Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 374 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

Byli razem na czerwonym dywanie, po ogłoszeniu wygranej uściskał się z nim najdłużej ze
wszystkich. Abstrahuję w tym momencie od dyskusji na temat jego orientacji seksualnej. Pytam z
czystej ciekawości.

Nie znam Leto, ale widziałam kilka jego filmów i bardzo mnie cieszy jego wygrana, bo zasłużył
zdecydowanie z Matthew Mcconaughey. Dallas Buyers Club to póki co mój ulubiony film spośród
Oscarowych w tym roku (chociaż nadal czekam na Wilka i American Hustle)

tolerancja91

Chłopakiem to on był ce 20 lat temu, teraz to mężczyzna.
To był jego brat.

hyazinth11

dzięki za odpowiedź :) nie chciałam pisać facet, bo to brzydko, a mężczyzna wydał mi się sztuczny ;p

tolerancja91

Co jest Twoim problemem?

hyazinth11

a tak jeszcze sobie myślę, że w odniesieniu do muzyków tak się po prostu zwyczajowo mówi, nawet o Rolling Stonesach (chociaż to kompletnie inna muzyka) trudno by było powiedzieć panowie w poważnym tego słowa znaczeniu ;p

tolerancja91

Ponadto razem grają w zespole

Riiko

domyśliłam się :)

tolerancja91

Shannon Leto ;)

kokosowedropsy

tak, już wiem :) oglądałam z nimi zakulisowy wywiad po rozdaniu globów... obaj są bardzo sympatyczni, a jared wyjątkowo skromny... naprawdę zasłużył na wygraną, chociaż odniosłam wrażenie, że gościom na sali nie za bardzo przypadł do gustu (chyba ostawiali Fassbendera, albo Coopera)

tolerancja91

Jeżeli o mnie chodzi to Cooper już mi się przejadł, Fassbendera miło mi się ogląda. Bardzo się cieszę że Jared wygrał :D Nie chcę wyjść na złośliwą, ale mogliby dać szansę komuś innemu na rozdaniu Oscarów. Jeżeli chodzi o najlepszego aktora to obstawiam Christiana Bale'a lub Matthew McConaughey'a - bo uważam obydwaj zasługują ;) Natomiast jeżeli chodzi o aktorkę to zdecydowanie Amy Adams :P. Do aktorki drugoplanowej pewnie wezmą Jennifer Laurence, ale jak dla mnie to byłoby za wiele. Chodzi mi tu głównie o to, że jest młoda i kolejny Oscar mógłby ją zmienić. No chyba że woda sodowa jednak jej nie uderzy do głowy ;) A Wy jak myślicie???

Film_web1

cate blanchett na 99% zgarnie Oscara

szkoda Amy, tyle nominacji i żadna nie przerodziła się w nagrodę, no ale ma pecha, bo zawsze są od niej lepsze

tolerancja91

Bo Jared nie przepada za takimi rozdaniami, sam powiedział, że "ludziom takim jak on nie daje się takich nagród" :P