Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 382 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

Krążą plotki, które w prawdzie zostały potwierdzone (nieoficjalnie) przez członków zespół, że z ukończeniem planowanej trasy na rok 2007 zespół ograniczy swoją działalność nawet do stopnia NIEISTNIENIA!.
Szok dla fanów...Ale trzeba ich zrozumieć. Narzekają, że nie mają czasu na życie prywatne ? i to widać. Z dnia na dzień dają koncerty, a jak nie to są w trasie na nie... Teraz obecnie w planach jest Europa a później znowu USA.
Oby coś odwiodło ich od tej myśli...

Mekelele

jesli tak sie stanie to bedzie przykre.......ale powody sa zrozumiale;/

brechta

no tak ale...oni sąą superrr! i jak nie beda grac to bedzie kicha! czego ja bede słuchacc? łeee

Mekelele

2 plyty nagrali zawsze bedzie czego posluchac XD ale naprawde jak to prawda to troche dupnie....;/

Mekelele

przecież oni teraz nagrywają 3 płytke to jakim cudem się rozpadają!!!:( niemogą mi tego zrobić!!!:((

ToLkA_91

3 CD...Hmmm zobaczymy.
Jared i Shannon wypowiedzieli się na ten temat, że albo powstanie nowa płyta, albo rozwiązą zespół.
Pozostają nam domysły, chodz szczerze mówiąc wydaje mnie się ,że to wszystko ma za zadanie pobudzenia fanów , a nie ukazanie realiów.

Mekelele

nie lubie ich i nie bylby to zly pomysl. ;p

Jamaica69

bo ty pewnie słuchasz paris albo pussycat dolls ;P

MaDzIuS

Nie widze sensu nad rozdrabnianiem się czy ktoś kogoś lubi czy nie.. Jesli się nie lubi KOGOŚ, to po co zwracać uwagę na to co ten ktoś robi?! Są gusty i guściki - jeden lubi dode czy mandaryne inny 30stm...
Co kto lubi...
A jeśli chodzi o pussycatDolls - to laski są dobre na swój sposób.
Nie mam nic do nich...(chodz ich nie słucham)

Mekelele

jzu to mowilam i powtorze ze nie rozumiem ludzi ktorzy wchodza na czyjas stronke i mowia ze go nie lubia...naprawde nie rozumiem;/