Jared z dnia na dzień coraz bardziej spada !
ludzie dawać 10!
to świetny aktor ! kiedyś był w 100 a teraz?!
zakładać nowe konta, przekonywać koleżanki i kolegów żeby dawali 10! :D
sama już dałam mu z osiem 10 :D
do dzieła! :)
Lubię go, można wręcz rzec, że kocham, ale sorry- aktor z niego żaden... Taka solidna 6 (tyle dostał ode mnie) to dla niego i tak dużo...
naprawde tekie cos jak top100 filmwebu cie aż tak interesuje?!
daj spokój..
zakładać nowe konta i głosować.. pff. jeszcze bardziej ten ranking stracił w moich oczach. kompletnie nie oddaje rzeczywistosc.
tak się zastanawiam na ile jeszcze takich genialnych pomysłów wpadniesz, ty chyba po nocach nie śpisz.
"zakładać nowe konta, przekonywać koleżanki i kolegów żeby dawali 10!"
nie wstyd ci, że zaśmiecasz to forum czymś takim?
nie jestem pierwszą i nie ostatnią osobą która na taki pomysł wpadła :P
dla mego idola zrobię wszystko, nawet z siebie pośmiewisko :P
I nie jest mi za siebie wstyd :P jestem z siebie dumna :D :P
jakaż to ulga, że wierne fanki dbają o reputację Jareda i jego pozycję w tak znaczących rankingach :/:/:/
i żeby nie było,że to "znowu" PE się czepia, nie należę do niego
hahaha :D:D:D jak ja was uwielbiam! :D:D
wiedziałam że was tym wkurzę! :D:D
taki czy inny ranking i tak fajnie jakby Jared był na wysokim miejscu :P wiem że ten ranking nic nie znaczy ale co wam szkodzi :P jakoś zauważyłam że chyba wy sie czepiacie tylko moich pomysłów bo jakoś jakby inna osoba na taki wpadła nie dostało by się jej tak jak mnie :D ale co tam mnie to rybka plum :P jak nie chcecie to nie do niczego was nie zmuszam :P
a to że jest słaby aktorem to się w ogóle nie zgodzę! :P
Przecież on w każdym filmie gra zupełnie inaczej, jest idealnie stworzony do tych swoich ról i świetnie sie do nich przygotowuję (ReQuiem czy Rozdział 27 będą dobrym porównaniem :))być może nie obejrzałaś wystarczająco dużo filmów z jego udziałem jak JA ! :P
Bo Twoje pomysły są jakie są ;)
I żeby nie było że PE się czepia - teraz mówię jako fanka kina. Zawsze bawi mnie taki sposób myślenia: "mój ulubiony aktor=najlepszy aktor". Owszem Pan Leto jest dobrym aktorem (świetna kreacja w "Requiem...", dobra w "Chapter 27", całkiem dobra w "Lonely Hearts") ale żeby dawać mu 10? Akurat średnia 7-8 jest imo odpowiednia.
"być może nie obejrzałaś wystarczająco dużo filmów z jego udziałem jak JA ! :P " - no, z to nie wątpię. Tylko przekonaj mnie, że jego kreacja w np. "Switchback" zasługuje na 10?
Pooglądaj trochę innych filmów, trochę innych aktorów, a nie badź zaślepiona jedną osobą i nie uważaj jej za 'nie wiadomo co' (z całym szacunkiem do Pana Leto).
Ranking tutaj jest wprawdzie mało miarodajny ale Al Pacino na miejscu 1 w rankingu 'Top 100 Ludzie' ma średnią 8,55 a ty uważasz że Leto jest lepszy od niego i zasługuje na 10?
ta panna, ma inne rozumowanie.. 'Ojcu Chrzestnemu' czy 'Pianiście' dała ocene 1, a np. serii American Pie po 10.
nie ma jej co tu pisać o Al'u Pacino.. może nawet nie wie kim jest.
nie ten poziom, nie ma co dyskutować ;) niech sobie wystawia oceny jakie chce, naszczęście istnieją rankingi na tym świecie które tworzą ludzie mający o tym pojęcie.
