Cytat z filmweb:
"Jared i jego mlodsza siostra w trakcie dzieciństwa wiedli cygański tryb życia. Razem z wychowującą ich samotnie matką, mieszkali w Ameryce Pld, na Haiti, w Kolorado. Kiedy w końcu osiedlili się na stałe w Virginii"
Cytat z wikipedi:
"Jako dziecko on i jego brat Shannon był wychowywany przez samotną matkę. Nie miał stałego miejsca zamieszkania - przenosił się z miejsca na miejsce. Po wielu przeprowadzkach, wraz z rodziną osiedlił się w Wirginii"
Czyżby Shannon, bądź co bądź perkusista 30STM, zmieniał płeć ? Jeśli Jared ma i brata i siostrę to czemu w różnych źródłach nie podają obojgu tylko pojedyńczo ???
Shannon jest jego prawdziwym bratem starszym o rok. Na filmweb jest błąd. Jared ma siostre przyrodnią ale ona rozmawiała z nim raz w życiu przed tym jak stał sie sławny i nie utrzymuje kontaktu.
Pozdrawiam
Hehe wiem, w moim poście było 99% ironii do tego serwisu ze względu na błąd :-) Jestem fanem 30STM i bądź co bądź ale Jared jest lepszym wokalistą niż aktorem, a już na 100% utwierdziłem się w tym przekonaniu po dzisiejszym seansie Pana życia i śmierci.