Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 717 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

wiem że to dość stare ale ten moment mnie wzrusza:P http://pl.youtube.com/watch?v=ePpZfE_f4No ale niech chłopaki przyjadą do Polski!!!!!!

Natalia89

no nie takie znowu staaaare :) raptem 2 miesiące temu to było xP eeehhh...koncert był generalnie mocno średni, ale ta dedykacja uratowała całą sytuację :)))

Anke

i jak zawsze było na koniec kolejka po autografy?? Czy ktoś się ich pytał kiedy do nas przyjadą?? Przecież mają tu tyle fanów i oni o tym doskonale wiedzą. Tak bym chciała być na ich koncercie, zobaczyć ich, na pewno bym się wzruszyła bo jestem bardzo emocjonalną osobą. Chciałabym wstąpić do fanklubu Polish Echelon ale wątpię czy mi mama pozwoliła (a bym chciała). Twierdzi iż jestem za młoda choć mam już 18 lat oraz to że razem z fanklubem jechałabym na koncerty to ją przeraża. I jak zwykle bym nie pojechała a to moje wielkie marzenie. Tak bym chciała ich zobaczyć jak dają czadu oraz poznać innych ludzi którzy też kochają ich muze i rozumieją. Życie jest okrutne dla mnie:/. Może jedynie kupie jakiś gadżet 30 Seconds To Mars ale nie wiem gdzie bo u mnie w mieście nie ma:( Może ktoś wie????

Natalia89

w telegraficznym skrócie:
1. autografy są zawsze. ile by nie było osób - siedzą do końca i podpisują co im się tam podetknie pod nochale :)
2. kochaaaana....o koncert w Polsce to się ich pytamy za każdym razem :) a oni za każdym razem odpowiadają "very soon" LOL.
3. Polish Echelon (Echelon w ogóle) to nie fanklub, to rodzina :) dysfunkcyjna w dodatku :P
4. Echelon, jak wspomniałam, to rodzina, a rodzina się o siebie troszczy. Możesz uspokoić mamę. Jeszcze nikomu się nic nie stało :P
5. Na koncercie dają czadu, to prawda. Ale pewnie na swoim pierwszym byś była w poważnym szoku (ja tak miałam przynajmniej) i niewiele byś zapamiętała :) Ja, żeby nie filmiki (włącznie z tym powyżej...tak tak :P mój ci on xD) i foty, bym nie pamiętała pewnie nic oprócz walki o pion :D
6. Na allegro są piny Marsowe...

pozdrawiam

Anke

A jak mogę wstąpić do tej "rodziny"?? Czy coś szczególnego mam robić?? Czy zgoda rodziców też jest potrzebna?? Czy w rodzinie Echelon jest ktoś najmłodszy?? Bardzo proszę o więcej informacji.

Anke

łe a na allegro nie mogę kupować:/ bo rodzinka nie pozwala. Rodzice i brat mi mówią że na pewno znajde gdzieś na rynku takie przypinki ale ja chodze do wszystkich metalshopów i nic tam nie ma:/:/

Natalia89

co do przypinek - zaloz konto na allegro, bedzie ci najprosciej, mala szansa zebys znalazla je gdzies w sklepie.

jak mowisz, masz 18 lat... ja tez! rodzina jest rodzina, wcale nie ma okreslonej granicy wieku osob, ktore chca sie do nas dolaczyc. nie ma tez zadnych "oficjalnych" regulaminow, nie musisz spelniac jakichs szczegolnych warunkow. najprosciej - po prostu dolacz do nas na oficjalnym forum PE, jesli chcesz, rowniez na Message Board 30STM (angielski, angielski...)

Anke :* ;)

Constance_2

A jak mam tam się zapisać bo jestem teraz na oficjalnej stronie 30STM i nie wiem co dalej:(P.S. mój angielski nie jest rewelacyjny niestety:/...)

Natalia89

klikasz register i jedziesz dalej wg wskazówek :)

w sklepach ani na targach żadnych nie masz co szukać Marsowych gadżetów....to by było zbyt piękne... :)

Benia, miąchaczu mój jedyny...muuuaaa xD

Anke

już kończe się wpisywać ale nie wiem co wybrać w Time Zone Settings:/

Anke

Benia, miąchaczu mój jedyny...muuuaaa xD

Anke, blagam... to nie jest miejsce na takie wyznania xD
(poza tym, co to za slowo? o________________O)

Constance_2

dlaczego nie? wszędzie sobie można....wyznawać xP

(otóż wyjaśniam co słowo miąchacz oznacza :P
miąchać -> mieszać <robić zamieszanie czyli>, miąchacz -> mieszacz <prowodyr zamieszania czyli>
jak mi jeszcze raz taki numer wytniesz jak na PEMBie, to znajdę po kablu i..... xD)

piękny offtop się zrobił :P

Natalia, widzę, że dotarłaś na PEMBa już :)
witamy xD

Anke

Anke, a co tam ze offtop ;) skoro u nas nie wolno, to moze na FW nic nam nie zrobia :D

a co ja tam za numer wycielam *slodkie oczka*... niiiiic, zupelnie niiiic :D

Anke

Ciesze się że tam jestem i mogę poznać fajnych ludzi:)Tylko chciałabym wstawić obrazek ale nie mogę tak jak tutaj. Pomęczę się jak wrócę bo jutro wyjeżdżam nad morze odpocząć.Za tydzień wracam:)