Aż kliknęłam, żeby sprawdzić czy mówisz prawdę o_O Przepraszam, że ci nie wierzyłam - 'Wojownicze żółwie ninja (2007)' dostały 10 punktów :/ Chyba gadamy ze ślepym o kolorach :/
sorry ale akurat te filmy mi się nie podobają dlatego dostały takie oceny :P a te które mi sie podobają dostają wyższe :P
i nie będę oceniała tak jak każdy bo mam własne zdanie :P
"wiedziałam że was tym wkurzę! :D:D " - nie wiem jak reszta ale żeby mnie wkurzyć trzeba czegoś więcej, Ty co najwyżej wzbudzasz moją litość, żal i współczucie za takie ograniczenie
wyjrzyj trochę poza niebieskie oczka Jareda i jego, owszem dobrą grę, ale nie aż taką znowu cudowną, jest wielu lepszych aktorów, z większym i ciekawszym dorobkiem aktorskim
"być może nie obejrzałaś wystarczająco dużo filmów z jego udziałem jak JA ! :P ", nie wiem ile obejrzałaś i nie ma zamiaru się licytować bo nie o ilość obejrzanych filmów tu chodzi i ich częstotliwość ale o grę Jareda, która jest dobra ale nie najlepsza (mimo mojego dużego szacunku za jego poświęcenie i talent)
ehhh ludzie nie chodzi mi o to żeby Pan Leto od razu miał średnią 9.0 czy 10.0!
ale widać jak bardzo spadł (z 80 miejsca na 141 :/!) wiec moglibyście mu dać chociaż wyższe noty niż 7 :) i tak dużo by mu się średnia nie poprawiła a może trochę wzrosnąć w tym rankingu i wyprzedzić niektórych marnych aktorów :P
a tak przy okazji to ile jest na tej liście wyżej od niego aktorów z bardzo słabą rolą aktorską ! :/
jak tu jedna dziewczyna napisała że go kocha to czemu nie mogła by mu dać tej 10 tak jak swoim ulubionym zespołom czy piosenkarką (np. Amy Lee :P)
i żeby nie było widziałam pełno filmów różnego rodzaju kina i muszę przyznać że Jared jest moim ulubionym aktorem :)
^^ No i o czym taki ranking będzie wtedy świadczył? Że J ma więcej zakochanych w nim panienek? Którzy to ci marni aktorzy wyprzedzający J?
nie prawda nie kocham go!
nie wiem ile razy mam to powtarzać :/
jest moim ulubionym aktorem bo strasznie podoba mi się jego gra i może także przez jego wspaniały głos który tak ubarwia jego rolę :D
każdy ma swoich ulubionych aktorów dla innych on może kiepsko grać dla drugich wspaniale,
o gustach sie nie dyskutuję :P
i na koniec chciałam dodać że ta wiadomość była dla prawdziwych fanów Jareda a nie dla was, więc po co bierzecie udział i komentujecie to? :P
"każdy ma swoich ulubionych aktorów dla innych on może kiepsko grać dla drugich wspaniale, o gustach sie nie dyskutuję :P " - owszem i o gustach sie nie dyskutujE, to prawda ale są aktorzy lepsi i gorsi i lubienie kogoś nie ma nic do rzeczy. Nie lubię Toma Hanksa ale nie śmiałabym go nazwać słabym aktorem tylko dlatego, że go nie lubię.
ale nie chodziło mi tutaj czy ktos kogoś lubi czy nie tylko o to że jakaś osoba moze uwazać Toma Hanksa za dobrego aktora (tak jak ty) a inna za słabego :P
są różni ludzie na świecie :P
o rety ludzie ale się czepiacie :D Prawie jak mój sąsiad :P Chociaż jego to nikt nie przebije :P Juni wiesz co... może faktycznie zostawmy ich ze swoimi przemyśleniami i zacznijmy zbierać na farbę czekoladową <LOL>
Ja naprawdę nie mam nic przeciwko temu, ze Jared jest waszym idolem, ideałem, bożkiem i nie wiem czym jeszcze ( mam nadzieje, ze z tego wyrośniecie). Muszę was jednak oświecić, wypowiedziami typu „i żeby nie było widziałam pełno filmów różnego rodzaju kina” , „dla mego idola zrobię wszystko, nawet z siebie pośmiewisko” czy „zakładać nowe konta, przekonywać koleżanki i kolegów żeby dawali 10! :D
sama już dałam mu z osiem 10 :D” pogrążacie się i „robicie z siebie pośmiewisko”.
