Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 382 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

Rolą w "Morbiusie" nie zaskoczył, od lat udowadnia, że jest nie tylko świetnym muzykiem, ale i aktorem, który potrafi poświęcić bardzo wiele dla roli. Szacun za to!
To, co mnie zaskoczyło natomiast to jego wiek :0 on ma już 50 lat?!! Szokujące, jak młodo wygląda, ma oczy i spojrzenie młodego chłopaka i taką typową "baby face". W "Morbiusie" chyba grał samego siebie, czyli wampira, którego nie dotyczy proces starzenia się ;))

Paulaaa8

Swietny aktor? Dobry żart, każdy kolejny film z jego udziałem to porażka, a najgorszą częścią składową jest właśnie on. Nie wiem, kto mu powiedział, że umie grać.

Paulaaa8

Polecam zacząć odróżniać genialne aktorstwo od przeszarżowanych widzimisi ("Dom Gucci"), nieumiejętnego wejścia w rolę ("Legion samobójców") lub nie zrozumienia postaci i konwencji filmu w jakim grasz ("Morbius").

W Morbiusie gra maksymalnie jak się da na poważnie, jakby chciał dostać za tę rolę Oscara, a gdy trzeba wrzucić trochę na luz wychodzi mu żałośnie (słynna scena "I am Venom"). A gdy jeszcze dodasz te historie z planu, że nie wychodził z roli poza zdjęciami, to otrzymasz totalne pretensjonalne, przecenione aktorstwo.

Dla przykładu Hardy grał w Venomie na luzie i z gracją i charyzmą i dzięki temu - mimo że film też był tak zły jak Morbius - udało mu się zagrać całkiem niezłą rolę i trochę podbić słabą jakość produkcji.