Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 279 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

Na wstepie pisze ze jestem jego fanka, ale czasami wkur... mnie jego zbyt przesadna pewnośc siebie

Priscilla_

To ja również na wstępie powiem, ze jestem jego fanką, aczkolwiek obiektywnie patrze na wszystkie opinie o nim. Nie zamierzam go bronić tylko dlatego, że jak już pisałam jestem jego fanką.
Tylko możesz konkretnie powiedzieć co masz na myśli.? Jakiś przykład?

adusia158

Nie maialm na celu go obrazic czy cos stwierdzam poprostu fakt, jestem doszc swieza jego fanka a to za sprawa :requiem for a dream" gdzie zagral poprostu cudownie:) widzilam kilka jego wywiadow i wypowiedzi - no koles jest poprostu strasznie pewny siebie nie mowie ze to zle ale czasem bywa wkurzajacy jakby uwazal sie za nie wiadomo kogo. potwierdzam ze jeszt zabojczo pzrystojny, ma talent aktorski a do tego spiewa niesamowicie ale troszke pokory by naprawde sie przydalo:)

Priscilla_

Też jestem jego fanką. Również czytałam wywiady z nim, widziałam rózne wypowiedzi i chciałam się dowiedzieć po prostu, co dokładniej masz na myśli, ponieważ ja tego nie zauważyłam. To znaczy, owszem jest pewny siebie, aczkolwiek nie zauważyłam by przesadzał. Jednak może ty to odbierasz inaczej i ok, ale uważam, że gdyby nie miał swojej pewności siebie nie zaszedłby do tego miejsca, w którym obecnie się znajduje. :)

adusia158

Halo,
Ja sie niestety musz zgodzic z pierwsza opinia, pomimo ze uwazam ze Jared Leto nalezy do naprawde zdolnych kolesi i do tego naprawde przystojnych [chociaz to pewnie kwestia zadbania i kreowania sie na emo - rockowego Boga - jezeli ktoras z Was widziala samotne serca gdzie mozna zobaczyc jakby wygladal lysy Jared to juz tak dobrze nie jest]. Co do aktora - ma mozliwosci jak trafi na ambitny repertuar, co do Jareda jako muzyka - swietne kompozycje, przestrzenne kawalki, bardzo filmowe-plastyczne clipy [Jared jako rezyser tez sie sprawdza] - Jared zawsze w centrum co prawda i pokazany bardzo korzystnie. Perfekcyjne brzmienie studyjne i fajne akustyczne live'y ale jesli chodzi o Jareda i jego umiejetnosci spiewania silowego na koncertach to jak na razie bez zlosliwosci musze stwierdzic ze chlopak nie daje rady - ale moze jak pogra jeszcze kilka dobrych lat to sie wyrobi.

BRIAN_KESSLER

O ciekawa opinia w ktorej jest niestety wiele prawdy. Do tego facet potrafi zaskakiwać fanów , widzów (pewnie tak ma napisane w kontrakcie) a chodzi mi o jego zmiany wizerunków- jared byl juz chyba w kazdym wcieleniu i gruby i chudy, wybiera bradzo zróżnicowane role w filmach, i do tego śpiewa zespole rockowym z czarnym elaynerem na oczach. Naprawdę podziwiam go za to zaangażowanie i prace jaka wklada we wszystko co robi. Ale to tak jak napisalas kwestia kreowania wizerunku, on ma tak jak każda wielka gwiazda szatab ludzi do tego. Bardzo lubię sluchac jego muzyki i ogladac filmy z jego udzialem ma cos w sobie takiego niesamowitego co przyciaga - nie wiem moze to te niesamowite oczy, poprostu natura go obdarzyla a on potrafil to wykorzystac ale nie zmienie zdania ze facet poprostu jest zakochany w sobie ;-0

Priscilla_

O przepraszam uznalam cie za dziewczyne ale swoja droga nie myslalam ze facetom tez podoba sie Jaredik ;-) pozdrawiam

Priscilla_

Spox - moze dlatego moja Dziewczyna dopatruje sie we mnie Bi;P Co ja za to moge ze czesciej zachwycam sie facetami akotrami/muzykami bo bywaja wybitni [nie mowie tu o Jaredzie bo to by bylo sporo na wyrost!] a Kobitki rzadziej w tych branzach pokazuja pazurki [nie jest to zdanie zadnego szowinisty]. A Jared to calkiem zdolny "ladny" Emoboy:]

BRIAN_KESSLER

'ma cos w sobie takiego niesamowitego co przyciaga'
I tu się muszę zgodzić. ^^ Jak już raz posłuchasz jego muzyki to serio jest się baaardzo ciężko oderwać [przynajmniej tak było w moim przypadku].
Aktorem również jest nie najgorszym, a wg nawet bardzo dobrym. Podziwiam Go przede wszystkim za role w 'requiem dla snu'. Jest chyba jednym z nielicznych, któremu udaje się pogodzić kariere aktora i muzyka. Nie chodzi mi tu o kariere typu np Lindsay Lohan, która zaczęła jako aktorka a potem wykorzystała swoją popularność i nagrała płytę, której nawet nie promowała. Bo poza tym, że Jared nagrał dwie płyty to dużo koncertował i udało mu się to pogodzić z aktorstwem. W przypadku pani wymienionej wyżej nie można mówić o powodzeniu w karierze wokalnej. Każdy akorzyna może zrobić to samo. Dorobi się na kilku filmach i żeby zaspokoić swój kaprys nagra płytę, bo 'czemu nie?'