Hehe, Hekate jakie uzasadnienie :D Ale Jared to ani nie mój ideał, ani nie mój bożek :D Po prostu BARDZO doceniam gościa, bo super gra na gitarze, pisze świetne teksty, ma zarąbisty wokal i poczucie humoru :D Ot, wszystko :D A że Juni chce, żeby był wysoko w rankingu, to co w tym złego ;) Każdy ma jakiegoś bzika ;)
"Po prostu BARDZO doceniam gościa, bo super gra na gitarze, pisze świetne teksty, ma zarąbisty wokal i poczucie humoru" - eeee... czy to jest ranking dotyczący aktorstwa czy grania na gitarze/tekstów/wokalu/poczucia humoru?
"Każdy ma jakiegoś bzika " - a nie możesz po prostu puzzli układać, sudoku rozwiązywać czy coś w tym stylu?
"Każdy ma jakiegoś bzika " - a nie możesz po prostu puzzli układać, sudoku rozwiązywać czy coś w tym stylu? "
jaki ty lubisz robić takie nudne rzeczy to gratuluję :)
ale to nie dla mnie :P
"Po prostu BARDZO doceniam gościa, bo super gra na gitarze, pisze świetne teksty, ma zarąbisty wokal i poczucie humoru" - eeee... czy to jest ranking dotyczący aktorstwa czy grania na gitarze/tekstów/wokalu/poczucia humoru?"
:/ to jest ranking dotyczący aktorstwa ale akurat tutaj ABL wypowiadała się ze nie kocha Jareda i pisała za co go podziwia i docenia :P:P:P
"jaki ty lubisz robić takie nudne rzeczy to gratuluję :)
ale to nie dla mnie :P " - no to, że nie dla ciebie to mnie akurat nie dziwi - są to rzeczy ćwiczące mózg, usprawniające synchronizacje obu półkul i rozwijające logiczne myślenie, wyobraźnie i planowanie.
":/ to jest ranking dotyczący aktorstwa ale akurat tutaj ABL wypowiadała się ze nie kocha Jareda i pisała za co go podziwia i docenia :P:P:P" - po raz kolejny nie czytasz dokładnie tego co piszę. Nie pisałam, że ABL napisała tutaj, że kocha Jareda tylko że chyba nie rozumie kryteriów tego rankingu.
"jaki ty lubisz robić takie nudne rzeczy to gratuluję :)
ale to nie dla mnie :P " - no to, że nie dla ciebie to mnie akurat nie dziwi - są to rzeczy ćwiczące mózg, usprawniające synchronizacje obu półkul i rozwijające logiczne myślenie, wyobraźnie i planowanie."
myslisz że nie wiem o tym ? :/ ja nie muszę ćwiczyć moich półkuli puzzlami bo znam inne ciekawsze metody :P puzzle są dla dzieci i starych dziadków co sie nudzą :P
":/ to jest ranking dotyczący aktorstwa ale akurat tutaj ABL wypowiadała się ze nie kocha Jareda i pisała za co go podziwia i docenia :P:P:P" - po raz kolejny nie czytasz dokładnie tego co piszę. Nie pisałam, że ABL napisała tutaj, że kocha Jareda tylko że chyba nie rozumie kryteriów tego rankingu."
ehhh to chyba ty nie rozumiesz :/
nie chodizło mi ABL wypowiadała sie akurat do ciebie ale do innej osoby i pisała nie o rankingu ale o tym że nie kocha Jareda ale go podziwia :P
Morrigan, nie chodziło mi o to, żeby dawać mu 10 w rankingu, bo jest taki, a taki, tylko tłumaczyłam, że nie kocham Jareda :D A swoją drogą 10 by mu się należały, bo w 100 najlepszych znajdują się osoby, które w ogóle słabe mają pojęcie o aktorstwie xD
hehe a czego czepia się twój sąsiad ? :D:D
masz rację niech robią co chcą :P ja tam dałam od siebie ocenki i idę zbierać z Tobą na chocolate choco choco... chocolateee! :D:D
"hehe a czego czepia się twój sąsiad ? :D:D" Wszystkiego, Juni xD Że samoloty za nisko latają, że mu przez szpary w dachu w domu świszczy, że drzwi samochodowe za głośno trzaskają, że za głośno chodzimy po klatce schodowej, że za głośno woda chlupie jak się kąpiemy, że za głośno rozmawiamy i że spać przez to nie mogą, że mu śmierdzi z pizzerii po drugiej stronie ulicy, że... że... że... xD Można wymieniać bez końca :D
"ale widać jak bardzo spadł (z 80 miejsca na 141 :/!)" - no niemalże tragedia narodowa.
