W filmach i na zdjęciach pewnie tak, ale uwierz mi jakbyś spotkał na żywo już by wyglądał inaczej.
...zapewne masz rację te make upu ...lifty..i inne zabiegi za pieniadze co nie zmienia faktu że się jednak trzyma na ciele jak i na twarzy :>
spotkałam go na żywo trzykrotnie - potwierdzam, że na żywo wygląda równie dobrze, co w filmach i na zdjęciach ;)
wygląda identycznie jak na fotach i w filmach...tyle, że widząc go na żywo widać zmęczenie...facet nieustannie pracuje... szacun
Ludzie myślą, że to zasługa wegańskiej diety i regularnych treningów, ale to nieprawda.
Jared jest obdarzony dobrymi genami. Spójrz zresztą na zdjęcia jego matki. Gdyby nie ten siwo-platynowy kolor włosów, a przefarbowałaby się na czarny, bądź jakiś odcień brązu, wyglądałaby na kobietę ok. 50-cio letnią, może i nawet młodszą.
Geny ma dobre, to fakt, ale nie czarujmy się-nikt w wieku 43 lat nie ma gładkiego czoła i skóry wokół oczu. Dobre liftingi, zabiegi, widać że chłop inwestuje w siebie ale z głową. Efekty widać szczególnie na zdjęciach z tegorocznych Oscarów. Dodatkowo, operacja nosa jest widoczna u niego gołym okiem :)
Tak, można mieć gładką twarz. Na zdjęciu po obróbce graficznej :) Polecam pracę w branży fotograficznej albo kosmetycznej, tam nikt nie wierzy w cuda i nie ma złudzeń.
W najnowszym filmie jest niepokojąca ponaciągany,a szkoda...jestem pewna że dałby radę bez "skalpela i botoksu"...
W niektórych ujęciach lub na zdjęciach wygląda wręcz na wyprasowanego,spuchniętego więc po co się okłamywać.Facet boi się starości jak ogień wody...w najmniejszych nawet dawkach.Jeszcze chwila i zacznie wyglądać komicznie...powoli przekracza granice.
Ojeeej, rzeczywiście, pracując w branży foto, mając styczność z makijażystami bardzo mało :D Powiedz mi coś jeszcze czego nie wiem ;)
Ale z kazdej roboty cie wywalali, bo na sile walilas wszystkim te tapety i pozniej kazdy wygladal jak szop pracz. Ja mam 38 lat a wygladam na 25 i co lyso ?
Dokładnie! On zawarł chyba jakiś pakt z diabłem albo codziennie pije krew dziewic żeby się nie starzeć :D
Są tacy aktorzy ( ludzie wgl ;) ) trochę podobnie jest z Jake'iem Gylenhalem lecz u Jareda to zdecydowanie bardziej widoczne jest bo do tego jest mały ; )
Wyglada tak jak powinien czlowiek w jego wieku. Jak wiekszosc ludzi zyje na codzien wyniszczajacym ich stresem czy co weekend lub czesciej zalicza alkoholowy reset to nie ma co sie dziwic ze wygladamy o 20 lat starzej
Tak dziala odzywianie bardziej zgodne z nasza natura... A nie jakies geny, operacje... A i oczywiscie dystans do zycia, brak stresu jest chyba jeszcze wazniejszy
Więc żeby tak było to Pan Leto musiałby nie pracować i żyć na wsi :D Niestety, żyje w Los Angeles, ma w brud kasy i czasu aby w różnych klinikach dobrze się "konserwować" :)
Rozczaruję przemądrzalskich - żadnego liftingu, głównie geny :) Zresztą i na zdjęciach w HD i na żywo z bliska oczywiście ma drobne zmarszczki, ale i tak trzyma się rewelacyjnie.
Gdyby jeszcze porzucił image bezdomnego (włosy Jezusa, obleśna broda,blee) to by było widoczne gołym okiem. Jak można się tak oszpecać?najlepiej wygląda z krótkimi włosami i lekkim zarostem.