Jeden z kilku najprzystojniejszych wegług mnie aktorów. Szczególnie podobał mi sie w filmie "sledztwo nad przerpaścią" z tym zarostem i niebieskimi oczami wyglądał jak słodki kisiuś. Hihi :))) A jak wy uważacie i w jakim filmie się wam jeszcze podobał PISZcie hehe :)) POZDRO :))
Mnie też się podobał w "Śledzctwo na przepaścią"-bardzo fajnie tam wyglądał :D W "Requiem dla snu" także był uroczy ;) W "Aleksandrze" może troche mniej..., ale też ok. hehe :P Wógóle przystojny facet-nie ma co wybierać, w którym filmie najlepiej wyglądał :P
tak sobie włąsnie ogladalm zdjecia z tego roku i cosik mu sie przytylo co nie!! ale hm... przystojny jest tylko troche... no masywniejszy hihih :)) pozdro:))
Nie dość że przystojny, to jeszcze dobry aktor =) Ideał normalnie :) Świetnie zagrał w Requiem dla snu i to właśnie za ten film i za świetną rolę Harry'ego jest jendym z moich ulubionych aktorów. Pozdrawiam.
Wiecie, że on z Hilary Duff chodził?! Taka to ma dobrze. Krótko mówiąc- piękna i bogata. Pocieszam sie tylko, że jestem od niej pare centymetrów wyższa... jakieś 3, przyjmując, że ona ma 160, a ponoć tyle nie ma.... :)
A tak wogóle to Jared Leto jest nieprzyzwoicie przystojny. Nie on jeden ;).
hehe jestem jeszcze wyzsza ale sie taka nie czuje hihi :) jak dl mnie należy do najlepszej dziesiatki wedlug mnie hihi :)) sama ich typuje heh :)) pozdro :))
Jak dla mnie Hilary Duff jest okropnie brzydka. Jednak w takim razie coś musiał Jared w niej widzieć ;) Jared był też przecież z Cameron Diaz i Scarlett Johansson... on chyba sobie same gwiazdy wybiera ;) Taka Scarlett to ma dobrze, nie dość że piękna kobieta i świetna aktorka to jeszcze z Jaredem była :D
Podobno chodził też z Ashley Olsen. Jak dla mnie to do siebie pasowali: ona ładna, ona przystojny ;) :P
Hmm moim zdaniem Ashley raczej do niego nie pasowała... bo ani ładna ani dobra aktorka... Jared zasługuje na kogoś lepszego =)