Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 382 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

Oceniamy go w trzech kategoriach: przystojniak, aktor, muzyk.

1.Uroda Jareda. Co stanowi o jej fenomenie? Oczy. Bladoniebieskie, jakby zasnute mgłą, bez dna, rozmarzone i nic niewyrażające. Potem jago twarz, blada, z wystającymi po skosie kościami policzkowymi...I włosy, opadające na czoło, przydługawe, czarne. Jest w nim coś strasznie mglistego, niematerialnego...
2.Jared jako Aktor. Podejmuje w swoim zawodzie trudne wyzwania, gra role bardzo różne. Bardzo się dla nich poświęca. Zawsze daje z siebie wszystko. Nie dorównuje rzecz jasna Jackowi Nicholsonowi, ale jest w jego grze coś, co przyciąga wzrok. Jego gesty, mimika, głos, ruchy...
3. Muzyk. Jared gra w zespole, nawiasem: moim ulubionym, 30 seconds to mars. 'Specjalizuje się w cięższych klimatach, zwolennik rocku i czerni. Sam pisze teksty piosenek, gra na gitarze i śpiewa. Jego muzyka jest taka jak i on: nieziemska i hipnotyzująca. Leto ma niesamowity głos, pełny głębi, silny i delikatny zarazem. Jego zespół wydał dwie płyty, grono fanów rośnie coraz szybciej.

Podsumowując? Znajdziecie takiego drugiego, dajcie mi znać. Jak powiedziało pewne babskie czasopismo: "Dlaczego on? Bo jest niepowtarzalny". Zgadzam się.

HoneyBunny

Potwierdzam twoje słowa.On jest boski w każdym calu!!!I jest niepowtarzalny , więc nie sądzę by ktoś potrafił znaleźć "takiego drugiego". A propo jego zespołu to widziałaś nowy klip do "the kill"? Jest wyjechany w kosmos!!Oglądałam go już chyba z milion razy...

babok

Widziałam...czysta poezja. Mam go ściągniętego, i oglądam go kiedy tylko mogę. Uwielbiam scene, w której Jared spotyka samego siebie :)

HoneyBunny

Ja sobie ściągnęłam wszystkie klipy i występy z nim! Ja również uwielbiam tą scenę w której on spotyka samego siebie , bo on tam tak zajebiście wygląda!!!!!

babok

Jared jako wokalista jest numer 1! Wg mnie..potem sie licza jego talenty aktorskie jednak zdecydowanie uwielbiam go za muzyką jaka tworzy o_O o!