Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 717 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

Chyba jedyny aktor , który mógłby zagrać supermodelkę bez charakteryzacji swojej osoby :). Typ urody przypominający bardziej zniewieściałą kobietę niż faceta . Ale nie umniejsza to faktu że solidny z niego rzemieślnik w swoim fachu .

Grand23

co ty piszesz kolezs-zniewiesciala kobiete. dobrze ze nie rozwydrzona wydre.
stuknij sie w leb. nie kazdy facet musi byc brzydki.

duende_2

Nie o to chodzi , co do jego aktorstwa nie mam żadnych zastrzeżeń aczkolwiek , we współczesnych czasach kreuje się mężczyzn na podobieństwo kobiet . Powiedz mi czy w latach 60 , kiedy to na srebrnym ekranie królowali prawdziwi twardziele pokroju Charlsa Bronsona , Lee Marvina , czy chociażby Estwooda , zrobiłby karierę ? . Sądzę że nie , dlatego tak bardzo drażni mnie i chyba nie tylko -kreowanie aktorów pokroju Leto , Blooma , czy w szczególności Effona na ikony ideału mężczyzny , do którego im zresztą dużo brakuje .

Grand23

wiesz, teraz ogólnie mężczyźni są "mniej męscy". trzeba wybierać z tego co się ma ;) z resztą nie przesadzajmy, symbolem seksu to on nie jest i chyba nigdy nie był...?

Whisky_

Wręcz przeciwnie został uznany najprzystojniejszym mężczyzną roku bodajże 2005 czy 2006 . Więc ta nagroda jest ogólnie wymową samą dla siebie .

Grand23

może wsród gejów nim został...

bo wśród kobiet chyba nie ?

Grand23

No cóż... czasy się zmieniają. Teraz dziewczyny wychodząc na ulicę zakładają na siebie mniej niż ich prababki wchodząc do łóżka :P I kanony piękna też się zmieniają. Osobiście, to uważam, że pan Leto ma przepiękne oczy, ale cała reszta dość przeciętna. No ale są gusta i guściki Dla jednego ideałem będzie Leto, dla innego Manson, a dla jeszcze innego Efron.

kroliczyna

ale zalosny temat ;|
o gustach sie nie dysktuuje ;p
a jak Ci sie tak podobaja te lata 60 i "prawdziwi twardziele" to skonstrułuj wehikuł czasu i się tam przenies ;]]
to XXI wiek i nie kazdy facet musi wygladac jak włochaty goryl z krzywa morda i papierosem w niej ;pp

misia3717

Przeciez Leto pali zreszta wiekszosc gosci ktorzy zajmuja wysokie miejsce w rankingach na najseksowniejszych pali a wy sie podniecacie ze ideal to gosc bez fajki, niepijacy itp
Troche kretynskie pojecie bo 90% hollywoodu pali, cpa i pije, no ale ok:]

Shinichi

emm. no co jak co, ale Jared nie pali. :D

Pinkowaa

Pali, a w każdym razie palił. widziałam kiedyś zdjęcia ;)A co do jego aktorstwa to myślę, że jest dobrym aktorem, może nie najlepszym, ale dobrym. Ostatnio oglądałam ''Azyl'' z jego udziałem i, chociaż długo nie pograł (zastrzelono go)to b. mi się tam podobał ;)

mswinchester

oł. ja nie widziałam nigdy takiego zdjęcia. xdd masz je może na pc albo pamiętasz stronkę.?

Pinkowaa

Hmm... Jestem prawie pewna, że takie zdjęcie widziałam. ale znając mnie prawdopodobnie sobie coś przywidziałam, albo widziałam na filmie i tak jakoś mi się zapamiętało... ;) ale wtopa xd no, ale w sumie dobrze, że nie ma takiego zdjęcia.

mswinchester

hahah. no tak. :) bo to w sumie mogły być zdjęcia z planu Pana Życia i Śmierci, bo Vitaly palił. :) (i pił i ćpał, ale to szczegół). xdd