Chyba jedyny aktor , który mógłby zagrać supermodelkę bez charakteryzacji swojej osoby :). Typ urody przypominający bardziej zniewieściałą kobietę niż faceta . Ale nie umniejsza to faktu że solidny z niego rzemieślnik w swoim fachu .
co ty piszesz kolezs-zniewiesciala kobiete. dobrze ze nie rozwydrzona wydre.
stuknij sie w leb. nie kazdy facet musi byc brzydki.
Nie o to chodzi , co do jego aktorstwa nie mam żadnych zastrzeżeń aczkolwiek , we współczesnych czasach kreuje się mężczyzn na podobieństwo kobiet . Powiedz mi czy w latach 60 , kiedy to na srebrnym ekranie królowali prawdziwi twardziele pokroju Charlsa Bronsona , Lee Marvina , czy chociażby Estwooda , zrobiłby karierę ? . Sądzę że nie , dlatego tak bardzo drażni mnie i chyba nie tylko -kreowanie aktorów pokroju Leto , Blooma , czy w szczególności Effona na ikony ideału mężczyzny , do którego im zresztą dużo brakuje .
wiesz, teraz ogólnie mężczyźni są "mniej męscy". trzeba wybierać z tego co się ma ;) z resztą nie przesadzajmy, symbolem seksu to on nie jest i chyba nigdy nie był...?
Wręcz przeciwnie został uznany najprzystojniejszym mężczyzną roku bodajże 2005 czy 2006 . Więc ta nagroda jest ogólnie wymową samą dla siebie .
No cóż... czasy się zmieniają. Teraz dziewczyny wychodząc na ulicę zakładają na siebie mniej niż ich prababki wchodząc do łóżka :P I kanony piękna też się zmieniają. Osobiście, to uważam, że pan Leto ma przepiękne oczy, ale cała reszta dość przeciętna. No ale są gusta i guściki Dla jednego ideałem będzie Leto, dla innego Manson, a dla jeszcze innego Efron.
ale zalosny temat ;|
o gustach sie nie dysktuuje ;p
a jak Ci sie tak podobaja te lata 60 i "prawdziwi twardziele" to skonstrułuj wehikuł czasu i się tam przenies ;]]
to XXI wiek i nie kazdy facet musi wygladac jak włochaty goryl z krzywa morda i papierosem w niej ;pp
Przeciez Leto pali zreszta wiekszosc gosci ktorzy zajmuja wysokie miejsce w rankingach na najseksowniejszych pali a wy sie podniecacie ze ideal to gosc bez fajki, niepijacy itp
Troche kretynskie pojecie bo 90% hollywoodu pali, cpa i pije, no ale ok:]
Pali, a w każdym razie palił. widziałam kiedyś zdjęcia ;)A co do jego aktorstwa to myślę, że jest dobrym aktorem, może nie najlepszym, ale dobrym. Ostatnio oglądałam ''Azyl'' z jego udziałem i, chociaż długo nie pograł (zastrzelono go)to b. mi się tam podobał ;)
Hmm... Jestem prawie pewna, że takie zdjęcie widziałam. ale znając mnie prawdopodobnie sobie coś przywidziałam, albo widziałam na filmie i tak jakoś mi się zapamiętało... ;) ale wtopa xd no, ale w sumie dobrze, że nie ma takiego zdjęcia.