"moglibyście mu dać chociaż wyższe noty niż 7 :)" - biorąc pod uwagę jego dorobek aktorski zasługuje na co najwyżej 7,5.. a i to może być trochę 'na wyrost'. Bez obrazy - lubię gościa ale aktorem jest tylko 'dobrym' - matematycznie rzecz ujmując na 10 punktów możliwych 5 to aktor średni, 10 - rewelacyjny więc na tej skali dobry to będzie 7.5.
"jak tu jedna dziewczyna napisała że go kocha to czemu nie mogła by mu dać tej 10 tak jak swoim ulubionym zespołom czy piosenkarką" - pomijając błąd ortograficzny argumentacja powalająca.
"moglibyście mu dać chociaż wyższe noty niż 7 :)" - biorąc pod uwagę jego dorobek aktorski zasługuje na co najwyżej 7,5.. a i to może być trochę 'na wyrost'. Bez obrazy - lubię gościa ale aktorem jest tylko 'dobrym' - matematycznie rzecz ujmując na 10 punktów możliwych 5 to aktor średni, 10 - rewelacyjny więc na tej skali dobry to będzie 7.5. "
ja uwazam Jareda za świetnego aktora moze jeszcze sie nie wybił ale tylko dlatego że nie trafił na taką rolę co by mu na to pozwoliła, wiele propozycji odrzucił a mogły by być dla niego bardzo znaczace i to wy najbardziej Echeloni powinniście to docenić że zrobił dla fanów takie poświecenie ze wybrał muzyke zamiast aktorstwa :P
"moze jeszcze sie nie wybił ale tylko dlatego że nie trafił na taką rolę co by mu na to pozwoliła, wiele propozycji odrzucił a mogły by być dla niego bardzo znaczace"- czy my tu oceniamy jego dorobek aktorski i talent jaki wykazał w filmach w których JUŻ zagrał, czy bawimy się w "co by było gdyby?", według mnie mógłby być świetnym ogrodnikiem, ale nie robi tego bo ma inne zajęcia, czemu nie oceniamy go jako ogrodnika? przecież w tym też byłby świetny gdyby tylko ktoś pozwolił mu się wykazać (eh i tak pewnie nie zrozumiecie tej analogii :/)
Ok ale chodziło mi że powinniście być mu wdzięczni za to że zajął się muzyką zamiast dalej grać i dorabiać jako aktor :P
ty chyba tego nie doceniasz :P
dobra nie mam już sie ochoty znowu z wami sprzeczać bo to juz jest nudne :P
uważaj to jak chcesz mam to w nosie :P
"Ok ale chodziło mi że powinniście być mu wdzięczni za to że zajął się muzyką" - już dzisiaj wystawię mu w pokoju ołtarzyk
"zamiast dalej grać i dorabiać jako aktor :P " taak bo ostatni film nagrywał jego sobowtór,a Jared ostatecznie powiedział że już więcej nigdzie nie zagra
"ty chyba tego nie doceniasz :P "- już się schowałam ze wstydu pod stół
i lekcja polskiej gramatyki (nie przez złośliwość czy czepialstwo, po prostu nie cierpię jak ktoś kaleczy mój ojczysty język) "uważaj to jak chcesz " powinno być albo samo 'uważaj jak chcesz' albo jeśli z 'to' "traktuj to jak chcesz'
"Ok ale chodziło mi że powinniście być mu wdzięczni za to że zajął się muzyką" - już dzisiaj wystawię mu w pokoju ołtarzyk
"zamiast dalej grać i dorabiać jako aktor :P " taak bo ostatni film nagrywał jego sobowtór,a Jared ostatecznie powiedział że już więcej nigdzie nie zagra
"ty chyba tego nie doceniasz :P "- już się schowałam ze wstydu pod stół "
nie mówię żebyś mu wystawiała ołtarzyk ale powinnaś być mu wdzięczna a nie pisac takie rzeczy i jeszcze sie z tego śmiać :/
i bardzo dobry pomysł z tym stołem powinnaś była tam się znaleźć już dawno temu :P
a jesli chodzi o aktorstwo nie napisałam że Jared porzucił grę ale jesli miał by wybierać między muzyką a filmem to by wybrał muzykę i nie zalezy mu na pieniądzach więc woli śpiewać niż grać i zarabiać grubą forsę :P
aktorstwo to też jego zawód ale jak mozna zauważyć nie tak wielki jak muzyka bo ostatnio nie widac go zbyt często w tv czy w kinach
ale juz niedługo wyjdzie wreszcie jego film wiec bedzie cudownie :):)
i nie bierzcie sobie do serca tak tych błędów bo to trochę śmieszne :P
"i bardzo dobry pomysł z tym stołem powinnaś była tam się znaleźć już dawno temu :P " bez komentarza :/
taak bo na koncertach i sprzedaży płyt to on biedny nic nie zarabia ...
