Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 406 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

Kiedyś przeczytałam, że Jared mocno oddziela muzykę od filmu. Hmmm...Coś w tym jest. Spójrzcie:

Aktor Jared Leto:
*najczęściej naturalny włosów
*niezobowiązująco elegancki styl (nie bijcie za nazwę!! ;))
*paznokcie też raczej niepomalowane
*to samo oczy...No chyba że jestem ślepa

*Jared Leto, wokalista 30 STM
*zazwyczaj włosy czarne lub czarne z domieszką ( tak jak np. we "From Yesterday")
*rockowe ciuchy
* paznokcie czarne (bądź z resztką czarnego ;))
* oczy mniej lub bardziej, ale zawsze pomalowane

Oczywiście nie da się tego tak kompletnie rozróżnić...Mówię tu raczej o okresach czasu niż konkretnych sytuacjach... Czy Wy też tak uważacie czy to ja jestem jakaś inna? Jeśli tak- przepraszam za zaśmiecanie forum ;)

marycha_stawska

Oczywiście, że to zauważamy :) Wiesz... jakby nie było Jared musi rozróżniać te dwie rzeczy. Kiedy idzie na wywiad, w którym będzie mówił o filmie, w którym grał, ciężko żeby niósł na niego gitarę i rockowe ciuchy. A znowu kiedy daje koncert, to ma większą dowolność, ale raczej w garniturze, na baczność śpiewać nie będzie :) i to praca i to praca ale każda z nich wymaga innego... eee... stylu?
Chociaż akurat jego wygląd w mediach to nie jest najlepszy dowód na to, że mocno rozdziela te dwie rzeczy.
Jared to człowiek jak człowiek i pracę ma taką, a nie inną, wymaga to od niego określonego stroju, ale prywatnie ubiera się zupełnie jak przeciętny człowiek :)
Wiesz... to tak, jakby stwierdzić, że twoja nauczycielka od polskiego, która lubi pływanie, mocno rozgranicza jedno od drugiego, bo nie przychodzi na lekcje w stroju kąpielowym xD

kroliczyna

XD No tak, może masz rację... Wygłupiłam się trochę ;)