Dostałam dziś maila w którym pisało że 30 seconds to mars nagrywają nowy album, do tego proszą o jakieś sugestie związane z promocją jego i zespołu. Między innymi było zapytanie: jakie miasta powinni odwiedzić...
My ich jeszcze w polsce nie mieliśmy...
Proszę o jakieś sugestie - co mogłabym odpisać żeby ich tu sprowadzić ;)
P.S. przepraszam że piszę to na stronce poświęconej filmom a nie muzyce, ale myślę że osoby zainteresowane muzyką Jareda się tu znajdą.
Mogliby odwiedzić kilka polskich miast, np: Katowice (bo często się tam organizuje koncerty). Jakie jeszcze sugestie byłyby Ci potrzebne??? Napisz coś jeszcze, to spróbuje pomóc, bo to jeden z moich ulubionych zespołów. ;D
Katowice jak najbardziej:D<mam 15 min.autobusem>, ale na poważnie, to nie ma znaczenia jakie miasto, ważne żeby w ogóle wpadli do Polski. Bardzo lubię muzykę 30 STM , co prawda nie jest to mój ulubiony zespół, ale wiem jak ważne jest dla kogoś kto ich uwielbia być na koncercie 30 STM. Ja byłam 2 razy na koncercie LINKIN PARK i życzę wszystkim fanom i fankom 30 STM aby mieli okazję posłuchać ich na żywo:) pozdrawiam
To prawda, że to w którym mieście będzie koncert jest nieważne, ale ważne jest żeby w ogóle był w Polsce. Do Katowic mam ok. 20 minut autobusem, bo mieszkam w Tychach, a to niedaleko, ale równie dobrze mogłabym pojechać do Warszawy albo do Krakowa, żeby ich tylko zobaczyć i posłuchać, chociaż to nie jest mój ulubiony zespół, ale warto pojechać. ;D
Ja coś słyszałam, że trzeci album ma wyjść w kwietniu, ale nie dam sobie za to głowy uciąć ;)
A jesli chodzi o miasta, to macie rację - miasto nieważne. Ważne, żeby to byla Polska :D Jestem fanką marsów od ponad roku. Niestety, nie mam szans wyjechac na koncert za granicę (nie te lata) i ich koncert w Polsce to byłoby dla mnie zbawienie i ziszczenie marzeń... i chociaż mieszkam w Krakowie, to pojechalabym za nimi nawet do Białegostoku. Byleby to były granice Polski :)
A i jeszcze co do sugestii - mogliby wydać jakąś książkę o tym, jak powstawał trzeci krążek albo cuś...
pozdrawiam