a skoro jesteś taką jego fanką to powinnaś zauważyć że Jared nie wybiera typowych kasowych filmów na których można zbić kasę niemalże nic nie robiąc, tylko popisując sie swoim nazwiskiem, tylko ambitne filmy
"aktorstwo to też jego zawód ale jak mozna zauważyć nie tak wielki" to zawód może być wielki albo mały? (na prawdę uczę się tu coraz nowszych rzeczy)
no chodziło mi ze nie tak ważny :D:P myślałam ze ty taka mądra i skapujesz :/
oczywiście ze wiem jakie filmy wybiera Jared bo mu nie zależy na sławie tylko na tym żeby coś przekazać ludziom i im uświadomić wiele rzeczy poprzez muzykę czy granie w filmach :P
"taak bo na koncertach i sprzedaży płyt to on biedny nic nie zarabia"
tacy aktorzy zarabiają dużo więcej od muzyków :P
nie ma to jak post na czasie :P
Juni ale my ciężkie życie mamy :D Chyba z rozpaczy kupię sobie CZEKOLADĘ! XD Wiadomo jaką, wiadomo po co ;] :D Hmmm chociaż ostatnio coraz bardziej podoba mi się pomysł z ogniskiem <buja w oblokach>
w grupie raźniej więc jeżeli może być fioletowy to ja sie chętnie dołączę w obecnej sytuacji, czyt."myślałam ze ty taka mądra i skapujesz " jeżeli ona uważa mnie za mądrą to trzeba się ciąć póki nie jest za późno na jakiekolwiek działanie
hehe ja takze :D:D
tylko gdzie ją mozna kupić ? :D:D
ahhhh tak samo mi się marzy ... łóżeczko i koncert w pidżamach :D:D:D
no przecież ci wysyłałam :D To się przez net zamawia:D Toys4boys :D:D:D hehe łóżeczko spoko ale jednak ja to bym chciała przy ognisku zasiąść, zajadać się pieczonymi jabłkami... Ale ćśśś! :D Może już w te wakacje! Never Know ;)
nooo... hehe niezapomniana :D Nie wiem jak ty, ale ja już zbieram :D Żeby nie było, że jak przyjdzie co do czego, to: oj... nie mamy funduszy xD
"Dla mnie może być nawet przezroczysty........" Niech będzie nawet grafitowy :P Ale jak zwykle na gadaniu się skończyło :P
A ty się Pineska teraz tak Echelonom nie podlizuj, bo ty jesteś w ogóle poniżej wszelkiej krytyki :/ Najpierw przyznajesz mi rację i jedziesz po nich równo ale jak się tylko odezwali to przeczekałaś chwilę i teraz jesteś ich psiapsióła. No pięknie! Dobra! Ja wiem, że w kupie siła i przewaga Echelonów nade mną i Juni jest porażająca ale wiesz... jakieś zasady trzeba mieć, nie? :/
O rety, o rety zjechałam ich, teraz się nie będę przez tydzień odzywać, a później się do nich przyłączę i będziemy cięli się wspólnie ^^ Ale jestem super! ^^
Żenada :/:/:/