Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 374 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto
użytkownik usunięty
grzesiekpl3

Tak jak ja nie trawię ciebie dewotko !

Kazdy ma prawo do wlasnego zdania.Jak mozesz mnie nie trawic jak nawet mnie nie widziales nie zbyt dobrze to o tobie swiadzczy kolego i nie stresuj sie tak bo stres pieknosci szkodzi.

użytkownik usunięty
grzesiekpl3

Po twoich durnych postach i tematach wnioskuje że nie masz za grosza opinii co do innych, ledwo go widziałeś, i znasz, stwierdzasz po kilku negatywach że " Nie trawisz gościa ", nie lubię czegoś takiego, dlatego mój odwet jest jasny.
to o tobie świadczy że nie znasz się na filmach, prawda, gusty są inne, ale więcej kultury, i pohamowania, do publikacji takich tematów.

użytkownik usunięty
grzesiekpl3

Czemu Go nie ' trawisz ' ? Jakieś konkrety np ?

A bo to taka malowana lala jest chyba.Przynajmniej takie odnosze wrazenie.Za to bardzo lubie pania z Twojego nicku.

użytkownik usunięty
grzesiekpl3

Malowana Lala ?! hehehe :) kiedyś, i nie lala, kiedyś, bo jego styl zmienił znaczenie :)

" Za to bardzo lubie pania z Twojego nicku " - Czyli ?

Chodzilo mi o Mille Jovovich.(wczesniejszy wpis)

użytkownik usunięty
grzesiekpl3

Aha, nie zrozumiałem bo słabo napisałeś, ok, też lubię tą aktorkę :)

użytkownik usunięty

Jak dobrze pamiętam to Jared wspominał coś że oni malują się tylko na występy, do teledysków... a codzienność to już normalne życie, bez makijażu :D

To chyba ten cytat :

"Dla nas takie rzeczy jak makijaż są tylko dla sceny. Nie siedzę tu teraz ze szminką na ustach, eyelinerem na powiekach albo nawet w staniku."

użytkownik usunięty

Dobrze napisane na niezbity dowód że tak było, i faktycznie, słowa :

" Dla nas takie rzeczy jak makijaż są tylko dla sceny. Nie siedzę tu teraz ze szminką na ustach, eyelinerem na powiekach albo nawet w staniku. "
mają już przeszłe znaczenie, bo po albumie TIW z 2009 zmienili całkowicie styl na normalny :)

użytkownik usunięty

Słowa na stoo procent jego :) myśle że Jared poniekąd gustował wtedy w stylu " emo " ale teraz rzeczywiście widać że się zmienil... nie maluje już oczu, ani nie farbuje włosów na czarno bądz różowo, choć ja nigdy sobie nie zapomne tego jego różowego irokeza hehe xD

użytkownik usunięty
grzesiekpl3

Rozumiem... A jeśli chodzi o tą aktorkę z mojego nicku - to też ją uwielbiam, zwłaszcza w Resident Evil :p

użytkownik usunięty

Ohh...ja też :)

użytkownik usunięty

Nie wyobrażam sobie innej aktorki na jej miejscu w tym filmie... :P

użytkownik usunięty

Jak by inaczej, jest dopasowana jak ulał, wszystkie części z jej udziałem i do tego najlepszy Horror SF :)

grzesiekpl3

też za nim nie przepadam nie wiem tak jakoś nie jest za dobry w muzyce aktor też tak naprawdę średni a wszystkie kobiety się nim podniecają bo jest sŁiTaŚnY i PiĘkNy

użytkownik usunięty
sinekmen

A ja nie rozumiem czemu niektórzy faceci myślą że on podoba się z wyglądu wszystkim dziewczyną. Jeśli mam być szczera to powiem tak : Jared jako mężczyzna podoba mi się bardzo średnio ;/ znam o wiele, wiele przystojniejszych muzyków/ aktorów od niego... Ale mało który ma taki niesamowity charakter i mało który potrafi mieć tak świetny kontakt ze swoimi fanami. Pozdrawiam :)

tak bo ty go znasz jaki jest prywatnie jasne znasz jego charakter jeśli tak to gratuluje

użytkownik usunięty
sinekmen

Tak ona to ma, a co ci do tego ?!
W końcu Fanka na 101 % !

użytkownik usunięty
sinekmen

nie znam go prywatnie.. może głupio to ujełam bo miałam na myśli to jakim jest człowiekiem na koncertach, wywiadach itp itd .... ale z tego wnioskuje że płynie od niego naprawde pozytywna energia, którą " zaraża " ludzi... może prywatnie jest innym człowiekiem - ja tego nie wiem więc trudno mi oceniać. I nie musisz mi niczego gratulować bo nie masz czego !

i tak wole Nirvana hehe

użytkownik usunięty
sinekmen

Mają niezłe kawałki ale smutną przeszłość i dosyć drapieżne wokale :)

użytkownik usunięty

Nirvany słucham od dawna... Podobnie jak Guns N' Roses ;]

użytkownik usunięty

Ja niewielką ilość, raczej słucham inne kapele :)

użytkownik usunięty

A słuchasz jakiśch starszych zespołów rockowych prócz Nirvany ? :) czy raczej bardziej nowsze kapele ?

użytkownik usunięty

Starsze i nowsze np :
AFI, Good Charlotte, Foo Fighters, Guano Apes, Kasabian, Panic ! At The Disco :)

użytkownik usunięty

Kojaże pare zespołów ale najabrdziej Good Charlotte.. ;) nieraz puszczam sobie ich kawałki w mp3...

użytkownik usunięty

Fajnie grają :)

grzesiekpl3

Facet wygląda jak lamus.

użytkownik usunięty
simon3333

Jest Piękny

http://4.bp.blogspot.com/_QGAVXd55xu4/RrXxOX_vAXI/AAAAAAAAAA8/TmMFvic-FE4/s1600/ JaredLeto3%5B1%5D.jpg Esencja męskiego piękna :]

użytkownik usunięty
Pinkel

Racja.

Jeśli jest nią dla Ciebie makijaż na twarzy, pomalowane paznokcie i emowata grzywka - skończmy temat. :D

użytkownik usunięty
Pinkel

Raczej nie :)
To oznaka że to nie facet, malowanie paznotów czy gęby nie jest oznaką męskości a ciot.
Bez żadnych tapet.