ja mysle ze on jest podbny do Zaka Efroa nie myslicie???nawet bardzoe oboje sa sliiiiiitt....pozdr :*:*
Że co ??!! Do Zaka Efroa czy jak mu tam ... ? Czy Ty upadłaś na głowę?;/ Jeszcze temu Zakowi daleko do Jareda ... Jared nie ma soczewek, to jego oryginalne cudne, niebieściutkie oczka xD xD
no mnie też wydają sie podobni :D
zwłaszcza jak Zack miał jakieś fotki do jakiegoś magazynu to baaardzo podobny był do Jariego :D:D
a i Jared ma własne oczka choć czesto widze że raz ma zielone raz jasno niebieskie a raz ciemno nie wiem moze to zalezy od światła :D
No ja gdzieś czytałam, że ma soczewki. Takie z kolorem. I że -6 nosi. Minusowe to krótkowidze mają. Ale on musi być strasznie ślepy, skoro aż -6.
Niebieskie są jego własne, a zeilone, brązowe, etc. to soczewki na potrzeby filmów, albo jego własny kaprys, fajnie jest czasem zmienic kolor oczu:)
Rany... Echeloni, a co wam to przeszkadza, że ktoś uważa, że Jared jest słiiiiit??? To taka sama opinia na jego temat jak "Jared jest super" "Jared gra świetną muzę" "Zespół jest zaczepisty". Ktoś uważa, że Jared jest słiiit i to jest jego opinia na temat Jareda i nie widzę w tym nic złego :/
A wracając do tematu - często się stykam z opinią, że Jared jest podobny do Johnego Deppa. W sumie to trochę jest ale moim skromnym ZDANIEM Jared jest przystojniejszy ;-)
Hehe i oczy też ma w porządku. Ciekawa jestem jakby jego fani na koncercie zareagowali, jakby sobie założył jakieś soczewki z "wild eye" xD Taka soczewka... w zebrę np :D Albo w oczojebnym zielonym :D
Wiesz co, właśnie widziałam gdzieś porównanie Zaca i Jareda. Na jednym czy może 2 zdjęciach to trochę byli podobni, ale nic ponad to.
Jared ma naprawde śliczne oczka, takie przyciągające... i mam nadzieję, że nie nosi soczewek;]
Jeśli miałaś na myśli, czy on nosi soczewki zmieniające kolor oczu, to nie. Jeśli takie w zastępstwie okularów, to możliwe, bo czasem tak mu się te gały zaświecą, jak nigdy u nikogo jeszcze takiego czegoś nie widziałam.
Btw. PE już się zlewa...
Mam dzisiaj dobry humor więc odpowiem na poważnie :)
Jared nosi soczewki ale nie zawsze i nie kolorowe tylko zwykłe. I raczej nie ma -6 bo przy takiej wadzie bez soczewek lub okularów niewiele by widział.
<< no to czemu ma takie różne kolory oczu ? :P >>
Myślałam że jak na taką fankę to będziesz bardziej spostrzegawcza... ;)
Popatrz sobie na zdjęcia J z tego samego miejsca lub imprezy to bedziesz miała odpowiedź.
Poza tym, soczewkę na oku widać. Kolorową tym bardziej. A zdjęć Jareda na których to wyraźnie widać nie brakuje ;) Na większości nie widać żeby nosił jakiekolwiek soczewki.
"soczewkę na oku widać", "zdjęć Jareda na których to wyraźnie widać nie brakuje ", "Na większości nie widać" lol, no to widać, czy nie widać, bo się pogubiłam xD
soczewke na oku widać, a J. ma wiele wyraźnych zdjęć na których da sie to zauważyć czy je nosi czy nie, jednak na większosci jest bez soczewek.
czyta się ze zrozumieniem.
<< soczewke na oku widać, a J. ma wiele wyraźnych zdjęć na których da sie to zauważyć czy je nosi czy nie, jednak na większosci jest bez soczewek. czyta się ze zrozumieniem. >>
Dzieki :) Ale przyznaję że napisałam to nie po polskiemu LOL
Chodziło mi o to że wyraźnie widać czy ma soczewki czy nie. A przynajmniej jest to łatwe dla osoby noszącej soczewki... I tym bardziej byłoby widać soczewki kolorowe gdyby je nosił.
no ok piszesz że Jared nosi czasami zwykłe soczewki no ale czemu ma takie rózne kolory oczu jak ma zwykłe soczewki? :D
sorry nie kapuje :D może dlatego że nie nosze soczewek :D
<< no ok piszesz że Jared nosi czasami zwykłe soczewki no ale czemu ma takie rózne kolory oczu jak ma zwykłe soczewki? :D
sorry nie kapuje :D może dlatego że nie nosze soczewek :D >>
Wcale się nie dziwię że nie kapujesz... :/ Napisałam wcześniej żebyś obejrzała sobie różne zdjęcia J robione w tym samym czasie to może Cię oświeci...
przykład - J podczas The Kill na AVMA
http://img186.imageshack.us/img186/1749/eyesez9.jpg
"soczewke na oku widać, a J. ma wiele wyraźnych zdjęć na których da sie to zauważyć czy je nosi czy nie, jednak na większosci jest bez soczewek. "
wieeeelkie dzięki za wyczerpujące wyjaśnienia ;]
ja pierdole ale macie problem soczewki srewki ;) rzęsy ma ładne i kształt oczu i starczy xD [no to raczej jest widoczne ze ma niebieskie oczy]
zaca effrona ?! jeeeezu teraz bede miała koszmary kobieto! jak sobie Jareda tylko wyobraże [nie wnikajmy zbytnio ;)] to mi zacuś śliczniusi chłopczyczek wyskoczy o maj ;/
;)
Jest też inna, równie prosta odpowiedź: zależnie od tego, moi drodzy, jakim aparatem fotograficznym zrobicie sobie zdjęcie, kolor soczewki jest inny, często nienaturalnie intensywny (znam to z autopsji). Wy też wypróbujcie, to się przekonacie. I dyskusja na temat soczewek powinna się zakończyć.
ummm.. bo zac upodabnial a moze i wciaz sie upodabnia do jareda? kurde jeszcze troche czasu i zac w zespole rockowym "30 seconds to venus", lol..
co do soczewek.. co tam czy ma czy nie, oczy i tak sexy sa xD.. pozdr