BRIAN_KESSLER

ładny czy tam nie ładny (makijaż sobie robi fajny, tez bym tak chciała umieć) ale jaki ma seksowny głos w A modern myth czy Hunter ^^ xD

thaumiel

A tam od razu narcyz. ;) Chłopak (w sumie to dojrzały mężczyzna, ale wygląda i zachowuje się jak chłopaczek ;)) ma specyficzne poczucie humoru i ja np. to lubię. Śmieję się do łez jak oglądam jego wywiady, bo najzwyczajniej w świecie jajcarz z niego ;)

narvanna666

No rzeczywiscie masz racje, jest niesamowity:) tez ogladalam jego wywiady sczegolnie te z cycklu "funny moments" (pewenie ogladalas:)) nie mozna sie przy nim nudzic, Facet ma dystans do siebie i za to go cenie - niczym sie nie przejmuje no i troche jednak dostrzegam takiego malego "narcyza" :)

Priscilla_

A powiedz mi któż z nas po trosze nie jest takim narcyzem ;) Podejrzewam, że każdy. ;)

narvanna666

N o cóż trudno sie z Toba nie zgodzić.. Tak sobie myśle czy to oby napewno jest Jared Leto, moze poprostu ten jego styl i sposob zachowania jest jego wizerunkiem medialnym :) Moze tak naprawde wgole nie znamy Jareda - a co jesli to spokojny i ułozony facet :)

Priscilla_

Cóż... Nie znamy, póki nie poznamy ;) Mam nadzieję, że kiedyś nadarzy się okazja aby skomplikowany charakter Pana Leto ;)

narvanna666

* okazja aby rozwikłać skomplikowany... :P Poprawka xD

narvanna666

Jak onsie teraz biedny musi czuc - jego byla dziewczyna Lindsey Lohan jest lesbijką -Ups....

Priscilla_

Jak dla mnie nie jest narcyzem :)
To że każdy ma w sobie trochę z narcyza to prawda, ale w wypadku Jareda to specyficzne poczucie humoru może sprawiać takie wrażenie... tak mi się przynajmniej wydaje :)
A co do kreowania się to może on po prostu jest sobą. Przecież to wcale nie musi być tak że wszystko tylko na pokaz. Wydaje mi się że gość który swoje w życiu przeszedł ale mimo wszystko udało mu się do czegoś dojść to dlatego że ma świetną osobowość. Albo jest naprawdę prawdziwym, wrażliwym artystą i tak do końca się nie sprzedaje, albo jest na prawdę dobrym aktorem bo ja oglądając wywiady i inne takie tam nawet na chwilę nie pomyślałam że to może być na pokaz.
A może jestem tak ślepo w niego zapatrzona, że już po prostu mało do mnie dociera (to te oczy pewnie):P :P :P

zefie69

Gdzieś czytałam, że Leto jest bardzo skrytym człowiekiem i nikt tak naprawdę nie zna jego prawdziwego ja.
No chyba, że mama i brat xD

Priscilla_

mnie bardziej wkurza jest zespolik. nie znosze ogladac go w teledyskach, patrzec jak sie przesadnie wczuwa, grrr...
polubilam go dopiero po genialnej kreacji w "reqiuem for a dream"- zajebisty film

hej_ka

Skrytym czlowiekiem ???? jakos nie moge sobie tego wyobrazic:) to prawda zachowuje sie dosc specyficznie , ma dystans to siebie i do swiata (czsem moze to za bardzo razic)i napweno nie mozna sie przy nim nudzic, z jego oczu mozna wyczytac duzo:)......Ja takze docenilam go po roli Harrego w :Requiem...." Zal mi tylko ze ma takie glupie fanki, ktore doslownie rycza jak na jego koncertach......

Priscilla_

strasznie intryguje mnie jego osoba:) chcialabym wiedziec jaki Jared jest naprawde. Ale tak jak ktos pisal to wie tylko jego mama i brat.....no i przyszla kobieta o ile tak sie w koncu znajdzie :-)

Priscilla_

Tu nie chodzi o pewność siebie, tylko o dystans do własnej osoby. Mi się wydaje że to oczywiste że trzeba sobie porobić jaja w wywiadach żeby trochę zaintrygować publikę no i mieć trochę prywatności (ja osobiście za każdym razem jestem uchachana). W odpowiedziach pojawiły się hasła w stylu "chciałabym poznać jaki jest naprawdę" tylko po co? Jared specjalnie dla nas kreuje swój wizerunek co rusz zmieniając image - powinniśmy być za to wdzięczni. Oddaje się całkowicie sprawie w której się akurat znajduje, mam na myśli przybieranie i tracenie na wadze do ról filmowych; ale nie tylko to, jego image "emo boya" to też dla naszego zadowolenia (a może dla większej popularności) z tego co wiem to 30stm zaczęło nagrywać w 1998, wtedy Jared wyglądał jak grungeowiec. Ze 2 lata temu pojawiła się moda na emo, a że jego muza pod to nieco podchodzi, to czemu by nie zmienić image-u na "emo boya". Z kolei na wszelkie gale filmowe nosi obcisłe spodnie i duże adidasy (taka moda), a cywilnie flanelowe koszule i jeansy (bo wygodnie). myślę że poprostu powinniśmy być mu wdzięczni że wkłada tyle wysiłku by nas zadowolić swoimi kolejnymi "rolami". Jeśliby chciał byśmy poznali jego prawdziwą osobowość na pewno by to w jakiś sposób okazał, koleś po prostu ceni sobie prywatność i nie ma tu się czemu dziwić.