechać na ich koncert:) Najlepiej żeby były na płyte. gg:9891432

Jack Walters

PROVEHITO IN ALTUM